Silmiş gibi çünkü başka biyerde eşi grup gibi biyerde yazsa açip gosterirdi bak burda yazdim oda gelmiş beğenmiş diye ve o bildirimleri görüp girip hiç bir mesaj olmamasi sildiğini gosteriyor karşı tarafınSen ne düşünüyorsun tam olarak uygulamayı biliyorsun, biz anlamıyoruz anam…
Arkadaşın dediği gibi Sibel yazıp hemen sildi mi?
Telegram delil ya da somut toplamak istediğiniz bir uygulama değil işte yazışmaları gördünüz mü açtığınız da mesaj varmıydı hayır yok bitti bu kadar son görülme olayından da bişey çıkmaz yaniYa ben delil nasıl toplarım nasıl davranmam lazım diye soruyorum zaten. Arkadaslra nasıl tepki verdi diye soruyorlar o yüzden yazdım. Yonlendirmelerle de delil bulamadım
Ama anında nasıl sildi kiSilmiş gibi çünkü başka biyerde eşi grup gibi biyerde yazsa açip gosterirdi bak burda yazdim oda gelmiş beğenmiş diye ve o bildirimleri görüp girip hiç bir mesaj olmamasi sildiğini gosteriyor karşı tarafın
Adam karşılıklı silmemiş o "canımdan ötesin" mesajını. Sadece kendinden silmiş. Yoksa beğeni bildirimi gelmezdi. Orası kesin.Silmiş gibi çünkü başka biyerde eşi grup gibi biyerde yazsa açip gosterirdi bak burda yazdim oda gelmiş beğenmiş diye ve o bildirimleri görüp girip hiç bir mesaj olmamasi sildiğini gosteriyor karşı tarafın
Aynen işte karşı taraf yazışmaları sildiği için otomatik olarak sohbet de siliniyor sanki hiç konuşma yazışma olmamış gibi oluyor bunu anlamak zor değil dimiSilmiş gibi çünkü başka biyerde eşi grup gibi biyerde yazsa açip gosterirdi bak burda yazdim oda gelmiş beğenmiş diye ve o bildirimleri görüp girip hiç bir mesaj olmamasi sildiğini gosteriyor karşı tarafın
Kişiyle olan medaj üstüne basılı tut sil şu kişi icinde sil 3 saniyede siliyorAma anında nasıl sildi ki
Yok konu sahibinin elindeyken gelmiş ya mesaj karşı taraf nasıl anında sildiKişiyle olan medaj üstüne basılı tut sil şu kişi icinde sil 3 saniyede siliyor
Evet o oyle zaten adam yazıp konusmayi sadece kendinden silmiş kadın gorunce beğenmiş mesajlar olmasada beğeni geliyor dedim ya o yüzden :) sonrada kadın birden hepsini silmiş nedense bende 3 senedir galibaAdam karşılıklı silmemiş o "canımdan ötesin" mesajını. Sadece kendinden silmiş. Yoksa beğeni bildirimi gelmezdi. Orası kesin.
Kendimden niye mesajı silerdim ben olsam? Karşı taraf görsün ama benim telefonumu biri alırsa göremesin diye böyle yapardım ben olsam.
Beğeni ve o telefonum kapanıyor mesajını da kadın silmiş ama çift taraflı silmiş.
1 senedir kullanıyorum uygulamayı epey iyi biliyorum şahsen. :)
Silersin hem de saniyesine silersin. Bildirim de anında yok olur.Yok konu sahibinin elindeyken gelmiş ya mesaj karşı taraf nasıl anında sildi
Sanırım atmaması gereken bir saat dışında attı mesajı fark edince sildiAma anında nasıl sildi ki
İnşallah telefonu hiç vermemiştir ve vermez yoksa Sibel’e haber uçururMadem tatildesiniz, telefonun şifresini değiştirip ona birkaç gün vermeyin. Şifre koymazsanız siz uyurken bi haltlar çevirebilir
Hayır ya bildirimleri gormus adami cagirmiş çunku şifreyi bilmiyormuş konu sahibi bu daha sacma adam gelip acip bakana kadar silmistir silince bildirimlerde hop diye gidiyor ekrandanYok konu sahibinin elindeyken gelmiş ya mesaj karşı taraf nasıl anında sildi
Aynen öyle valla hemde hiç bişey olmamış gibi dimiSilersin hem de saniyesine silersin. Bildirim de anında yok olur.
Whatsapp gibi değil.
Eski iş arkadaşım vardı, hödük gece yarısı gevşek bir mesaj atmıştı bana. Pişman mı oldu neyse, ben açmadan şak diye silmişti. :)
Yada Sibel de evli ya hani kocasının görebilecek bir ortamı oluştu yazdı ama hemen sildiSanırım atmaması gereken bir saat dışında attı mesajı fark edince sildi
Okurken gozlerinin önünde hop diye kayboluyorSilersin hem de saniyesine silersin. Bildirim de anında yok olur.
Whatsapp gibi değil.
Eski iş arkadaşım vardı, hödük gece yarısı gevşek bir mesaj atmıştı bana. Pişman mı oldu neyse, ben açmadan şak diye silmişti. :)
Vallaha beynim yandıHayır ya bildirimleri gormus adami cagirmiş çunku şifreyi bilmiyormuş konu sahibi bu daha sacma adam gelip acip bakana kadar silmistir silince bildirimlerde hop diye gidiyor ekrandan