- 22 Aralık 2021
- 1.841
- 2.456
Sonradan telefonu eline verdiniz mi gene,, o arada Sibeli uyarmış olması mümkün çünküYo
Yok başka odadaydi eşim,msjlari okuyup Allah kahretsinki sakın kalamadim ve onu çağırdım. Şifreyi gir çabuk dedim girdi başka bişey sandı ne oluyor diye. Şifreyi girdiği an elinden aldım ama hiç bı yerde yoktu.
Anladım o zaman benim üye olduklarımda yok 3-4 tane vardi hiç birinde yok o yüzden demiştiö kusura bakmayinO gruptan gruba değişiyor yanlış bilgi vermeyin yöneticiler ayarliyor onu normalde gruplarda da beğeni oluyor
Gruptan yazmamıştır sanmıyorum.Tamam iste onu diyorum grup bildirimlerini kapatmadiysa gelir ama grupta canımdan ötesin kime yazacak adam yani hiç sanmiyorum diyelim otle grubu acip gostersin
Ben gruplardan birine girip şimdi denedim..başka birinin yazdığına beğeni koyabildimO gruptan gruba değişiyor yanlış bilgi vermeyin yöneticiler ayarliyor onu normalde gruplarda da beğeni oluyor
Evet şimdi denedim ve begenebildimO gruptan gruba değişiyor yanlış bilgi vermeyin yöneticiler ayarliyor onu normalde gruplarda da beğeni oluyor
İstersen hepsinide kapatabilirsin istediklerinide acabilirsin telegram baya iyi bu konudaŞu şekilde gruplar sessiz ama rehberimdeki biri bana telegramdan yazdığında bildirim geliyor. Mesela rehberimden kim telegrama katılmış onların da bildirimi geliyor.
Bizi de aydinlattinizYa arşivlediyse de mesajlari görememişsinizdir ana sayfayi aşağı çekmeniz lazım görmek için ulan telegram hakkında ne çok şey biliyorum
Kocam katılırsa diye kapatmıyorum ahajaja kapatmayı sürekli unutuyorum şuan kapatıyım hemenİstersen hepsinide kapatabilirsin istediklerinide acabilirsin telegram baya iyi bu konuda
Bildirim ekrana düşmez ama telegrama girince her türlü gorürsün gereksiz bildirim sevmiyorum ben mesela direk uygulama bildirimlerim kapali zaten giriyorum sürekli borsa içinKocam katılırsa diye kapatmıyorum ahajaja kapatmayı sürekli unutuyorum şuan kapatıyım hemen
Keşke o an biraz sakin kalabilseydiniz şuan gardını almaya hazırlanıyor olabilir.. şüphe içinize düştü bi kereGirip baktımBibibella o da yanımda durdu bişey bulamadım. Şimdi de diyor sana ispatlayacam, dedimki kadını karşıma mi getirecen nasıl getireyim rezil oluruz dedi. Beni kaybediyorsun rezil ol dedim tamam onuda yapayım dedi. Ama eşiyle gelsin dedim oflayip pufladi kendi kendine.
Ya şimdi eşiyle gelsin olmamış sanki bu memlekette neler okuyup izliyoruz bi bırak ıspat etsin bakalim nasil edecekGirip baktımBibibella o da yanımda durdu bişey bulamadım. Şimdi de diyor sana ispatlayacam, dedimki kadını karşıma mi getirecen nasıl getireyim rezil oluruz dedi. Beni kaybediyorsun rezil ol dedim tamam onuda yapayım dedi. Ama eşiyle gelsin dedim oflayip pufladi kendi kendine.
Trol değilim ya tanıyanlar bile var beni neden riske atayım kendimi. Tek aklıma gelen yer burası oldu. 24yildir tanıyorum ilk defa böyle bişey yasadimİnşallah troll soru değildir hamile halimle sinirlendim sövüyorum karnım iyice şişti sinirden
Evet mesela az önce girdim kimler katılmış hepsi bildirim olarak geldi kapattım bende nedense bi içim ısınmadı şu telegrama sadece bilgi amaçlı paylaşımlar oluyor ordan bakıyorumBildirim ekrana düşmez ama telegrama girince her türlü gorürsün gereksiz bildirim sevmiyorum ben mesela direk uygulama bildirimlerim kapali zaten giriyorum sürekli borsa için
Tamam dedim ptesi ise dönüyordu tüm sakinligimi koruyup ispatını yap dedim.nasil yapacak bilmiyorumYa şimdi eşiyle gelsin olmamış sanki bu memlekette neler okuyup izliyoruz bi bırak ıspat etsin bakalim nasil edecek
Bende çok sevmem ama işte mecbur kullanıyorum çok acayip bir yer maalesef ha bu demek değilki herkes kötü birsey yapiyorEvet mesela az önce girdim kimler katılmış hepsi bildirim olarak geldi kapattım bende nedense bi içim ısınmadı şu telegrama sadece bilgi amaçlı paylaşımlar oluyor ordan bakıyorum