- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
Aynısı yeminle gözüme uyku girmez sakin kalmak zorValla öyle uyumasını falan beklenecek konu değil sabırlı da birisi değilim ben belki de hep bundan kaybederim ama.. gece bile o kurt içime düşse kalk ya kanıtla ya da ortalığı ayağa ben kaldırıcam dedim.
Evet ortak grupta yazsa ve beğense gelir bildirim benim grupların bildirimleri kapalı ama girince grubun yanında kalp isareti oluyor beğeni oluncaBibi ortak grupta başkasına yazsa kadın beğenebiliyor mu onun bildirimi direkt bu şekilde gelebiliyor mu?
Hayır bakiyordum o sıra, telefonu istedigimde veriyor kurcaliyorum ama yokTelefonuna el koyun tatil boyunca gelen mesajları görürsünüz diyeceğim ama kadın sildiyse mesajı uyanıklık yapıyorlar demektir. Kaşla göz arasında silmiş olamaz mı mesajı, 5i10 sn yeter silmek için hızlıca.
Ortak grupta canımdan ötesin yazmaz dedi ama bilemedimEvet ortak grupta yazsa ve beğense gelir bildirim benim grupların bildirimleri kapalı ama girince grubun yanında kalp isareti oluyor beğeni olunca
Hayır gelir beğense alıntı yapsa özellikle kapatmadiysanız burda beğeni varTelegramda gruplara üyeyim (katiplik) neredeyse milyon tane üye var grup içinde hiçbirinin mesajı gelmiyor bildirim olarak.
Özelden biri yazdığında geliyor sadece.
Ya da grup yöneticileri bişey atarsa bildirim olarak geliyor onu da kendim ayarladım.
Ay yok birşey olmazHiç vukuati yok adamın nasıl ikinci telefonu olur o kadar kusursuz yalan olur mu gizli saklı olur mu
Benimki de şehirdışında be…. Daraldım
Ben kapattım grup içi olanları sadece özel yazılanlar geliyor.Hayır gelir beğense alıntı yapsa özellikle kapatmadiysanız burda beğeni var
Kız nasıl yokBeğen özelligi yok telegramda .
Bazen dolap uygulaması da seni özledik falan yazıyor oyle birşey olabilir mi
Ben sanırım teknoloji özürlüyum kullanmıyordum esimle denedik şimdi de bulaamdimKız nasıl yokvar yahu hemde kabak gibi geliyor
Tamam iste onu diyorum grup bildirimlerini kapatmadiysa gelir ama grupta canımdan ötesin kime yazacak adam yani hiç sanmiyorum diyelim otle grubu acip gostersinBen kapattım grup içi olanları sadece özel yazılanlar geliyor.
Yazsa bile der ki. örneğin: Bilmem kim abi bana şu konuda yardım etti ben de "canımdan ötesin" yazdım müteşekkir olma anlamında..(mesela diyorum)...işte onu da karısına alnı ak bir şekilde gösterirdi..sonuçta bir şekilde birisine bu mesajı yazmış mı yazmışOrtak grupta canımdan ötesin yazmaz dedi ama bilemedim
Yok başka odadaydi eşim,msjlari okuyup Allah kahretsinki sakın kalamadim ve onu çağırdım. Şifreyi gir çabuk dedim girdi başka bişey sandı ne oluyor diye. Şifreyi girdiği an elinden aldım ama hiç bı yerde yoktu.Mesaj gelir gelmez telefonu elinden aldım diyor ya söylemeye fırsatı oldu mu acaba adamin
Esin mesaj atsin sana hafif dokun o mesaja beğeni cikiyorBen sanırım teknoloji özürlüyum kullanmıyordum esimle denedik şimdi de bulaamdim
O gruptan gruba değişiyor yanlış bilgi vermeyin yöneticiler ayarliyor onu normalde gruplarda da beğeni oluyorArkadaşlar şimdi telegrama baktim özel konuşmalarda beğeni kalp konulabiliyo mesaja ama gruplardaki mesaja konamiyor bende öyle oldu