Uygulama aslında çok tehlikeli. :)Evet o oyle zaten adam yazıp konusmayi sadece kendinden silmiş kadın gorunce beğenmiş mesajlar olmasada beğeni geliyor dedim ya o yüzden :) sonrada kadın birden hepsini silmiş nedense bende 3 senedir galiba
ODA olabilir işteYada Sibel de evli ya hani kocasının görebilecek bir ortamı oluştu yazdı ama hemen sildi
Tehlikeli olduğu kadar güvenlide ama işte :)Uygulama aslında çok tehlikeli. :)
1 günde falan silinmeye de ayarlayabiliyorsun.
Gerçi wp'a da geldi bu tarz özellikler ama telegram daha efektif :)
Densiz gece gece "Bu saatte ne yapıyon Rosacım" yazmış. Nereden Rosacığı oluyorsam? :)Okurken gozlerinin önünde hop diye kayboluyor
Hiç iz bırakmıyor cidden de. Bulması imkansız.Aynen öyle valla hemde hiç bişey olmamış gibi dimi
Dün öyle oldum işte yaaOkurken gozlerinin önünde hop diye kayboluyor
Ya bi işte veri depolamada belki oda yazışma değilde foto falan attilarsa onlar çikabiliyorHiç iz bırakmıyor cidden de. Bulması imkansız.
Ya bi işte veri depolamada belki oda yazışma değilde foto falan attilarsa onlar çikabiliyor
İşte kime güvenli orası nereden baktığına göre değişir. :)Tehlikeli olduğu kadar güvenlide ama işte :)
İnşallah öyle olsun ama şu beğeni işi maalesefBinbir teori ürettik inşallah adamın günahına girmiyoruzdur
İşte kime güvenli orası nereden baktığına göre değişir. :)
Mesela mesajları sessize alırsam, otomatik mesaj silme ayarlarsam partnerimin ruhu duymaz.
Wp gibi telefon galerisine de kaydolmuyor görseller. Ohhh müthiş bir rahatlık.
Şöyle mesela bizim millet bazı konularda çok saf özellikle kadinlar bi dunya bilgi foto paylasiyorlar insta bu konuda çok leş yok tek tek sil veya bi sekilde ekran aliniyor bildirim gitsede aldiktan sonsra napimki bildirimi ama telegramda ekranda alamaz bütün mesajlarida bi anda silebilirsin dediğin gibi nerden baktığına bağlıİşte kime güvenli orası nereden baktığına göre değişir. :)
Mesela mesajları sessize alırsam, otomatik mesaj silme ayarlarsam partnerimin ruhu duymaz.
Wp gibi telefon galerisine de kaydolmuyor görseller. Ohhh müthiş bir rahatlık.
Ya aslında çok iyi bir uygulama ya düzgün kullanmayı bilirsen tabiTelegram yasaklansın bu ne ya
Ona hiç açıklama getiremem maalesef. Yazmadığın mesajdan beğeni gelmez.İnşallah öyle olsun ama şu beğeni işi maalesef
Her şeyi süreli ayarlayabiliyorsun, fotoğraflar da dahil. İstersen 1 sn koy.Şöyle mesela bizim millet bazı konularda çok saf özellikle kadinlar bi dunya bilgi foto paylasiyorlar insta bu konuda çok leş yok tek tek sil veya bi sekilde ekran aliniyor bildirim gitsede aldiktan sonsra napimki bildirimi ama telegramda ekranda alamaz bütün mesajlarida bi anda silebilirsin dediğin gibi nerden baktığına bağlı
Ya canım benim şimdi wp olsa mevzu şunu yap bunu yap şurdan döküman çıkart şöyle böyle yine deriz desteğin alası olur ama bu telegram yani mümkün değil kanıt somut delil o yüzden maalesef ki durum böyle ama günah almaya gelince o mesaj atılmış yani bariz bu belli açıkcası yoksa aksi takdirde o beğeni olmazÜzüldüm ya
Şu an ne durumdadır Allah bilir…
Allah eşin de hayırlısını versin…