erken yaşta evlenen erkeklerin çoğunda bu gözü dışardalık oluyor genelde. her ne kadar hayatındaki kadını sevse de ergenliğinde yaşayamadığı heyecanları yaşamak cazip geliyor. bence aralarında söze dökülmüş bir şey yok ama belli ki eşin kızın ilgisinin farkında. kendi kıza ilgi duyuyor veya duymuyor, ama kızdan gördüğü bakış vs bir şeyler hoşuna gidiyor ki senin şüphelenmen pahasına habire bakkala vs gidip duruyor. bence eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme aşamasını geçmiş bu olay. adam karpuzun varlığından haberdar. açıkça konuş. çok kırılıyorum, ne yaptığının farkındayım. durum tam tersi olsa, ben bir erkeği görmek için zırt pırt bir yere gitsem ne hissedersin de. ama çok sakince konuş. belki farkındasın belki değilsin ama beni kaybetmek üzeresin de. ciddi olarak korksun. eğer çocukça bir ego tatmini yapıyorsa kendince, aa bak 18 yaşındaki kız beni beğeniyor vs hemen vazgeçer zaten seven adam. ama yok niyeti başkaysa zaten bu ciddi konuşmadan sonra da aynı tas aynı hamamsa sepetle gitsin. ciddiyim.