- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
Hayır tabiki 1 sene olacak ayrıyız. Görüşmüyorum çok güçlü delil topladım bu zaman zarfında sessizce, kısa bir zamanda Türkiyeye gelecem çekişmeli dava açıcam inşallah.Halen dediğinize göre, buna rağmen devam mı ettiniz?
Merhaba arkadaşlar
Sizden fikir alabilmek hemen bir profil oluşturdum. Konuyu uzatmadan girmek istiyorum. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum.
4 yıllık sevgililikten sonra evlendik. Neredeyse 2 yıllık evliyim. Eşimin şimdiye kadar bir kadınla konuştuğunu veya yan gözle baktığını hiç görmedim ve duymadım. Son zamanlar şüphelendiğim bir şeyler oldu. Bir kadının içine şüphe düştümü bir doğruluk payı vardır, hep buna inanırım. Eşim bana sadece aşkım, hayatım, sol yanım diye hitap eder. 6 yıldır hiç değişmemiştir bu. Nedense son zamanlar bana ‘canım’ ‘güzelim’ ‘cicim’ ‘güzellik’ diye hitap ediyor. Bunda şimdi ne var diyeceksiniz, ama bana birden çok tuhaf geldi. Sevgililikte bile bana böyle hitap etmemişti. Oradan bir işkillendim, ama peşine düşmedim.
Her neyse, Evlenmeden önce Evimizi döşerken yatılı misafir olur diye evimize ekstra yatak almıştık. Hiç kullanmak nasip olmadı ve hala üzerindeki jelatini çıkarmamıştım. Geçen Aralık ayında işim için yurtdışına gitmek zorunda kaldım 5 aylığına. Eşimi özlediğim için şimdi yanına geldim ama geri döneceğim. Eve gelince yatak gözüme çarptı. Jelatini çıkarılmıştı ve üstüne lekeler vardı. Eşime bu yatağa ne olmuş diye sorduğumda biraz panikledi ve “merakımdan çıkardım, çıkarırken elimde kola vardı o döküldü” dedi. Bana nedense yalan söylüyor gibi bir his uyandırdı ve tamam dedim geçtim. Yani aldığımdan beri çıkarmadı da niye şimdi çıkardı?
2 gün önce alışveriş yapmak için arabaya bindik. Araba sigara kokuyordu. Eşim ve ben hayatımızda hiç sigara kullanmamışız. Kendisi de hiç kimseye arabada sigara içirmez. Bunu sorduğumda rengi attı ve gözlerini kaçırıp ‘ıhmm geçen arabamı arkadaşa vermiştim o içmiştir belki dedi’. Ve YİNE yalan söylediği hisse uyandırdı bana. Bunların zincir şekilde olması bana şüphe uyandırdı. Bugün bana akşam geç geleceğim komiser toplantı yapacak dedi. Bugüne kadar hiç toplantı yapmadı? Bana yine tuhaf geldi. Kendisi polis zaten.
Cinsel hayatımızda ve normal hayatımızda hiç bir sıkıntı yok. Nedense içim çok huzursuz ve garip hissediyorum kendimi. Bir şeyler benim bunun peşine düşmemi istiyor. Bir yanım kuruntulusun diyor.
Sizce buradan bir şey çıkar mı? Belki ben olayın içinde olduğum için bazı şeyleri kestiremiyorum olabilir. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kadınlar asla yanılmaz .Ben bunu bılır bunu soylerım .Merhaba arkadaşlar
Sizden fikir alabilmek hemen bir profil oluşturdum. Konuyu uzatmadan girmek istiyorum. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum.
4 yıllık sevgililikten sonra evlendik. Neredeyse 2 yıllık evliyim. Eşimin şimdiye kadar bir kadınla konuştuğunu veya yan gözle baktığını hiç görmedim ve duymadım. Son zamanlar şüphelendiğim bir şeyler oldu. Bir kadının içine şüphe düştümü bir doğruluk payı vardır, hep buna inanırım. Eşim bana sadece aşkım, hayatım, sol yanım diye hitap eder. 6 yıldır hiç değişmemiştir bu. Nedense son zamanlar bana ‘canım’ ‘güzelim’ ‘cicim’ ‘güzellik’ diye hitap ediyor. Bunda şimdi ne var diyeceksiniz, ama bana birden çok tuhaf geldi. Sevgililikte bile bana böyle hitap etmemişti. Oradan bir işkillendim, ama peşine düşmedim.
Her neyse, Evlenmeden önce Evimizi döşerken yatılı misafir olur diye evimize ekstra yatak almıştık. Hiç kullanmak nasip olmadı ve hala üzerindeki jelatini çıkarmamıştım. Geçen Aralık ayında işim için yurtdışına gitmek zorunda kaldım 5 aylığına. Eşimi özlediğim için şimdi yanına geldim ama geri döneceğim. Eve gelince yatak gözüme çarptı. Jelatini çıkarılmıştı ve üstüne lekeler vardı. Eşime bu yatağa ne olmuş diye sorduğumda biraz panikledi ve “merakımdan çıkardım, çıkarırken elimde kola vardı o döküldü” dedi. Bana nedense yalan söylüyor gibi bir his uyandırdı ve tamam dedim geçtim. Yani aldığımdan beri çıkarmadı da niye şimdi çıkardı?
2 gün önce alışveriş yapmak için arabaya bindik. Araba sigara kokuyordu. Eşim ve ben hayatımızda hiç sigara kullanmamışız. Kendisi de hiç kimseye arabada sigara içirmez. Bunu sorduğumda rengi attı ve gözlerini kaçırıp ‘ıhmm geçen arabamı arkadaşa vermiştim o içmiştir belki dedi’. Ve YİNE yalan söylediği hisse uyandırdı bana. Bunların zincir şekilde olması bana şüphe uyandırdı. Bugün bana akşam geç geleceğim komiser toplantı yapacak dedi. Bugüne kadar hiç toplantı yapmadı? Bana yine tuhaf geldi. Kendisi polis zaten.
Cinsel hayatımızda ve normal hayatımızda hiç bir sıkıntı yok. Nedense içim çok huzursuz ve garip hissediyorum kendimi. Bir şeyler benim bunun peşine düşmemi istiyor. Bir yanım kuruntulusun diyor.
Sizce buradan bir şey çıkar mı? Belki ben olayın içinde olduğum için bazı şeyleri kestiremiyorum olabilir. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Erkek milleti aidsten korkmuyor koronayi mi takacak. Bu olay benim başıma gelse mantığım şöyle işler... Bence eve dört kişi gelinmiş. Misafir çift yeni yatağı esinizin çift sizin yatağı kullanmış. Gunubirlik ilişki. Profesyonellerle. Bu profesyonelleri eve getirirken sizin araba kullanılmış. Kadinlar sigara içmiş. Parti dediğim müzikli eğlence partisi değil. Uzun süreli ilişki olduğunu hiç düşünmüyorum o yüzden yakalamak da zor. Apartmanda güvenlik kamerasına ya da otopark kamerasina bakılabilir varsa. O da değerli birseyim kayboldu hırsız gitmiş vb diyerek bakılacak asla şüphelendiğini belli etmeden. Evdeki herşeyi yatağı koltuğu perdeyi kıyafetleri koklayın sigara kokusu var mı. Sigara büyük bir ipucu verebilir.Arkadaş getirme konusunda tepkim olmadı hiç. polis arkadaşlarını akşam yemeğine çağırdım bir kaç kere, hatta birisinin sevgilisini birlikte çağırmıştım. Tabi sözlülerdi o zaman. Ama ben evde yokken arkadaşı ve sevgilisi gelirse hoş bulmam. Ben 2 kere memlekete gittiğimde arkadaşını çağırırdı. Bir şey demezdim. Agresif hiç değilimdir. Arkadaşlarıyla dışarıya çıkarsa karşı çıkmam.
Birim amirleri aynı teşkilattan polis olanlar birbirlerinin evine toplu halde gitmeyin diye uyardılar pandemiden dolayı. Yani hiç kimse evde bir parti vs. gibi şeyleri vermeyi cesaret edemez... veya toplu halde maç izlemiyorlar mesela..
Nasil kopyalaniyor acaba? Karekod okutup laptop'tan mi acmayi kast ettiniz?Whatsapını kopyalayın onun mesajları sizede geliyor belki burdan bir şey çıkar
Hemen yetiştirirler eşin gelip sordu diye. Şüpheleriniz varsa gizlice çözün.
Güzel taktik G GokcenKatunYatak olayı cidden suphelendirici olmaz ya hadi merak etti jelatini açtı diyelim lekeler ne alaka?yatağı açarken tek elinde mi kola varmış?ne saçma bir yalan üzerindeki lekelerden anlarsınız aslında ne olduğunu bi damla kola dökün yatağa bakalım nasıl bir renge dönüşecek belli ki siz yokken bi takım ihtiyaçlarını karşılamış ya kadın yada kendi sizin yataginiza yatmayı içine sindirememis demekki.siz iş için geri gideceksiniz 1-2 gün önce evden ayrılın gidiyormuş gibi bavullarınızı falan toplayın bir otele yada arkadaşınıza gidin ansızın eve dönün ne olduğunu anlarsınız belki