- 13 Şubat 2015
- 487
- 1.046
- 35
- Konu Sahibi GokcenKatun
Konu sahibi merak ettik. Bizide bilgilendir lütfen. Allah kolaylık versin. Umarım düşündügümüz gibi degildir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleNasil kopyalaniyor acaba? Karekod okutup laptop'tan mi acmayi kast ettiniz?
Ama öyle yapınca telefonda gözüküyor bilgisayara bağlandı diye. Kendi telefonumu bağlamıştım da iş içinAynen öyle
Ben de konuya hiç inanmadım.Ben sizin işinizi merak ettim bu hikayede sadece, geri kalan çok kurgu gibi geldi yok kola varmış elinde kola yatağa dökülse bunu anlarsınız, kimse tek eliyle yatak jelatini açamaz, inanmadım konunuza nedense ben siz güya inandınız mı kola döküldü deyince ha tamam mi dediniz, konunuz gerçek olsa ne kolası kimi kandırıyorsun deyip gerçeği öğrenmiş olduğunuzu yazardınız diye düşünüyorum
Telefona bakti ve istemediği birşeyle karşılaşmssa buraya yazacak hali mi olur bayanın. Var ki sıkıntısı yazmıyorElalemin konusu olmasına rağmen gece su içmeye kalkınca bile konuya bir bakayım diyen ben ve açtıkları konulara saatlerce bakmayan konu sahipleri......
Sabahı bekleyemeden yazanı gördü bu gözler. Ama herkes farklı tabiiTelefona bakti ve istemediği birşeyle karşılaşmssa buraya yazacak hali mi olur bayanın. Var ki sıkıntısı yazmıyor
Var öyleleri ama ben olsam savaş çıkardı o evde gruba yazmak gelmezdi aklıma sanırımSabahı bekleyemeden yazanı gördü bu gözler. Ama herkes farklı tabii
Benim de aklima o sey geldi konusmalardan ama su an kesin, net bir sey de yok gibi, ama insan arkadaslariyla bunu bu sekilde konusur mu ya, igrenc geldi bana esiniz.Arkadaşlar merhaba herkese tek tel cevap veremedim K. bakmayın.
Öncelikle eşim ‘toplantı’dan geldikten sonra tuvalete girdi. Ben hemen o sırada whatsappına baktım. Whatsapp 11 gün önce güncellenmişti. Çakmasın diye hemen geri yerine koydum. Eşimin bir huyu vardır whatsapp konuşmalarını hemen siler. Bu gece telefonunu aldım zaten şifresini değiştirmemişti. Whatsappı sildim geri yükledim. Karşıma bir kaç konuşma çıktı arkadaşlarıyla. Gözüme çarpan sadece bir konuşma oldu o da şu şekilde olmuş:
-(arkadaş) bu işler yorucu olum öyle yaptı bitti değil iyi ayarlayacaksın ***
Bir gün sonra:
Ve konuşma bitiyor. Belli ki bu konuşmanın öncesini var ama silinmiş. Yani yapıştırdın mı? Ne demek? Aklıma bir şeyler geliyor. Genelde birisiyle cinsel ilişki yaşayınca bunu soruyorlar. Bunu görünce gözüm karardı nutkum tutuldu ama bir şey yapamadım. Şu an dünyam başıma yıkıldı gibi. Bir yandan kendimi avutuyorum yok ya konuşma her şey ile ilgili olabilir diyorum kendi kendime.
- (Arkadaş) yapıştırdın mı kanki?
- (Eşim) hee yapıştırdım kanka.
- (Arkadaş) hadi iyisin bakışından anladım zaten bugün **
- (Eşim) hadi l*n ben gizli görevlerde iyiyim biliyorsun ***
- (Arkadaş) kralsın kanki
Kredi kartı ekstrelerine baktım gözüme çarpan bir şey olmadı. E devletine giremedim şifresini bilmiyorum. Telefonun her yerini kurcaladım yine bir şey çıkmadı. Rehberini didik didik aradım ama yok hiç bir şey kafayı yemek üzereyim. Acaba 2. hattı mı var? Eğer eve birini getirdiyse elbette aramalar veya whatsapp’ta çıkardı bir şeyler.
Ben eşininizin 2. Hattı olduğunu düşünmüyorum olsa uzun süredir birlikte olduğu biri olur ordan konuşur bence sevgilisi yok ama gönül eğlendirmek için başka biriyle. Şifresini değiştirmesinden işjillendim. Bir de neyin gizli işi ?Arkadaşlar merhaba herkese tek tel cevap veremedim K. bakmayın.
Öncelikle eşim ‘toplantı’dan geldikten sonra tuvalete girdi. Ben hemen o sırada whatsappına baktım. Whatsapp 11 gün önce güncellenmişti. Çakmasın diye hemen geri yerine koydum. Eşimin bir huyu vardır whatsapp konuşmalarını hemen siler. Bu gece telefonunu aldım zaten şifresini değiştirmemişti. Whatsappı sildim geri yükledim. Karşıma bir kaç konuşma çıktı arkadaşlarıyla. Gözüme çarpan sadece bir konuşma oldu o da şu şekilde olmuş:
-(arkadaş) bu işler yorucu olum öyle yaptı bitti değil iyi ayarlayacaksın ***
Bir gün sonra:
Ve konuşma bitiyor. Belli ki bu konuşmanın öncesini var ama silinmiş. Yani yapıştırdın mı? Ne demek? Aklıma bir şeyler geliyor. Genelde birisiyle cinsel ilişki yaşayınca bunu soruyorlar. Bunu görünce gözüm karardı nutkum tutuldu ama bir şey yapamadım. Şu an dünyam başıma yıkıldı gibi. Bir yandan kendimi avutuyorum yok ya konuşma her şey ile ilgili olabilir diyorum kendi kendime.
- (Arkadaş) yapıştırdın mı kanki?
- (Eşim) hee yapıştırdım kanka.
- (Arkadaş) hadi iyisin bakışından anladım zaten bugün **
- (Eşim) hadi l*n ben gizli görevlerde iyiyim biliyorsun ***
- (Arkadaş) kralsın kanki
Kredi kartı ekstrelerine baktım gözüme çarpan bir şey olmadı. E devletine giremedim şifresini bilmiyorum. Telefonun her yerini kurcaladım yine bir şey çıkmadı. Rehberini didik didik aradım ama yok hiç bir şey kafayı yemek üzereyim. Acaba 2. hattı mı var? Eğer eve birini getirdiyse elbette aramalar veya whatsapp’ta çıkardı bir şeyler.
Whatsapp mesajlarini silen var mi aranizda? neden silinir ki ben silmiyorum.Ben eşininizin 2. Hattı olduğunu düşünmüyorum olsa uzun süredir birlikte olduğu biri olur ordan konuşur bence sevgilisi yok ama gönül eğlendirmek için başka biriyle. Şifresini değiştirmesinden işjillendim. Bir de neyin gizli işi ?
Benim de aklima o sekilde geldi onu gectim esimin arkadasiyla bunu bu sekilde konusmasi bile tiksindirirdi beniBen gizli görevlerde iyiyim ne demek?
Takıldıkları ve erkekler arasında muhabbet ettikleri bir kadın var bence. Eşiniz de yapıştırmış işte.
Tabii bunlar benim düşüncelerim