- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 34
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.461
Ya şu eşi asker olanhatta hayatına yeni biri girmişti mutluyum demişti. 1 çocuğu vardı.
O zamanlar salak dönemimdi bir şey yapamadım, şimdiki aklım olsa neler yapardım nelerSen ne yaptın peki
Erkekler için ilişki olmadıysa aldatmadım mantığını kadına kabul ettirme çabası var her zaman.Yok merak ettim ,yok eğlencesine oyun gibi. Bu yüzden saklamıyor kendince zaten suçsuz olduğu için.Ayrıca sandığımız kadar aptal değiller , onlar erkek olduğu için namus baskısı hissetmiyorlar toplumdan.Amaan en fazla çapkın derler hatta gıpta edip vay be ne adammış diyen de çok çıkar maalesef.İnanmayanlar olmuş.
Cidden erkeklerin zekası bizimki gibi değil.
Bu konudan çok etkilenmiştim anneme anlattım. Annemin yorumu şu oldu: Kendileri saf olduğundan bizi de saf sanıyorlar.
Benim eski sevgilim de bi flört uygulaması indirmiş yabancı kadınlarla konuşuyormuş. Bunu yaparken asla telefonunu saklamıyordu, düşünün uygulamayı açmama bile izin vermişti mesajları silmemiş akılsızbenim çektiğim fotoğrafı koymuş, şey diyor Facebook ile eşzamanlı olunca öyle oldu Konuşmaları gördüm aldatmamış ki buluşmamış
Ha ama aynı adam normal bi kız arkadaşımla olan mesajları bile didik didik okuyorduErkekler için ilişki olmadıysa aldatmadım mantığını kadına kabul ettirme çabası var her zaman.Yok merak ettim ,yok eğlencesine oyun gibi. Bu yüzden saklamıyor kendince zaten suçsuz olduğu için.Ayrıca sandığımız kadar aptal değiller , onlar erkek olduğu için namus baskısı hissetmiyorlar toplumdan.Amaan en fazla çapkın derler hatta gıpta edip vay be ne adammış diyen de çok çıkar maalesef.
Arkadaşlar yüzde doksan tüm aldatan erkekler aynı hataları yapar.
Niye kendi zekanizla karsilastirdiginizi anlamadim. Hakaret sayarım.
Bizim kadın olarak zekâmız komplike ve çözüm odaklı. Bu erkekler dümdüz bir zeka. Yaradilislari boyle.
Hatalar da o yüzden aynı. Yalan konusunda kadin kadar becerikli yarat
Çoğu zaman çeresiz kadınlar mecburen affettiği ya da gidemediği için , baskıcı oldukları ve kaba kuvvete sahip oldukları için ayrıca namuslarını korumak zorunda olmadıkları için .Üstüne bir de karısını aldatanı takdir edip sırtını sıvazlayan bir insanlar topluluğu olduğu için , zeki de olsalar dikkat etmezler.Bu aptallık değildir düpedüz saygısızlık.Arkadaşlar yüzde doksan tüm aldatan erkekler aynı hataları yapar.
Niye kendi zekanizla karsilastirdiginizi anlamadim. Hakaret sayarım.
Bizim kadın olarak zekâmız komplike ve çözüm odaklı. Bu erkekler dümdüz bir zeka. Yaradilislari boyle.
Hatalar da o yüzden aynı. Yalan konusunda kadin kadar becerikli yaratilmamislar.
Ben de AVM den eve geldiklerinde soğudum istemiyorum diyen adamla karıştırdım sanırımYa şu eşi asker olan
Karşı komşusunun kız kardeşiyle işi pişiren
Sonra yakalanan pişman olan
Konu sahibi tayin isteyip gelmişti
Eski eşini kız askeriyede beni hamile bıraktın diye rezil etmişti.
Bu o konu muydu aklıma takıldı
Yoksa başka üye miydi o?
Düzeltme: Hatırladım o başka bir konuydu mat-ruj un konusunuda biliyorum
Eşininin ilk önce mesajlarını görmüştü sanırım kızın birini yemeğe çıkarmak istiyordu.
Evet hatırladım o askeri. Eve ders çalışmaya geliyordu kız. Bayan da doğum iznindeydi bebekleri vardiYa şu eşi asker olan
Karşı komşusunun kız kardeşiyle işi pişiren
Sonra yakalanan pişman olan
Konu sahibi tayin isteyip gelmişti
Eski eşini kız askeriyede beni hamile bıraktın diye rezil etmişti.
Bu o konu muydu aklıma takıldı
Yoksa başka üye miydi o?
Düzeltme: Hatırladım o başka bir konuydu mat-ruj un konusunuda biliyorum
Eşininin ilk önce mesajlarını görmüştü sanırım kızın birini yemeğe çıkarmak istiyordu.
Kendinden biliyor çünkü canım.Ha ama aynı adam normal bi kız arkadaşımla olan mesajları bile didik didik okuyorduhatta bi erkekten mesaj gelsin kıyamet kopuyordu çifte standart yalnız ben cidden çok endişeleniyorum inşallah konu sahibi hemen gelir
Evet evet matematik hattaEvet hatırladım o askeri. Eve ders çalışmaya geliyordu kız. Bayan da doğum iznindeydi bebekleri vardi
Şöyle olabilir mi ilk gün konu sahibi eşine çok soğuk davranmıştı adam o gün attı sanırım o mesajı. Sonra kadının sakinliğine bakınca da anlamadığını düşünmüştür. Anlasa bu kadar sakin kalamaz diyordur o yüzden de rahat davranmaya devam ediyordur. Bilemedim valla erkeklerin kafası Bi tuhaf çalışıyo zatenHala şurayı aydınlatamadım mesela kendi içimde..
mesaideyim arada hala aklıma geliyor konu düşünün
Bu konuda galiba cem yılmaz mıydı bir tespiti vardı ve yüzde yüz katiliyorum...Çoğu zaman çeresiz kadınlar mecburen affettiği ya da gidemediği için , baskıcı oldukları ve kaba kuvvete sahip oldukları için ayrıca namuslarını korumak zorunda olmadıkları için .Üstüne bir de karısını aldatanı takdir edip sırtını sıvazlayan bir insanlar topluluğu olduğu için , zeki de olsalar dikkat etmezler.Bu aptallık değildir düpedüz saygısızlık.
Muhtemelen uzun zaman böyle yapıp hiç yakalanmadığı için.Adam anladığını hissettiyse 2. Telefonu neden görev çantasında bırakıyor?
Bence kadın ciddi sanıyor ama adam için öyle değil. İkinci güzellik dediği de kadının kız kardeşi falan olabilir belki tanışıyorlardır kız daha küçükse aralarında samimiyet olabilirEvde tutması neyse bir de şifre koymamış bu kadar da saflık olur mu? Bu kadar saf insan nasıl aldatmaya cesaret edebilmiş ki. Konu sahibini çok saf sanıyor olabilir belki de. Nasılsa anlamaz diye düşünmüştür. Zaten çoğu detayi da buradaki akıp birliğiyle yakaladı.
Siz mesajları okudunuz mu? Adam ve kadın arasındaki iletişim ciddi bir ilişki gibi mi? Güzellik falan diye hitap ediyormuş bana çok sahte geldi. 2. Güzellik konusu olmuş bir de. 2. güzellik diye telefona demiş olabilir mi hakakten ya
Ama konu sahibi evde yokmuş ki zaten.Muhtemelen uzun zaman böyle yapıp hiç yakalanmadığı için.
Tamam işte, gökçenkatun demiş ki ben küçük şeylere bile takılırım, o yüzden rahat bence..Hala şurayı aydınlatamadım mesela kendi içimde..
mesaideyim arada hala aklıma geliyor konu düşünün
Tamam işte, gökçenkatun demiş ki ben küçük şeylere bile takılırım, o yüzden rahat bence..
Aslında adam bildiğinden şüpheleniyor fakat bilip sessiz kalması, olay çıkarmaması adamın şüphelerini boşa çıkarıyor. O yüzdende eşinin söyşediği iş yerinde sıkıntılarım var olayına inanıp dikkat çekmemek için her zamanki gibi davranıyor. Yani telefonu gizlemiyor, şifre değiştirmiyor, eğer bunları yapmayıp tedbir almaya kalkarsa kendini ele vereceğini düşünüyor
Bence canım yoğun çalıştıkları için eşimden biliyorum oda böyle çünkü yoğun çalıştıgı günler telefonundan herşeyi derinlemesine silmeyi unuturdu.ama rahat olduğu günler telefonunda bişey bulmak imkansızdıTamam işte, gökçenkatun demiş ki ben küçük şeylere bile takılırım, o yüzden rahat bence..
Aslında adam bildiğinden şüpheleniyor fakat bilip sessiz kalması, olay çıkarmaması adamın şüphelerini boşa çıkarıyor. O yüzdende eşinin söyşediği iş yerinde sıkıntılarım var olayına inanıp dikkat çekmemek için her zamanki gibi davranıyor. Yani telefonu gizlemiyor, şifre değiştirmiyor, eğer bunları yapmayıp tedbir almaya kalkarsa kendini ele vereceğini düşünüyor
Konu bencede gerçek. Ben sadece bu kadar soğukkanlı olmasına şaşırdım. İlk defa eşimden yana böylesi bir hayal kırıklığı yaşasam bu kadar sakin duramazdim. İki ihtimal var. Ya yukarda bir arkadaş gibi İlk on günlük şok sürecini yaşıyor yada eşine karşı bardağı zaten dolmuştu bu son damla oldu.Arkadaşlar...Konu gerçek ben konu sahibine inanıyorum...
bakin ilk mesajda suphelendigi konulardan biri hitap şeklinin değişmesiydi....canım falan diye hitap ediyormus eskiden. Şimdi güzellik diyormuş. Konu sahibi de şaşırmıştı.
Ve mesaj ortya çıkınca orda da ayni hitap var...diyor ki Öbur guzellikten ara beni.
Eminim ki eşi horul horul uyurken oda sesizce ağlamıştır yatağında ilgi beklerken başkasına ilgi duyulduğunu anladığında camdan uzunca dışarıyı izlemiştir inanın öyle kolay atlatılmıyor bu süreç herşey yazılmıyor içimizde öyle fırtınalar kopuyor ki ama yinede ayakta kalmak zorunda olduğunu bilmek yıkılmadığını göstermek istiyorsunKonu bencede gerçek. Ben sadece bu kadar soğukkanlı olmasına şaşırdım. İlk defa eşimden yana böylesi bir hayal kırıklığı yaşasam bu kadar sakin duramazdim. İki ihtimal var. Ya yukarda bir arkadaş gibi İlk on günlük şok sürecini yaşıyor yada eşine karşı bardağı zaten dolmuştu bu son damla oldu.