- 2 Mayıs 2019
- 129
- 209
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
Parçalar zihninizde birleşmeye başladı şu an belki daha neler neler hatırlayacaksınız.. Olabilir demek ki oldukça uzun süreli bir ilişki. Ayrıca bu kadın ne menfur bir kadınmış yahu eşiniz sizinle görüntülü canım cicim diye konuşurken bulaşık toplayacak, evinizde yemek yapıp çöp çıkaracak ve kimseden çekinmeden arabanıza binecek kadar. İğrençler gerçekten tiksindim. En az eşiniz kadar suçlu. Geçen yaz dediğinize göre de çok yeni evlisiniz o sıralar gerçi yenisi eskisi de yok aldatacak adam 2 günlük eşini de aldatır. Çöp zihniyetliler. Pislikler.Aklıma ne geldi biliyor musunuz? Geçen yazın annemlerin yanına memlekete gitmiştim. Akşam vakti görüntülü aradım eş kişisini. Konuşurken birden kap kaşık sesleri geldi, hani bulaşık makinesini toplarken sesler çıkar ya aynı onun gibi. Sonra tuhaf bir şekilde balkona yansıyan bir insan gölgesi gördüm ama 1 saniyelik bir şeydi. Eş kişisine evde biri mi var siye sorduğumda “yooo mika (kedimiz) mutfak tezgahına çıktı o ses yapıyor” dedi. öyledir diye üzerine düşmedim aöa bir tuhaflık sezmiştim gibi...
Şimdi düşünüyorum da acaba o zamandan beri mi bu pislik kadın evime geliyor??
Ay deliriyorum galiba
Bence öncelikle bir sadaka çıkarın böyle bir adamdan çocuğunuz yok diye. Kadına gelince eşinizin arkadaşıyla olan yapıştırmali mesajını göndermeniz bile ne olursa olsun bırakmam dediği kişinin gerçek yüzünü görmüş olur. O mesaj üstüne de birakmazsa arada aşk sevgi sadakat falan yok bayağı sex işçiliği yapıyor eşinize ve bundan memnun demektir. Hiçbir erkek aşık olduğu kadınla cinsel birlikteliğini arkadaşıyla bu tarz muhabbet konusu etmez.Eğer kadın eşime ne olursa olsun ben seni bırakmayacağım yazmasaydı ona dokunmazdım bile. Nede olsa suçlu olan bir kişi var o da kocam denecek pis herif.
Madem her şeye rağmen eş kişisiyle beraber olmak istiyor o zaman olacak olan her şeye katlanacak. Kadın gördüğüm kadarıyla evli değil. Ama ailesinin akrabaların Facebook hesapları var hepsini kontrol ettim. Onlara ulaşmak zor olmayacak
Eş kişisinin arkadaşı da biliyordu bu ilişkiyi demek ki. Onun için yapıştırdın mı diye sordu. Ona da bir kaç diyecek lafım var.
Rezil etme eylemleri evlilik bitmeden yapılmalı. Boşandıktan sonra hicbir etkisi olmaz. Adam der zaten ayrı yaşıyorduk boşandık bitti. Rezil etme işlerine yurtdisina çıkınca başlayın doğru zaman bu. Cimer e yazın en once. Eşinizin amirini ya da en yetkili amir kimse onu arayın telefonla anlatın. Kadinin ailesine videoyu atın kiziniz kocamla evime gelip zina yapıyor diye. Bunları yurtdışına işinize dönünce yapın.Ay yazmayayım diyorum da tutamıyorum kendimi
Bence hiç muhattap olma yurt dışına çıkıyorsanız çıkın ve telefonlarını açmayın eve gelen tebligatla öğrensin
Sizinle hiçbir konuşması olmasın ulaşamasın size
Boşanma gerçekleşir alacaklarınızı alırsınız ondan sonra kızın ailesine duyurursunuz yada diğer arkadaşını rezil edecekseniz edersiniz
Sakin ve mantıklı ilerleyin karşısında ağlayıp üzülüp çaresiz görünmeyin hiç
Öyle kadına az bile. Görsün kendini ne yerine konulduğunu, yeri orası çünki. Erkek denilen de cezasını çeker umarım, işsiz arabasız kalınca aklı gelir başına bir azcık. Dünden beri ben de okuyorum gece rüyamda ihanet gördüm kalktığımdan başım ağrıyor. Nefret ediyorum böyle insanlaraÇöp atmak, makine boşaltmak...
Bence aynı kişi olması muhtemel.
Öyle de olsa kadın duygusal bakıyor ilişkiye belli de, adam orada burada "yapıştırdım" diye anlatıyor.
Midem bulandı.
Parçalar zihninizde birleşmeye başladı şu an belki daha neler neler hatırlayacaksınız.. Olabilir demek ki oldukça uzun süreli bir ilişki. Ayrıca bu kadın ne menfur bir kadınmış yahu eşiniz sizinle görüntülü canım cicim diye konuşurken bulaşık toplayacak, evinizde yemek yapıp çöp çıkaracak ve kimseden çekinmeden arabanıza binecek kadar. İğrençler gerçekten tiksindim. En az eşiniz kadar suçlu. Geçen yaz dediğinize göre de çok yeni evlisiniz o sıralar gerçi yenisi eskisi de yok aldatacak adam 2 günlük eşini de aldatır. Çöp zihniyetliler. Pislikler.
Konunuzu gece okudum sabahtan beri de takip ediyorum çocuklarım var onlar uyandıkça bende girip okudum ama sizin gücünüze dik duruşunuza hayran oldum dedim ki ne kadar akıllı kadın ben olsaydı. Salak salak bağırıp ortalığı ayağa kaldırmıştım elimde birşey olmadan da ortada kalmıştım çok güçlüsünüz çok ayakta alkışlıyorum siziBelki de daha neler çıkacak dediğiniz gibibir üyenin tavsiyesi üzerine çarşaflara falan baktım sonra süpürgeye baktım ama bizim süpürge torbasız olduğu için saç falan bulamadım. Etraf süpürüldükten sonra haznesi boşaltılır, büyük ihtimalle sürekli temizlediler haznesini. Etrafa baktım saç falan bulamadım çünkü bayağı uzun saçı vardı kadının.
Evi taradım deli gibi ama pek bir kanıt yok..sadece o yatak iştedolabım içindeki kıyafetlerim aynı duruyor hiç ellenmemiş gibi.
E kadına da dava açacak ya zaten idari işlem de başlatılacak iş yerine rezil olacaklar. Şimdi kadını rezil etmeye başlarsa haklıyken haksız duruma düşerRezil etme eylemleri evlilik bitmeden yapılmalı. Boşandıktan sonra hicbir etkisi olmaz. Adam der zaten ayrı yaşıyorduk boşandık bitti. Rezil etme işlerine yurtdisina çıkınca başlayın doğru zaman bu. Cimer e yazın en once. Eşinizin amirini ya da en yetkili amir kimse onu arayın telefonla anlatın. Kadinin ailesine videoyu atın kiziniz kocamla evime gelip zina yapıyor diye. Bunları yurtdışına işinize dönünce yapın.
Hemfikirim, daha doğrusu buradaki herkes hemfikir. Girip girip bakıyorum. Diğer yandan da diyorum ki öyle güzel destek çıktı ki buradan, en azından konu sahibine bir nebze de olsa yardım edebildiysek, ne mutlu bize.Öyle kadına az bile. Görsün kendini ne yerine konulduğunu, yeri orası çünki. Erkek denilen de cezasını çeker umarım, işsiz arabasız kalınca aklı gelir başına bir azcık. Dünden beri ben de okuyorum gece rüyamda ihanet gördüm kalktığımdan başım ağrıyor. Nefret ediyorum böyle insanlara
Konunuz beni çok etkiledi.. Bu kadar sakin kalışınız, dik duruşunuz ve hala kanıt arama çabalarınız takdir edilesi.. Size kocaman sarılmak ve her şey geçecek demek istedim şu an.Belki de daha neler çıkacak dediğiniz gibibir üyenin tavsiyesi üzerine çarşaflara falan baktım sonra süpürgeye baktım ama bizim süpürge torbasız olduğu için saç falan bulamadım. Etraf süpürüldükten sonra haznesi boşaltılır, büyük ihtimalle sürekli temizlediler haznesini. Etrafa baktım saç falan bulamadım çünkü bayağı uzun saçı vardı kadının.
Evi taradım deli gibi ama pek bir kanıt yok..sadece o yatak iştedolabım içindeki kıyafetlerim aynı duruyor hiç ellenmemiş gibi.
O kalktı artık. 3.şahistan tazminat alinamiyor diye biliyorum.arastirmak lazım.E kadına da dava açacak ya zaten idari işlem de başlatılacak iş yerine rezil olacaklar. Şimdi kadını rezil etmeye başlarsa haklıyken haksız duruma düşer
Manevi tazminat da al kadından güzel bi tatil yaparsın o parayla
Adamın bu kadar gizli iş çevirip, e devlete bile yüz tanıması koyduğu halde telefon şifresini açık bırakması da bir değişik geldi banaBu tabi ki olur ancak başka bir güvenlik kuralı uyguluyor mu e-devlet onu tam olarak bilmiyorum. Belki e-posta doğrulaması vs de istiyorsa. E bir de adamın üzerine kayıtlı 2. hat çıkmasaydı eş kişisi bir şey yapmamış olsa konu sahibi suçlu durumuna düşebilirdi. Anlatmak istediğim aslında iphoneda şifrenin otomatik olarak kolaylıkla girilemeyeceğiydi. Konu sahibinin eşi de yüz tanıma koymuş zaten söylediğine göre
O kadın arkasindan öyle konuşulduğunu bilse yüzüne bakar miydi acaba eşiniz olacak adamın.. gün intikam günüdür... Elinizden geleni yapın.Eğer kadın eşime ne olursa olsun ben seni bırakmayacağım yazmasaydı ona dokunmazdım bile. Nede olsa suçlu olan bir kişi var o da kocam denecek pis herif.
Madem her şeye rağmen eş kişisiyle beraber olmak istiyor o zaman olacak olan her şeye katlanacak. Kadın gördüğüm kadarıyla evli değil. Ama ailesinin akrabaların Facebook hesapları var hepsini kontrol ettim. Onlara ulaşmak zor olmayacak
Eş kişisinin arkadaşı da biliyordu bu ilişkiyi demek ki. Onun için yapıştırdın mı diye sordu. Ona da bir kaç diyecek lafım var.
Alınıyor diye aklımda kalmış bi avukata danışmak lazımO kalktı artık. 3.şahistan tazminat alinamiyor diye biliyorum.arastirmak lazım.
Evet cevaplar standart ama başvuru kurum amirine arz ediliyor. Kurum amiri resmi yoldan durumdan haberdar oluyor.cokzorbirsecim cimere yazmak hiç bi işe yaramaz. Bize yazanlara standart cevaplar verip geçiyorduk. Bazı insanlar Cumhurbaşkanı okuyor sanıp ‘sayın cumhurbaşkanım biz sana oy verdik bak şurda şöyle yapıyorlar’ diye yazıyordu