- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
Rabbim yardımcınız olsun diyebiliyorum sadece konuyu baştan takipteyim keşke haklı cikmasaydinz ama malesef en az hasarla ilişiğinizi kesersiniz umarım kadınlar hissediyor gerçekten konu her ne olursa olsunEşim uyudu ben de bu dondurucu soğukta arabayı aradım hiç bir şey buladım. Zaten karanlıkta pek bir şey görünmüyor. Telefonun ışığını tuttum ama bir yandan acele ettim birisi şüphelenir diye
2. Telefonu varsa bile iş yerinde saklıyor olabilirya da hiç yok bilmiyorum
Eşinin telefonuna tekrar bakabildin mi? Belki sen evde yokken o şahısla konuşmuştur mesajlaşmıştır bak şüphelendi galiba falan diye...Eşim uyudu ben de bu dondurucu soğukta arabayı aradım hiç bir şey buladım. Zaten karanlıkta pek bir şey görünmüyor. Telefonun ışığını tuttum ama bir yandan acele ettim birisi şüphelenir diye
2. Telefonu varsa bile iş yerinde saklıyor olabilirya da hiç yok bilmiyorum
Eşinizin e devlet şifresini biliyor musunuz? E devlette üzerine kayıtlı tüm hatlar çıkıyor. Bir de kamera kayıtlarından ne kadar geriye gittiniz? Yani ne zaman gelmişler birlikte eve? Ve sadece 1 kez mi gördünüz?Şey deseniz e devlet şifresi için ben sürekli şifremi unuturdum seninki ne aynı koyayım da unutmamayım diye sormuştum eşimde vermişti bana şüphelenir mi bilmiyorum eşiniz bu şekilde yaparsanız. Şifreyi alırsanız en azından 2.hattı var mı öğrenirsiniz
Hayır bakamadım. Telefonunu yattığı yastığının altına koymuş. Eğer alabilirsem almaya çalışıcamEşinin telefonuna tekrar bakabildin mi? Belki sen evde yokken o şahısla konuşmuştur mesajlaşmıştır bak şüphelendi galiba falan diye...
Ya bence konu sahibinin esi yataktaki lekeyi onceden gormedi eve gelen kadin biliyordu o lekeyi ve ne dokulduyse artik o anda temizlemedi bilerek birakilmis bile olabilir suan.Baktığınız gün ortada mıydı, ilk defa mı yastığın altına koydu?
O leke ve jelatin kısmına bende takıldım.
Yani temizleyecek eleman da çağırıp lekeyi çıkarttırabilirdi ya da ne bileyim jelatini çıkan yatağın merak için açılmadığı da belli.
Apartman görevlisi de her şeyi aylarca muhtemelen görmüş.
Yani bu adam hiç temkinli davranmamış ki.
Garip...
Hayır e-devlet şifresini bilmiyorum. Ama bir üye iCloud da kayıtlı şifreler yazıyor diye yorum yaptı. Bunu deneyebilirimEşinizin e devlet şifresini biliyor musunuz? E devlette üzerine kayıtlı tüm hatlar çıkıyor. Bir de kamera kayıtlarından ne kadar geriye gittiniz? Yani ne zaman gelmişler birlikte eve? Ve sadece 1 kez mi gördünüz?
Çok üzüldüm konunuza gerçekten, Allah sabır versin, güç versin. O yatağı temizlemeye tenezzül etmemesi bile ne kadar büyük rezillik. Kimbilir neyin pisliği temizlemeye bile uğramamış sizin gireceğinizi bildiği halde. Bu adama 1 kuruş kaptırmayın. Donuna kadar alın hatta. Rezil edin cümle aleme saygınlığı bile kalmasın
Konu sahibi acaba kısa süre için mi yurda döndü sadece?Ya bence konu sahibinin esi yataktaki lekeyi onceden gormedi eve gelen kadin biliyordu o lekeyi ve ne dokulduyse artik o anda temizlemedi bilerek birakilmis bile olabilir suan.
Ben lekenin temizlendiğini ama çıkarmasını beceremedikleri düşünüyorum. Sorunca da kola döküldü diye geçiştirdi ama inanmadığımı hissetmiştir galiba.Baktığınız gün ortada mıydı, ilk defa mı yastığın altına koydu?
O leke ve jelatin kısmına bende takıldım.
Yani temizleyecek eleman da çağırıp lekeyi çıkarttırabilirdi ya da ne bileyim jelatini çıkan yatağın merak için açılmadığı da belli.
Apartman görevlisi de her şeyi aylarca muhtemelen görmüş.
Yani bu adam hiç temkinli davranmamış ki.
Garip...
O zaman sizin geldiğiniz yakın zamana kadar eve girip çıkmış bu kadın. E devlet benim telefonumda kayıtlı mesela. İPhone değil Android benimki. Tarayicidan e devleti açıyorum, kimlik numarası kısmına tıklayınca otomatik aşağıda şifre çıkıyor. Belki eşinizin de öyle olabilir ama iPhonesa bilmiyorumHayır e-devlet şifresini bilmiyorum. Ama bir üye iCloud da kayıtlı şifreler yazıyor diye yorum yaptı. Bunu deneyebilirim
kamera kayıtlarına çok geriye gidemedik, zaten kayıt cihazı aşırı yavaştı. Acelem de vardı çünkü eş kişisi işten çıkmak üzereydi. Apartman görevlisine durumu açıklayamadığım için çok geriye sardırmazdım kayıtı
Evet kısa süre için döndüm geri gitmek zorundayım. Eş kişisini özlediğim için gelmek görmek istedim yani planlı bir şey de değildiKonu sahibi acaba kısa süre için mi yurda döndü sadece?
Bu bazı temkinsiz davranışları açıklar.
Bende çok üzüldüm, inanin. Tanimiyoruz burada birbirimizi ama o kadar hissettim ki ilk defa bu platformda bir konuyu.Evet kısa süre için döndüm geri gitmek zorundayım. Eş kişisini özlediğim için gelmek görmek istedim yani planlı bir şey de değildiama gelip böyle bir şeyle karşılaştım
Evet çok mantıklı. Aslında bunları biliyorum ama bir türlü kafamı toplayamadım. Ne yaptığımı da bilmiyorumZaten telefonun şifresini biliyorsunuz e devlete girip şifremi unuttum sekmesini takip ederek yeni şifreyi telefona gönderebilirsiniz o uyuyunca. Önce numarayı öğrenin sonra bir şekilde telefonu bulursunuz
İphone da itouch istiyor benimki. TC otomatik kayıtlı ama şifre için parmak izi istiyor. Ancak kendi parmak izi tanımlıysa konu sahibinin o şekilde açabilir yoksa eşinin parmak izi gerekiyorO zaman sizin geldiğiniz yakın zamana kadar eve girip çıkmış bu kadın. E devlet benim telefonumda kayıtlı mesela. İPhone değil Android benimki. Tarayicidan e devleti açıyorum, kimlik numarası kısmına tıklayınca otomatik aşağıda şifre çıkıyor. Belki eşinizin de öyle olabilir ama iPhonesa bilmiyorum
Bi arkadaş kadına yazmış olabilir “şüphelendi eşim” dedi tekrar bi whatsappı silip yükleseniz mi? Ya da arama kayıtlarına falan baksanız tekrar. Yani sizin anladığınızdan şüphelendiyse ve uzun süreli bi ilişkiyse o kişiyi de haberdar etmek istemiştir eş kişisi. Konuşma yakalamaya çalışın bence. İnstagram dm konuşmalarına bakabilirsiniz, messenger olabilir. Konuşma yapabileceği her programa göz atmayı deneyin. Bulursanız kendinize ss atın hemenEvet çok mantıklı. Aslında bunları biliyorum ama bir türlü kafamı toplayamadım. Ne yaptığımı da bilmiyorum
Elime telefonu alınca çok panikliyorum eş kişisi her an utanabilir diye. Doğal olarak o panikle ne yapmak istediğimi de unutuyorum..