- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
Bence yalan söylüyor ama başka kadından çok görüşmesini istemediğiniz bir erkek arkadaşı olabilir sebebi.
Yoksa ne diye sizin eve gelen kadın tek kişilik yatakta yatsın
Ayyy neler olmuşOy spizella keske senin dediğin gibi olsaydı bunu o kadar çok isterdim ki
1..o extra yatak da Çift kışılikmış
2..apartman gorevlisinden kargoyu biraktik diyor kargo şirketi ama gelmedi. Kayıtlara bakmam.lazim.diyor. eşiyle bi kadın asansörde beliriyor. Eşi kadının saçını okşuyor. Görevli de bu kadın geçen de buradaydı çöp attı sonra da arabaya bindi diyor. Konu sahibi de mecbur kuzeni diyor
3. Su an delil toplama aşamasında., avukatla görüştü (ikinci hat var mi, e devlet şifresi vs vs)
Bu konu için üye olduğunu söylemiştiG geneldemutsuzum neden üyelik iptali istediniz? Dün en mantıklı çözüm önerisinde siz bulundunuz. Apartmandaki görüntü için. Sadece bu konuya yorumlarınız var. Sanki sadece bunun için üyelik almışsınız.
Gece boyunca bir gram uyumadım hep aklımdaydınız ben Allah’ın sevgili kulu olduğunuzu ve çok temiz kalpli olduğunuzu bu yüzden bunları görüp kendinizi böyle insanlardan kurtarmanız için içinize doğduğunu düşünüyorum her şeyin hayırlısı olsun inşallahEvet kısa süre için döndüm geri gitmek zorundayım. Eş kişisini özlediğim için gelmek görmek istedim yani planlı bir şey de değildiama gelip böyle bir şeyle karşılaştım
Neden ama ben nedense sanki tanıdığı biri gibi hissettim. Kaçıncı sayfada söyledi bunu kaçırmışım.Bu konu için üye olduğunu söylemişti
Sizin anlatisiniza gore 1 seyler var gibi gozukuyor. Hep boyle aylarca uzak mi kalirsiniz? Erkekler 5 ay yalniz birakilmaya pek gelemeyen varliklar oldugu icin supheler dogru cikabilir.
çok güzel bir özet olmuşOy spizella keske senin dediğin gibi olsaydı bunu o kadar çok isterdim ki
1..o extra yatak da Çift kışılikmış
2..apartman gorevlisinden kargoyu biraktik diyor kargo şirketi ama gelmedi. Kayıtlara bakmam.lazim.diyor. eşiyle bi kadın asansörde beliriyor. Eşi kadının saçını okşuyor. Görevli de bu kadın geçen de buradaydı çöp attı sonra da arabaya bindi diyor. Konu sahibi de mecbur kuzeni diyor
3. Su an delil toplama aşamasında., avukatla görüştü (ikinci hat var mi, e devlet şifresi vs vs)
Neden ama ben nedense sanki tanıdığı biri gibi hissettim. Kaçıncı sayfada söyledi bunu kaçırmışım.
İlk mesajında yazmıştıYıllardır siteyi takip ediyorum ilk kez kendimi bir konunun içinde gibi hissettim ve hesap açtım.
Okudum canım vallahi gece boyu bu konu aklımdan çıkmadı. İkiz bebeklerim var uyandıkca konuya girdim. Üyelik iptali görünce paranoyak oldum kk yüzünden. Zaten meyilliydim tam olduİlk mesajında yazmıştı
Bende öyle ya sürekli aklımda. Hatta evde bişe oluyo gülüyorum sonra aklıma geliyor diyorum ben burada gülerken o ne halde diyip kendimden utanıyorum. Çok etkilendim bu konudan. Hayatımda hep aldatılmalarla karşılaştığım için onu çok iyi anlıyorum. Ve soğukkanlı olmasını da takdir ediyorum. İnşallah kendisinin daha güzel günleri olur iyilerle karşılaşırGece boyunca bir gram uyumadım hep aklımdaydınız ben Allah’ın sevgili kulu olduğunuzu ve çok temiz kalpli olduğunuzu bu yüzden bunları görüp kendinizi böyle insanlardan kurtarmanız için içinize doğduğunu düşünüyorum her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Ben de telefonu yastigin altina koyar uyurdum esim radyasyon yayıyor uzak bir yere koy der hep..Sen de öyle de tv de izledim cok zararliymis yastigin altina koyma de sagligiyla ilgili yaklas oyle bakarsın ama o mesajlar mahkemede kullanılamıyor malesefHayır bakamadım. Telefonunu yattığı yastığının altına koymuş. Eğer alabilirsem almaya çalışıcam
Allahtan derin uyuyor yanında bağırsam duymaz
Galiba aldatılıyorum hanımlarşu an çok üZgün bir şekilde yazıyorum bunu
Apartman görevlisine gittim ve evime pahalı bir elektronik eşya aldım, kargo görevlisi bıraktım kapının önüne diyor, ama bana ulaşmadı kamera kayıtlarına bakmak istiyorum dedim. Kayıtlar 30 gün öncesine kadar izlenebiliyormuş
Whatsappta ki konuşma saatine ve ortalama hangi saatte eşim eve biriyle girdiğini hesap ettm . Bir süre video yu sardık ve bir anda eşim öğlen sularında kapıda belirleniyr . Arkasında da bir kadın var ve asansör beklerken kadının arkadan saçını okşuyor ve beraber asansöre biniyorlargerisi yok. Büyük ihtimalle o gün ve gece kadın kalmıştır evimde. Apartman görevlisi bana birde abla bu bayanı geçen gördüm çöp attı ondan sonra sizin arabaya bindi gitti dedi. Bende çakmasın diye evet kuzeni dedim
Bunu görünce kendimi dışarıya attım. Eşime biraz yürüyüşe çıktım dedim ama eve hiç gidesim yokkGözlerim ağlamaktan çok şişmiş. Bu kamera kayıtları boşanma mahkemesinde delil sayılır mı lütfen bilgisi olan yazabilir mi arkadaşlar
Hızlı yazdığım için yazım hatalara olabilir özür dilerim şimdiden