Bu hayatta doğru da yanlış da 1 tane değildir ne dediğiniz umrumda bile değil ne kadar rahatsiniz boşa derken önce insan bir düşünür yazarken bosandiktan sonra çok mu iyi olacak hayatı ,ya çocuklar ne hissedecek anne babasının elinden tutup yürüyen başka çocuklar gördüğünde ağlayacak belki içine kapanacak ama sizin için önemli değil tabi bunlar çocuk belli yaşa gelene kadar ne anlar babasi annesini aldatmis ayrıca bu çocuğu da bağlamaz çocuğun ne suçu var. Siz kendi başınıza gelince hemen bosayinburaya bir kaç ay içinde kızlar aldatıldım diye konu açarsan vallahi aynısını söyleyeceğiz aman canım herkesin başına geliyor diyeceğiz hic merak etme.
Sonuç bosandiiz miArkadaşlar bende aldatıldm eşimi okadar çok seviyordum ki daha istemeden isteyeceğini tahmin edip yapıyordum yani onun için mükemmel bi kadın olmuştum titizlik.saygı.bakım.sorumluluk ona olan aşkım ve düşkünlüğüm çok güvenirdim ona onu çok önemserdim ve bunu ona ifade ederdim eşim zaman zaman saçma bahaneler arayıp kavga çıkarmaya çalışırdı çok sabrettim bide bu adamdan çocuk düşündüm tüp bebek denedik olmadı maddi manevi sıkıntılar v.s birgün eşim iş seyahatine çıkıcağını söyledi okadar hastaydım ki hasta olmama rağmen evimi ve rşimi ihmal etmedim bana söylemeden şehir dışına gitti telefondan aradım eşimi tesadüf merak etmiştm o beni merak etmedi bende:sakın aklın kalmasın ben iyi olucam diye haber verdim uçağa biniyrm deyip tlfonu suratıma kapattı 4gün eve gelmedi 4.gün eşim eve geldi gelmeseydi keşke kapıdan yabancı bi adam girdi sanki bana hiç dokunmadı anlam veremedim bozuntuya vermedim özlediğmi söyledim eşim benden kaçıyordu iteklemeye başladı gözlerine baktım sadece sustuk benim gözlerimden yaş süzüldü anladığımı oda anladı çok yorgundu hemen uyudu içimi kemiren bi ses telefonuna bak telefonuna baktım her şey silinmiş facebook msjı grdüm birde ne griyim aşk msjları evlilik hayalleri kuruyolar dünyam yıkıldı başıma
boşanıp aynı evde yaşayan çiftler var, çocukları sebebiyle.
Ancak boşandıklarını cümle aleme duyurdukları için de kendi cinsel tercihlerini yaşamaya devam ediyorlar.
İki taraf için de bence saygılı bir boşanma şekli.
Çocuklar hazır olduğunda da evler ayrılıyor.
Size boşan-boşanma diyemem, ben de bilemedim çünkü doğrusu nedir.
Sizin durumunuzda sanki ben bu seçeneği düşünürdüm gibi geldi.
Nasıl yani, nasıl yaşıyorlar cinsel tercihlerini
yani flört falan tabi ki, yoksa biriyle evlenmeye karar verirse illa ki evi ayırmak gerek.
ama o zamana kadar hem çocukların alışması için aynı evde yaşamada neden bir problem olsun ki.
sonuçta aynı ev diyoruz, aynı yatak değil elbette.
Tabi ev hayatında biraz daha dikkatli olunmalı,, artık nikahlı eş olmadığı için giyinmeye vs önem verilmeli.
En güzeli tamamen ayrılmak olsa da, bu örnekteki gibi çocukların çok etkileneceği durumlarda ya da maddi seçeneklerin izin vermediği durumlarda bence tercih edilebilir bir durum.
HööBoşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Hayır cinsel tercih nasıl olacak partnerlerini eve mi getirecekler cinsellik için,yoksa otel mi, tuhafıma gitti
ya ben öyle düşünmedim.
sonuçta çoğu kişi boşandığı zaman hemen gidip birileriyle birlikte olmaz, en fazla tanışır, görüşür flörtleşir.
bunu aynı evde eski eşiyle yaşarken de yapabilir. Bakınız ünlüler camiası.
tabi bir çok kişiye ters gelir bu durum, ona diyeceğim yok. ama açıkçası çocuğun iyiliği için benim düşüneceğim bir seçenek olurdu bu. Burada özel durumu bulunan bir çocuk söz konusu, belki bir-kaç yıl düzeni hiç bozulmayarak hayatına normal bir şekilde devam edilebilecek. Burada anne baba bu çocuk için böyle bir fedakarlık yapabilir.
Hem de sizin konu başında yaptığınız yoruma istinaden, içinin almadığı bir kişi ile cinsellik yaşamadan. çünkü evliliği resmen bitirecek, ancak bazı faydalar sebebiyle evi ayırmayacak.
boşanıp aynı evde yaşayan çiftler var, çocukları sebebiyle.
Ancak boşandıklarını cümle aleme duyurdukları için de kendi cinsel tercihlerini yaşamaya devam ediyorlar.
İki taraf için de bence saygılı bir boşanma şekli.
Çocuklar hazır olduğunda da evler ayrılıyor.
Size boşan-boşanma diyemem, ben de bilemedim çünkü doğrusu nedir.
Sizin durumunuzda sanki ben bu seçeneği düşünürdüm gibi geldi.
O zaman ona cinsel tercihini yaşar demeyelim de özel hayatını yaşar diyelim,ama biriyle flört etsende is eninde sonunda cinselliğe gelecek, o noktada mı evler ayrılmalı
Katarsis şu ana kadar okuduğum orta yolu bulmuş en mantıklı yorum seninki. Aldatmayı hata zannedenler var hala, bunu ağzım açık okuyorum. Aldatmak hata değildir arkadaşlar, hata ne demektir açın bakın sözlük anlamına. İstemeyerek yapılan yanlış harekete hata denir, fakat aldatan birisi bile isteye yapıyor bunu. Aldatmak sanıldığının aksine bir anlık değil bir süreç içerisinde işleyen bir davranış şeklidir. Şimdi bu adam aylarca bu kadınla konuşmuş mu? Evet, peki bu aylar içinde hiç mi aklına gelmemiş yanlış yaptığı? E karısı yakalayana kadar da devam etmiş mi? Etmiş, etmese bal gibi de aldatmaya devam edecekti.Siz boşamayacaksınız bu Adam'ı belli..
Ama Anladığım sorunlar da olmuş şelale.. Tek bu mesele değil aileye hakaret, maddi problem uzayan giden bir liste ve üç aylık bir bebek.. Sorun yumağı olmuş hayatınız. Bu Cendereden bence ancak ayrılıp yepyeni bir sayfa açarak kurtulabilirsiniz ..
Bakın hiç bi erkek gönlü dolu iken baska kadına aşık olmaz. Adam sizi Kafasında Çoktan bitirmiş ki etrafındaki kadınlarda aklı kalmaya Başlamış .
Bi fırsat çıksa karşısına boşan benle ol diyen bi ses.. Bu adam gider . Bu net.
Bence Planlı gidin. Affetmiş gibi yapıp Çocuklar ve kendiniz için gelecek planlayın. Maddi manevi..
Çocuğunuzla ilgili kısımda ise neden size değil de Babasına düşkün, neden sizi istemiyor . Bence bunların üstüne gidin bu süreçte .. Bunlar önemli konular planlama yaparken.
anne-baba olmak ile karı-koca olmanın ayırdına varamyan insanca bile boşanamayanların ülkesinde bu yaşam tarzını gerçekten gerekleriyle yerine getirmeleri çok zor
Örneğin;
Geçenlerde burada anne babası senelerdir boşanmış olduğu halde aynı evde yaşayam birri konu açmıştı ve keşke daha ilk zaman söyleseler de böyle ikili yalan bir hayatı yaşamak zorunda bırakılmasaydım gibi bir anlam çıkıyordu yazdıklarından ve annesini suçlamıştı
3 ay önce doğum yaptım ve geçen akşam eşîm olacak o adamın iş yerindeki evli ve çocuklu bir kadına aşkım meleğim yazdığı mesajları gördüm. Memurum 2 çocuğum var. Ailem sonuna kadar destek olur ama gel gör ki babasına çok düşkün otizmden etkilenmiş bir kızım var. Doğumdan sonra annemin yanında 2 ay kaldım. Ve kızım hem kardeşi olduğu hemde babasını göremediği için depresyona girdi. Biten özel eğitim derslerine yeniden başladık. Öğretmeni şu aşamada boşanmayı asla düşünmememi söylüyor. Bende eşimde aynı kurumda çalışıyorum. O kadına başka binaya git yoksa kocana genel müdüre söylerim dedim. O da bana ben kocamı seviyorum. Senin kocanla aramızda birşey yaşanmadı. Sadece onun kafası karışıktı dedi. Sağolsun oda dertlerini dinlemiş teselli vermiş. Eşim olacak adamda onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim dedi ilk öğrendiğim akşam. Ama sonra aşkım meleğim kelimelerinin içi boştu. Hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne olur beni affet. Sen bizim için çok fedakarlık yaptın saçını süpürge ettin. Bir kere daha olgunluk göster falan filan. Ne yapayım nasıl davranyım ne olur akıl verin
merhaba canım bence boşanma yavrularına yazık aynı seyın daha kotusu benım basıma geldi bende doğum yapmıstım erkekler genelde doğum sonrası aldatırmıs gercekten de öyle ilgisiz kalıyorlar ve bız anne olduğumuz için cekıciliğimiz azalıyor belkide; özür dilediyse affet evine bakıyorsa özellikle cocuklarını cok sevıyor ve sorumluluğunu biliyorsa boşanma.benim yavrum babasını görünce çırpınışlarını mutluluğunu şahit olunca eşimi affettim.ama böyle bir olayın tekrarı yaşanırsa asla affetmeyeceğimi acıkcası tehdit ettim.burda demişler sen boşanıyorsun cocuklar boşanmıyor tabıkıde boşan demişler.onlar anne değilse anlayamazlar senin halinden o daha yavru ona bu kucuk yasta baba hasretı yasatma bence .eşin yuvasına bağlıysa pişmansa dayak şiddet yoksa affet.hem sende eşini boş bırakmışsın 2 ay annemın yanında kaldım dıyorsun erkek bu doğası gereği bir istek içine giriyor.o pis kadından da ilgiyi görünce konuşması normal konusmayada bilirdi ama her erkek bunu yapıyor canım ben kocama ihtimal vermezdim cok asıktık bırbırımıze ama oda yaptı.herşey eskısı gıbı olmuyor ama ben yavrum için onun hep gulmesı ve mutlu olması için aile olarak kalmayı tercıh ettım. bu arada bende memurum ve maddı manevı imkanım var.
Kızım babasına malesef ciddi anlamda düşkün. Sen git anne babam gelsin. Babamı seviyorum. Hep babasını öper beni de öp dediğimde öpmez. Ayrıca özel durumundan dolayı duygularını normal çocuklardan çok daha fazla yorum yapıyor.
Eşin olacak adam ailesi için hem kendi maaşıyla hemde benim maaşımıza dünyanın kredisini çekti. Yani ayrılırsamdaha uzun süre tek başıma geçinemem. O da nafaka ödeyemez. Mecbur memlekete ailemin yanına sönmek zorundayım. O şahısta anneme daha önce dünyanın hakaretini ettiği için benim yaşayacağım küçük ilçeye gelmesi mümkün olmayacak. Yani aynı şehir imkansız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?