Aldatıldım

çocuklarınız için boşanmayın deniyorsa evde tarzınız ve tavrınızı koymak biraz zor olacaktır, yüz vermemeniz lazım kale gibi durmanız lazımki ,sizi aşamasın, çözemesin, bunu başarmak zor tabiki ama yapacak bir şey yok gibi, boşanma olmayacaksa keşke aladığınızı belli etmeseydınız daha iyi olurdu sanki.

Anneme hakareti 2 çocuğumu doğurup eve getirirken yaptı. Aldatmayıda 2. Çocuğum dünyaya geldikten 1 ay sonra yapıyor

yani aldatmayı savunmam

adam aldattı ise kadındna kaynaklıdır vs muhabbetlerini de onaylamam

ama madem otizmli bir çocuğunuz var ve babaya düşkün

ikinci de oldu neden adamı bırakıp gittiniz

kadının söylediğinin doğru olduğuna inanancağım adam bunalmış

kadın anlayışlı takılmış

adam da onla evlensem ne güzle olur vs deyip platonikolmuş gibi

ne kredisi bu bu kadar stres yapıyor

ev ise sat küçüğünü al

araba ise sat eski modelini al vs vs

Çocuklarınız babaya duskun ama baba denilen faktor başka kadınlara duskun cikti, siz aynı şeyi yapsaydiniz affet beni deseydiniz eminim affederdi emin olun sizi herkese rezil eder öyle bosardi.

Canım aynı durumu üç yıl önce yaşadım. Ne mi Yaptım? Eşimi savundum, belki düzelir ümidiyle ele vermedim. Kadın evliydi, çalıştığı yere gidip arkadaşlarının önünde rezil ettim. Ama o an bile "bu kadın kocama asılıyor" dedim. Geçici bir düzelme yaşadık. Üç yıl boyunca herşey güzel gidiyor zannettim. Yaklaşık iki ay önce eşimi kendi evimde yine çaılıştığı yerden bir kızla bastım. Hem de bu kez hamileyim şu an yedi aylık. Yani diyeceğim o ki aldatacak erkek her halükarda aldatıyor. Sakın çocuğumu koruyacağım derken kendi akıl sağlığını yitirme, Kadınlık onurunu da ezdirme. Ben alacağımı aldım ve hemen boşandım. Ilk zamanlar senin için de çocuğun için de zor olur belki ama zaman Herşeyin ilacı. Bir kere yapan hep yapar bunu sakın unutma. Yıllarca şüpheyle kavga gürültü yaşamaktansa bir anda bitir gitsin... Süreç daha hızlı tamamlanır en azından, daha hızlı adapte olursunuz yeni hayatınıza.

Örnek olsun..
Adamın içinde var. Ayşe Fatma farketmiyor..
Elâlemin kadını ile uğraşmak sizi sadece kıskanç kompleksli kılıyor başkalarının gözünde..
Hele bir de sağlam delilleriniz yoksa hiç girişmeyin bu işe.

Bi tanıdığımın başına geldi.

Eşinin mesajlarını yakaladı kadına iltifat eden. Gitti kadını madara etti güya işyerinde . Sonuç kompleksli Kocasını kaybetmekten korkan ezik kadın ilan edildi .

Çünkü yeterli delili yoktu çünkü rezil etmeye çalıştığı kadın kariyerli, Eğitimli güzel ve evli idi .
Kimse inanmadı ilişkilerinin olduğuna ve Kocası öteki Kadından özür diledi . Resmen kendi Karısını deli ilan etti.

Çünkü erkeklere de hiç güven olmıyor, böyle konularda zaten en büyük kazığı Kadınlara onlar atıyor.

Bosan-bosunma diye bi yorum yapma hakkini kendimde bulamadim ama uzman gozuyle sunu belirtmek isterim ki otizmli cocuklar duzen ve rutinden hoslanirlar. Evdeki bir esyanin bile yer degistirmesi onlar icin bir sorun. Yeni kiyafet giymemek icin bile direnirler(bazilari) Atipik otizm tanisi supheli bir tanidir, ozel egitimle desteklendiginde cok guzel sonuclar elde edilebilir. Ama duzen ve rutin sekteye ugrarsa hayatindaki kalici degisiklikler belki basladiginiz yere donmenize bile sebep olabilir... Duygusal acidan da baktigimizda mutsuz bir anne ne kadar cocuguna verimli olabilir. Gercekten zor bir karar Allah yardimcin olsun

Kesinlikle doğru, iş kadında değil erkekte bitiyor. Gözü dışarıda olan erkek Karısı güzel de olsa kariyerli de olsa aldatıyor. Ben doktora yapıyorum, akademik kariyerim var. Allaha şükür kendimi güzel de bulurum. Bu kez bana tercih ettiği Kızın ne kariyeri var ne de güzelliği. Ama erkek işte, şahsiyeti bozuksa elden hiçbir şey gelmiyor. Sizin psikolojiniz bozulursa Çocuğunuza da faydalı olamazsınız. Hele ki gururunuzu yitirirseniz aynaya bile bakamazsınız. Şimdi beni çok zor günler bekliyor belki, üç aya kalmadan doğum yapacağım ama ailem Yanımda, az da olsa bir gelirim var, okulum bitecek, geleceğe dair umudum var. Güvensizlik içinde yaşamıyorum en önemlisi. Senin de ailen yanındaymış, bu çok önemli. Umarım doğru kararı verirsin...

Bu kadın çocuk der yuva der beni bırakamaz olayı var ya erkek için yeme de yanında yat durumu, artık daha da dikkatli olur

Konu sahibini tenzih ederim ama o zaman da çocuk yapıyorlar, çünkü çocuk yol diye adam dışarı kaydı eve bağlama babında hamile kalınıyor
Bugün de senden 10 kez Alıntı Yaptım ama şunu duydum ya üç cocuk doğurdum tapusu bende adamın bi yere gidemez ..
Tam bir facia
çocuk her iki tarafa da yarıyor yani..

Win- win politikası

En sağlıklı yorum bu olmuş.

Boşanma desem bir türlü.
Boşan desem bir türlü.

Yazık bu duruma getiren heriflere!

Bugün de senden 10 kez Alıntı Yaptım ama şunu duydum ya üç cocuk doğurdum tapusu bende adamın bi yere gidemez ..
Tam bir facia
çocuk her iki tarafa da yarıyor yani..

Win- win politikası

Ben kendi adıma çocukla evliliği bambaşka şeyler olarak düşünüyorum çünkü evlenirken çocuk yol değil mi, sevdik evlendik gönlümüz geçerse de boşanırız, çocukla ne alaka, ebeveynlik yerinde kalacak zaten, çocuk için birçok şeye katlanılır ama sevmiyorsan nasıl sevişeceksin nasıl olacak o iş

Parmak bastığın şey cok doğru .. Benim de hep Anlamadığım sey..
Hep aynı şeyi düşünüyorum ben de.. Evlilik kağıt üzerinde devam eder etmesine de .. Yatak işi nasıl oluyor ya..
Sadece aldatmada da değil.

Aksamdan şiddet Gör adamdan gece yatağına al ..

Hakaret duy seviş..

Cinsellik insanın en özel anı.. En özelini aldığı an.

Biraz soğusam eşimden ilk sekteye uğrayacak iş o kaldı ki hakaret, şiddet, aldatma..

Saçımın teline dokunamaz sittin sene biter o iş.

Valla boşan sende kendi hayatını yasa seni mutlu eden birini bul boylelerine ikinci kez güvenme nasılsa affedilir diye bi daha yapar. Ayrıca burada yazdığın gibi değil tahmin ediyorum. O kadar ağır gelen bir duygu ki Allah içine ferahlık versin inşallah. Sadece boşan deyince olmuyor biliyorum Okadr kolay değil. Ama böyle adamla hayatını heba etme. Ekonomik özgürlüğünde var. Böyle kadınlar kendi kocasını mutlu edemez başkasının kocasına yapışır birde kendini nimetten sayar. Eş olan kadından üstün olma duygusuna kapılır. Yazikkk Allah bunlara vicdan versin. Kocalarda evdeki kadını mutlu etmez gider 3 kuruşluk kadına evde karısına yapmadığı şeyleri yapar. Allah korkusu yok. Aynısını kadın yapsa neler neler ... Allah sana sabır versin ve ahkam kesenlerede vicdan versin. Umarım doğru karar verirsin..

Şu durumda boşan der geçer giderdim lakin;
Çocuklarımız hayatımızdaki en önemli dönüm noktası bizim için.Yenilip yutulacak birşey değil ama evliliğinize bir şans daha vermenizi öneririm.İki günde balımlı kaymağımla olun demiyorum.Giden güven kolay kolay yerine gelmez.Zamana yaymak lazım.O kadında korkmuş belli ki eşi duysa iki yuva da dağılacak.O kadına zaten acımam ama bazen insanlar hata yapabiliyor.Eşinizin size karşı ilk hatasıysa bir düşünün derim.Ancak hep güvensizlik varsa bunu evladınız bile kurtaramaz.Çok zordur eskisi gibi olmak ama marifet artık ona kalmış yıktığı gibi toplayacak.Siz özelsiniz ve bu eşiniz de olsa asla kendinizi ezdirmemelisiniz.Bundan sonraki verdiğiniz kararlara harfiyle uyacaksa yanınızda dursun ama o kızınızın gözünden bir damla yaş akıtmasın bundan sonra çocuğu ve sizin için çabalasın.Bir kere çabalamasına izin verin bakalım netice ne olacak.

Mutsuz bir ortamda büyümesin tabiki ama aynı evde yaşamakla belirli Zaman'larda görmek bana göre aynı değil. Hele ki boşananlar da farklı kişilerle evlenirse çocuk için çok daha zor olacağını düşünüyorum. Arkadaşın durumu çok zor boşanmasın demem ama çocuğu etkileyeceği kesin

Allah bunların belasını versin ya. Gözlerim dolu dolu okudum..
Offf..
Boşa hayvan herifi.

Beni yanlış anlamayın ama neden iki ay boyunca eşinizden ayrı kaldınız bu arada soğukluk olmuş tabiki eşin haklı demiyorm yanlış anlamayın o konuda ama o iki ay sanki olmamış ben kocamdan ayrı bigün duramıyorum bilemedim şu durumda ben olsam boşanırdım benim kızımsa onunda kızı yapacak bişey yok en doğru kararı verirsin inş

Pedagogdan destek alarak etkileri en aza indirile bilir

Çocuğunun eğitimi ve tedavisi ile ilgilenmek yerine başka kadınlarla zaman geçiren adam in babalı nedir ki zaten Annesinin çocuğu düşündüğü kadar adam da fudunseydi bunlar hiç olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…