Ya orası öyle tabiki gönül ister kimse boşanmasın ama rahat durmuyorlar işte keşke bu noktaya hiç gelinmese yaşayan için çok zorPedagogdan destek alarak etkileri en aza indirile bilir
Çocuğunun eğitimi ve tedavisi ile ilgilenmek yerine başka kadınlarla zaman geçiren adam in babalı nedir ki zaten Annesinin çocuğu düşündüğü kadar adam da fudunseydi bunlar hiç olmazdı
Yüzüne karşı onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim diyecek kadar hadsiz bir eşin var ve hala ne yapayım diyorsun..
Gururlu ol s...r et boşa gitsin.. Ayaklarının üzerinde duruyorsun daha ne olsun...
Ayrıca boşanma hamilelikte bunlar normaldir diyen kadınlar gibi sığ düşünüp kendini daha fazla kullandırıma....
Ben arkadaşların aksıne gururlu ol filan demicem. hiç birimiz hayatta sadece gururu için yaşayan fantastik film kahramanları değiliz. otizmli çocuklar için düzen her şeydir. odadaki bi eşyanın yerinin değişmesinden bile çok olumsuz etkilenebilirler. Kaldı ki sizin boşanmanız, başka bi yere taşınmanız, takıntılı olduğu babasından ayrılması onun için de sizin için de çok kötü sonuçlar doğurabilir. Bence siz oturup hayattaki rollerinizi öncelik sırasına koyarak karar vermeye çalışın. Öncelikli olarak kendinizi anne gibi mi hissediyorsunuz, kadın gibi mi, eş gibi mi? Anneliğinizi öncelikli tutup sadece anne olarak bu ilişkiye devam edersiniz ya da ben öncelikli olarak bir kadınım bu duruma tahammül edemem deyip her şeyi göze alırsınız. Her ne seçerseniz seçin kendinizi suçlamayın, toplumun direttiği kararı değil kendinizi mutlu hissettiğiniz kararı verin.3 ay önce doğum yaptım ve geçen akşam eşîm olacak o adamın iş yerindeki evli ve çocuklu bir kadına aşkım meleğim yazdığı mesajları gördüm. Memurum 2 çocuğum var. Ailem sonuna kadar destek olur ama gel gör ki babasına çok düşkün otizmden etkilenmiş bir kızım var. Doğumdan sonra annemin yanında 2 ay kaldım. Ve kızım hem kardeşi olduğu hemde babasını göremediği için depresyona girdi. Biten özel eğitim derslerine yeniden başladık. Öğretmeni şu aşamada boşanmayı asla düşünmememi söylüyor. Bende eşimde aynı kurumda çalışıyorum. O kadına başka binaya git yoksa kocana genel müdüre söylerim dedim. O da bana ben kocamı seviyorum. Senin kocanla aramızda birşey yaşanmadı. Sadece onun kafası karışıktı dedi. Sağolsun oda dertlerini dinlemiş teselli vermiş. Eşim olacak adamda onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim dedi ilk öğrendiğim akşam. Ama sonra aşkım meleğim kelimelerinin içi boştu. Hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne olur beni affet. Sen bizim için çok fedakarlık yaptın saçını süpürge ettin. Bir kere daha olgunluk göster falan filan. Ne yapayım nasıl davranyım ne olur akıl verin
Canım geçmiş olsun çok kırıldın incindin evet çok haklısın bazı arkadaşlar öyle havaya sıkar gibi boşa desede önce kalbinin derinine bak o kırgında olsa fısıldar sana yapman gerekeni maalesefki erkekerkek işte boyları posları devrilesiciler yapıyolar pişman oluyolar ya neyap kırıp dök nede özür dile evde emektar eşin çocuklarının annesi var bu kadını sevdin beğendin aldın değişen ne varsa bi derdin karına söyle beraber bi değişiklik yapın renklenin ama yok onlar illa dışarda yeşillensin..3 ay önce doğum yaptım ve geçen akşam eşîm olacak o adamın iş yerindeki evli ve çocuklu bir kadına aşkım meleğim yazdığı mesajları gördüm. Memurum 2 çocuğum var. Ailem sonuna kadar destek olur ama gel gör ki babasına çok düşkün otizmden etkilenmiş bir kızım var. Doğumdan sonra annemin yanında 2 ay kaldım. Ve kızım hem kardeşi olduğu hemde babasını göremediği için depresyona girdi. Biten özel eğitim derslerine yeniden başladık. Öğretmeni şu aşamada boşanmayı asla düşünmememi söylüyor. Bende eşimde aynı kurumda çalışıyorum. O kadına başka binaya git yoksa kocana genel müdüre söylerim dedim. O da bana ben kocamı seviyorum. Senin kocanla aramızda birşey yaşanmadı. Sadece onun kafası karışıktı dedi. Sağolsun oda dertlerini dinlemiş teselli vermiş. Eşim olacak adamda onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim dedi ilk öğrendiğim akşam. Ama sonra aşkım meleğim kelimelerinin içi boştu. Hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne olur beni affet. Sen bizim için çok fedakarlık yaptın saçını süpürge ettin. Bir kere daha olgunluk göster falan filan. Ne yapayım nasıl davranyım ne olur akıl verin
Bence bosanma yani bu benim fikrim herkesin goruslerine saygi duyuyorum. Bosanma dememin sebebi kizin ve kizinin ozel durumu tamam bosaninca anne babalik gorevi bitmiyor. Ama babasini daha az gorucek hergun evde goremiycek ve ozel durumundan dolayi bunu anlamiycak bi turlu ne anlatirsan onu durduramazsin surekli babasini istiycek hergun evde olmasini istiycek ve cok agliycak uzulcek benimde bi kizim var onun aglamasina dayanamam asla. Onun icin bu durumu sineye cekerdim ben olsam. Esini affet demiyorum ona cocugumuz icin bu yaptigini kabul ediyorum ama sanmaki seninle aramizdaki butyn sevgi bitti falan tarzi laflar et bu konuyu acma bida o cocuk anne babasiyla buyusun ve lutfen onun yaninda bu konulari acip kavga etmeyin allah yardimcin olsun.Kızım babasına malesef ciddi anlamda düşkün. Sen git anne babam gelsin. Babamı seviyorum. Hep babasını öper beni de öp dediğimde öpmez. Ayrıca özel durumundan dolayı duygularını normal çocuklardan çok daha fazla yorum yapıyor.
Eşin olacak adam ailesi için hem kendi maaşıyla hemde benim maaşımıza dünyanın kredisini çekti. Yani ayrılırsamdaha uzun süre tek başıma geçinemem. O da nafaka ödeyemez. Mecbur memlekete ailemin yanına sönmek zorundayım. O şahısta anneme daha önce dünyanın hakaretini ettiği için benim yaşayacağım küçük ilçeye gelmesi mümkün olmayacak. Yani aynı şehir imkansız kızlar
buraya bir kaç ay içinde kızlar aldatıldım diye konu açarsan vallahi aynısını söyleyeceğiz aman canım herkesin başına geliyor diyeceğiz hic merak etme.Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?