Aldatıldım

Ya orası öyle tabiki gönül ister kimse boşanmasın ama rahat durmuyorlar işte keşke bu noktaya hiç gelinmese yaşayan için çok zor

Valla ben olsam seni boşuyorum dürr.k git kiminle istiyorsan onunla evlen der, tekmeyi koyardım.

Ben arkadaşların aksıne gururlu ol filan demicem. hiç birimiz hayatta sadece gururu için yaşayan fantastik film kahramanları değiliz. otizmli çocuklar için düzen her şeydir. odadaki bi eşyanın yerinin değişmesinden bile çok olumsuz etkilenebilirler. Kaldı ki sizin boşanmanız, başka bi yere taşınmanız, takıntılı olduğu babasından ayrılması onun için de sizin için de çok kötü sonuçlar doğurabilir. Bence siz oturup hayattaki rollerinizi öncelik sırasına koyarak karar vermeye çalışın. Öncelikli olarak kendinizi anne gibi mi hissediyorsunuz, kadın gibi mi, eş gibi mi? Anneliğinizi öncelikli tutup sadece anne olarak bu ilişkiye devam edersiniz ya da ben öncelikli olarak bir kadınım bu duruma tahammül edemem deyip her şeyi göze alırsınız. Her ne seçerseniz seçin kendinizi suçlamayın, toplumun direttiği kararı değil kendinizi mutlu hissettiğiniz kararı verin.

Canım geçmiş olsun çok kırıldın incindin evet çok haklısın bazı arkadaşlar öyle havaya sıkar gibi boşa desede önce kalbinin derinine bak o kırgında olsa fısıldar sana yapman gerekeni maalesefki erkekerkek işte boyları posları devrilesiciler yapıyolar pişman oluyolar ya neyap kırıp dök nede özür dile evde emektar eşin çocuklarının annesi var bu kadını sevdin beğendin aldın değişen ne varsa bi derdin karına söyle beraber bi değişiklik yapın renklenin ama yok onlar illa dışarda yeşillensin..
Ama işte herşeye rağmen kaç yıllık kocan çocuklarının babası sürt burnunu bezdirmeden sok lafını amaaa yuvanı bırakma,bacım evlatlarını yetim büyütme baba kapısı hiçte döndüğünde eskisi gibi olmucak bakışları batıcak ayrı evde olsan laf söz vurucaklar ya kuzuların piskolojisi bozuk bireyler olucaklar onları baba kokusuna hasret bırakma ben 18 yıldır hasretim koca kadın oldum benim çocuklarım var ama babam okadaaar uzakki bana ah deme dedirtme birde üveylikler girerse vijdan azabı çekersin ben bu konuda dertliyim annemden babamdan çok iyi bilirim sonuçlarını yaşananları kazın ayağı öhle değil boşamakla dert bitmiyo daha büyük bi dert sahibi oluyosun çok uzun oldu kusura bakma ama kalbini dinle cevabın orda...

Kocasina ve genel mudure soyle. Lutfen bak bilsinler! Bir daha o zilli evli erkeklere yanasir mi bakalim

Bosanmalısın. Çocuğunuzun babasıyla çok sık görüşmesini sağlarsınız olur biter. Onun gibi bi kadınla evlenmek isterdim diyen bi adamla birlikte olmanın hiç bir anlamı yok.

Allah yaşatmasın kimseye, tabii ki kolay kolay hazmedilecek bir durum değil, ben şu an evliyim ve eski nişanlımı beni aldattığı için terkettim, evet nişanlıyken terketmek kolay oldu.. Çünkü adım daha 'bekar'dı o zaman..
Senin için durumun çok daha zor olduğunu anladım ve insan gerçekten çocuğu için bazen gururunu ayakları altına alabiliyor, hele de senin melek kızın özel bir durumu varsa..
Bence şu an için çocuğun için boşanma fikrini ertele, ama asla affetmediğini ya da affetmeyeceğini o zavallıya söyle..
Eğer biraz babalık vicdanı varsa bir süre başkalarıyla görüşmek yerine çocuğu için çocuğunun daha iyi bir hale gelmesi için elinden geleni yapmasını iste..
Ve sen kalben çocuğunun buna hazır olduğunu hissettiğin zaman gerekeni yap ve o adamdan kurtul bence...

Aslında bir şey yaşanmamış kadın masum geldi bana eşiniz de belki sizi kıskandırmak ya da intikam almak için yapımıştır sonuç olarak böyle bir şey yaşasam sürekli o kadını kıskanır onun gibi olmaya çalışır hep eksik hissederdim Allah korusun bu acıyı yaşamamak için de herkesin hazır olduğu bir zamanda boşanordım . İlla ki cinsel bir şey olmamışsa boşanmam diyorsanız olmamış buna inandım ben karar sizin

Bosanma diyenler tekrar nasil guvenecek veya daha kotusunun olmama garantisini kim verecek bu kadina

Bende "boşanma" diyenleri desteklemiyorum ama o üyelerin üstünede gitmemek lazim en azından düşüncelerini dürüstçe söylüyorlar.
Kendi başina gelse boşanamayacak tiplerde baskalarinin konusunda boşan boşan diye ötüyor.
Sonra konu acıp " kızzzzlaaarrr insan kendi basi sgelmeyince anlamiyormus bende bosan derdim onceden amaaaaa....." diye guden konulara şahit oldum. Boş boş beylik lafları dansa boşanma diyen üyeler bana daha samimi geliyor artık.

Bence bosanma yani bu benim fikrim herkesin goruslerine saygi duyuyorum. Bosanma dememin sebebi kizin ve kizinin ozel durumu tamam bosaninca anne babalik gorevi bitmiyor. Ama babasini daha az gorucek hergun evde goremiycek ve ozel durumundan dolayi bunu anlamiycak bi turlu ne anlatirsan onu durduramazsin surekli babasini istiycek hergun evde olmasini istiycek ve cok agliycak uzulcek benimde bi kizim var onun aglamasina dayanamam asla. Onun icin bu durumu sineye cekerdim ben olsam. Esini affet demiyorum ona cocugumuz icin bu yaptigini kabul ediyorum ama sanmaki seninle aramizdaki butyn sevgi bitti falan tarzi laflar et bu konuyu acma bida o cocuk anne babasiyla buyusun ve lutfen onun yaninda bu konulari acip kavga etmeyin allah yardimcin olsun.

Ya ben anlamıyorum boşanmak demek bu kadar kolay olmamali...eşinizin yaptigi adice birşey ama beşer şaşar hata insanlara mahsus ölüm hariç herşeyin bir çözümü hiç olmasa cözüm denemesi olmali iki tarafta istiyorssa ve esiniz pişmansa...yani boşanmak en kolay ve ilk akla gelen yol bunu burda tabiki boşan diye yazmak hele inanilmaz bir fikir bulmus gibi yqzmak basit geliyor düsuncesizLik...esinizin tavrına bakin gerekirse yardım alin öfke seytandandir sakın olmaya çalışın. ..Allah yardimciniz olsun

aman butun kadınlar aynı
uzaktan gorununce hos gelıyor herhalde göze
gecmiş olsun

İçine dert olmayacaksa boşanma... AMA OLACAK ona her bakışında bunu hatırlayacaksın hiç unutmayacaksın ve en kötüsü bir daha güvenmeyeceksin herşeyini sorgulamaya başlayacaksın sonra dadadadaaaann bakmışın ki şu an anlattığın konuda koparmadığın ipler kendiliğinden kopmuş sen yine tek başınasın. Çocukların seni anlar büyüdükçe babasız kalmazlar atı memursun ve bir gelirin var ! Onca çaresiz kadın boşanıyor 3 çocuğuyla çıkanda var senin hiç düşünmemen lazım evlilik denilen şey kumdan bir kale bir yıkıldı mı dahada telafisi yok yapsanda ilk yaptığın kadar güzel olmaz hele güven bittiyseeeee hiç arkana bakma.....

Eşini en iyi sen tanırsın canım, bir daha yapar mı böyle şeylere eğilimi var mı? Hani cezalandırabilirsin , söylediklerinde karar lı mı değil mi diye istersen biraz zaman verebilirsin. Bu sürede de ondan uzak durursun aynı ev içinde

buraya bir kaç ay içinde kızlar aldatıldım diye konu açarsan vallahi aynısını söyleyeceğiz aman canım herkesin başına geliyor diyeceğiz hic merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…