- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.302
- 598
merhaba canım bence boşanma yavrularına yazık aynı seyın daha kotusu benım basıma geldi bende doğum yapmıstım erkekler genelde doğum sonrası aldatırmıs gercekten de öyle ilgisiz kalıyorlar ve bız anne olduğumuz için cekıciliğimiz azalıyor belkide; özür dilediyse affet evine bakıyorsa özellikle cocuklarını cok sevıyor ve sorumluluğunu biliyorsa boşanma.benim yavrum babasını görünce çırpınışlarını mutluluğunu şahit olunca eşimi affettim.ama böyle bir olayın tekrarı yaşanırsa asla affetmeyeceğimi acıkcası tehdit ettim.burda demişler sen boşanıyorsun cocuklar boşanmıyor tabıkıde boşan demişler.onlar anne değilse anlayamazlar senin halinden o daha yavru ona bu kucuk yasta baba hasretı yasatma bence .eşin yuvasına bağlıysa pişmansa dayak şiddet yoksa affet.hem sende eşini boş bırakmışsın 2 ay annemın yanında kaldım dıyorsun erkek bu doğası gereği bir istek içine giriyor.o pis kadından da ilgiyi görünce konuşması normal konusmayada bilirdi ama her erkek bunu yapıyor canım ben kocama ihtimal vermezdim cok asıktık bırbırımıze ama oda yaptı.herşey eskısı gıbı olmuyor ama ben yavrum için onun hep gulmesı ve mutlu olması için aile olarak kalmayı tercıh ettım. bu arada bende memurum ve maddı manevı imkanım var.
Her erkek bunu yapıyo demekten vazgeç durumunu bu şekilde normallestirme,gayet düzgün adamlar var onların hakkına giriyorsun