• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

merhaba canım bence boşanma yavrularına yazık aynı seyın daha kotusu benım basıma geldi bende doğum yapmıstım erkekler genelde doğum sonrası aldatırmıs gercekten de öyle ilgisiz kalıyorlar ve bız anne olduğumuz için cekıciliğimiz azalıyor belkide; özür dilediyse affet evine bakıyorsa özellikle cocuklarını cok sevıyor ve sorumluluğunu biliyorsa boşanma.benim yavrum babasını görünce çırpınışlarını mutluluğunu şahit olunca eşimi affettim.ama böyle bir olayın tekrarı yaşanırsa asla affetmeyeceğimi acıkcası tehdit ettim.burda demişler sen boşanıyorsun cocuklar boşanmıyor tabıkıde boşan demişler.onlar anne değilse anlayamazlar senin halinden o daha yavru ona bu kucuk yasta baba hasretı yasatma bence .eşin yuvasına bağlıysa pişmansa dayak şiddet yoksa affet.hem sende eşini boş bırakmışsın 2 ay annemın yanında kaldım dıyorsun erkek bu doğası gereği bir istek içine giriyor.o pis kadından da ilgiyi görünce konuşması normal konusmayada bilirdi ama her erkek bunu yapıyor canım ben kocama ihtimal vermezdim cok asıktık bırbırımıze ama oda yaptı.:KK43: herşey eskısı gıbı olmuyor ama ben yavrum için onun hep gulmesı ve mutlu olması için aile olarak kalmayı tercıh ettım. bu arada bende memurum ve maddı manevı imkanım var.

Her erkek bunu yapıyo demekten vazgeç durumunu bu şekilde normallestirme,gayet düzgün adamlar var onların hakkına giriyorsun

Ben erkekleri anlıyorum kadınları anlamıyorum,erkeğin önü sırada aynen bunları diyin, senin doğan bu sende sıkıntı yok kadın pis seni ayarttı, la havleeee....

Biz hiç mi hasta olamayız, doğumdan sonra hemen star gibi mi dolaşmalıyız, hiç acımız sıkıntımız olmamalı mı, regl de olmasak keşke, 1 hafta seks yapamazsa patlar belki kociş...

Ben 8 aylık hamileydim babamı kay ettiğimde, 4 ay eşimle seks yapmadım, cok ilgilenmedim de derdim bana yetiyordu, gitsin mastürbasyon yapsın yani ölmez ya benim orda canım gitmiş, nasıl insanlik bu yaa,aldatmasını geç bu adam iyi bir insan değil, bir çocuğu otizmli bir çocuğu yeni doğmuş karısı yeni toparlanıyo başkasına yavşamak insanlık mı, sen kadına ister yollu de ister pis,erkekte pis erkekte şerefsiz elin kadınından banane,

Höö:KK57: Ne demek her kadının başına gelebilecek bir mesele?
Ulan ben onun bebeğini karnımda taşıyorum, karnımda! ONUN bebeği! Bu bir şey ifade etmiyor mu?
Sanki tek başıma yaptım çocuğu ben, meraklıyım da zaten 9 ay boyunca şiştikçe şişmeye, karın bölgemin gerilmekten çatlamasına, ilk aylarda bitmek tükenmek bilmeyen bulantılara, sürekli uyku halinde olup ota boka ağlamaya, üstüne üstlük istediğim pozisyonda uyuyamamaya meraklıyım evet, kasti olarak kocacığımın gönlünü hoş etmedim. Yani bedenimde bunca şey benden bağımsız olarak değişirken birkaç aylığına odak noktam değişmişse bu benim suçum mu şimdi?
Üstelik doğumla sorunlar bitmiyor. Bedenim ilk hamile kaldığım zamanki şekline gelene kadar belki aylar geçiyor belki de hiç eski haline gelmiyor. Sonra bir de bebek var, huysuz bir bebekse, gazı varsa, ağlama krizleri varsa değme gitsin keyfime! Ohh kocamla şimdi 2 yıl daha ilgilenemeyeceğim! Ayy hepsi benim yüzümden iyi ki hamile kalıp da şu erkek müsveddesine bir evlat vermek istedim. Hakikaten kötü etmişim di mi? Ne berbat bir kadınım, ahh ahh çocuk istemeyip bencillik edip kenara çekilsem belki daha iyi bir eş olurdum? E o zaman da çocuk istemiyor diye terk edilirdim.
Ya da anasının başına mı atsaydım çocuğu, ya da çalış kazan bakıcı tut, ben de sporumu yapayım, kendimi toparlayayım sonra bomba gibi geri dönüp balayı modunda evliliğimize devam edelim derdim belki?
Ya da ya da hamileyken ben saf dışıyım artık, seninle başkası ilgilenebilir, 9 ay sahalardan uzağım sorumluluk benim istediğinle fingirdeş diyebilirdim?
E ama ağzınızı açsak şu forumdan 100 kadından 99'u açık evliliği duyunca tövbe çekmeye başlar, peki bu tutum ne oluyor? Aldatılıp evliliğe devam edince ne oluyor sizce bir düşünün? Tek taraflı serbestlik söz konusu değil mi? Ya ben mi yanılıyorum yoksa bazıları çok mu sabırlı(!) anlamıyorum.

çocuğu erkek için yapmıyor bence çoğu kadın... hormonel bir durum bence :) erkek için çocuk mu doğrulur yahu :))

şöyle oluyor boşanınca kadın çocuğun tek ebeveyni oluyor adamlar yeni aşklara yelken açıyor... kadıncağızlar hem çocukla hem geçim derdiyle boğuşuyor işi gücü yoksa çocuğuyla ana baba yanına dönüyor vs vs.... maddi durumu iyi olanı da gördük,koca koca kadınlar bir depresyona giriyor bir saçmalıyor ki sormayın gitsin... boşanıp sağlam duranı da gördük ona saygımız sonsuz....

Kocalar çok ilgi bekliyorsa her daim fit kusursuz makyajlı kadın istiyorsa taşıyıcı anne bulacak hizmetçi ayarlayarak aşçı tutacak, yaralı parmağa işeme sonrada ama sen beni ilgilenmedim, bebeğe sen bak yemeği temizliği sen yap o zaman hırt

merhaba canım bence boşanma yavrularına yazık aynı seyın daha kotusu benım basıma geldi bende doğum yapmıstım erkekler genelde doğum sonrası aldatırmıs gercekten de öyle ilgisiz kalıyorlar ve bız anne olduğumuz için cekıciliğimiz azalıyor belkide; özür dilediyse affet evine bakıyorsa özellikle cocuklarını cok sevıyor ve sorumluluğunu biliyorsa boşanma.benim yavrum babasını görünce çırpınışlarını mutluluğunu şahit olunca eşimi affettim.ama böyle bir olayın tekrarı yaşanırsa asla affetmeyeceğimi acıkcası tehdit ettim.burda demişler sen boşanıyorsun cocuklar boşanmıyor tabıkıde boşan demişler.onlar anne değilse anlayamazlar senin halinden o daha yavru ona bu kucuk yasta baba hasretı yasatma bence .eşin yuvasına bağlıysa pişmansa dayak şiddet yoksa affet.hem sende eşini boş bırakmışsın 2 ay annemın yanında kaldım dıyorsun erkek bu doğası gereği bir istek içine giriyor.o pis kadından da ilgiyi görünce konuşması normal konusmayada bilirdi ama her erkek bunu yapıyor canım ben kocama ihtimal vermezdim cok asıktık bırbırımıze ama oda yaptı.:KK43: herşey eskısı gıbı olmuyor ama ben yavrum için onun hep gulmesı ve mutlu olması için aile olarak kalmayı tercıh ettım. bu arada bende memurum ve maddı manevı imkanım var.
Ay tutmayın beni, bir haykırmam gerek hahahahahahahahhahahahah
Koca melek tabi, ama işte ilgisizlikten kaynaklı bir boşlukta. Ayyy yazık. Eh o pis kadınlar da Minik'in kocası boşlukta, hadi gidip yapışalım diye bekliyorlar. Yoksa koca hiç yapar mı?
Koca sütten çıkma ak kaşık, nur inmiş suratına. :D
Ya tamam kadın evli adamı ayartıyorsa pistir, fakat ona katılan erkek de pistir.
İkisi de aynı b.kun laciverti. Şu erkekleri korumayın artık. Şu benim kocam yapmaz triplerinden çıkın ya.

Eş dediğin hayat arkadaşı olmalı,insan insana kötü günde lazım,o yüzden hastalıkta sağlıkta deniyo,ben en ufak bir hastalıkta can sıkıntısında aha şimdi benim koca arayısa girmiştir diyosam o evlilik evlilik midir

çocuğu erkek için yapmıyor bence çoğu kadın... hormonel bir durum bence :) erkek için çocuk mu doğrulur yahu :))

şöyle oluyor boşanınca kadın çocuğun tek ebeveyni oluyor adamlar yeni aşklara yelken açıyor... kadıncağızlar hem çocukla hem geçim derdiyle boğuşuyor işi gücü yoksa çocuğuyla ana baba yanına dönüyor vs vs.... maddi durumu iyi olanı da gördük,koca koca kadınlar bir depresyona giriyor bir saçmalıyor ki sormayın gitsin... boşanıp sağlam duranı da gördük ona saygımız sonsuz....
Canım ben ufak çaplı feminist olduğum için sivri yönlerine değindim, ondan tek taraflı konuştum. Yoksa annelik başka bir duygu onu biliyorum, hele ki hayatta tek sevdiğim kişinin annem olduğunu hesaba katarsak.
Fakat diğer yandan dediğin doğru, evli de olsa boşansa da o erkek aldatmışsa anne eninde sonunda tek ebeveyn olarak kalıyor.
Benim annem babam evli, fakat benim de tek ebeveynim var, aldatma yok ama bu sefer de başka şeyler var. Sabaha kadar konuşsak bitiremeyiz kadını.

Kıyamam yaa ilgisiz mi kalmış,çocuğu 9 ay taşıyan kadın, sağı solu ağrıyan kusan perişan olan saatlerce sancı çekip doğuran sonrasında göğüsleri çatlaya kanaya emziren kadın...erkek sadece adam olacak ya başka birşey bekleyen yok insan olacak, daha bir şe önü sıra senin doğan bu uçanı kaçanı s... lazım aslan kocam dicem

Çocuklar boşanmıyor , anne baba boşanıyor. Şu boşanma ve çocuklar üzülmesin olayını sevmiyorum.

Her gün babanın evde olmasi gibi olmazmış,her gün evde olup bilfiil çocukla oynuyo çünkü, elinde kumanda gezmiyorsa ya da pc başında değilse bende adam değilim

Hayır bir de 20.sene sonrası var bunun, bu tip kadınlar çocuklarına sarıyor bu sefer,en ufak asilikte ben senin için nelere katlandım cık cık cık

Kıyamam yaa ilgisiz mi kalmış,çocuğu 9 ay taşıyan kadın, sağı solu ağrıyan kusan perişan olan saatlerce sancı çekip doğuran sonrasında göğüsleri çatlaya kanaya emziren kadın...erkek sadece adam olacak ya başka birşey bekleyen yok insan olacak, daha bir şe önü sıra senin doğan bu uçanı kaçanı s... lazım aslan kocam dicem
O değil de bir iki cesaretli ablam konu açtı buraya. Bu ablaların kocaları ya iktidarsız ya da donanımsızdı( açık açık yazamam, Mune yolar beni) Bu kadınlara kocalık yalnız yatakta olmaz deyip pışpışlayıp göndermediniz mi?
E o zaman karılık da yalnız yatakta olmaz. Ya da yatakta mıdır? O zaman erkeğe ve kadına farklı muamele yapmış olmuyor muyuz yalnız?
Ya hu ben kadınım, adetim, hamileliğim, lohusalığım dolayısı ile çekici olmayabilirim. Peki bu erkekler her daim Ronaldo gibi mi dolaşıyorlar? Hiç mi sıkıntıları olmuyor, göbek salmıyorlar, ya da aşağı köyde bir sıkıntı olmuyor ya da ne bileyim en basiti bir dönem kadına yaklaşmak istemiyorlar hiç mi yani?
O zaman da kadın ihtiyaçlarımı karşılamıyor diye evli iş arkadaşı ile mi kırıştırsın? Bunun adını da hata mı koysun?
Ya ben bekarım, bir erkeği hiç yakından tanıyamadım. Fakat evli hatunlar deyin bakayım bu erkekler her daim parti modunda mı yaşıyorlar hayatı?

Çocuk Boşanınca hergün gördüğü gibi göremezmiş babasını bilmem ne
Ya sanki çok kıymetli kocişleriniz hergün 7/24 çocukla ilgili
sabahtan akşama kadar işteler
akşam eve gelince de işte fingirdedikleri kadınlarla bilgisayarda telefonda yazışmaktan başka bir şey yapıyorlar sanki

Beni yanlış anlamayın ama neden iki ay boyunca eşinizden ayrı kaldınız bu arada soğukluk olmuş tabiki eşin haklı demiyorm yanlış anlamayın o konuda ama o iki ay sanki olmamış ben kocamdan ayrı bigün duramıyorum bilemedim şu durumda ben olsam boşanırdım benim kızımsa onunda kızı yapacak bişey yok en doğru kararı verirsin inş
Maddi sıkıntılardan dolayı hafta sonlarıda çalışıyordu. Kızımın özel durumundan dolayı kardeşi olduğunda emzirip annem bebeğe bakar bende büyüğü ile ilgilenirim diye düşünmüştüm. Hem köy havası sokak oyunları iyi gelir diye düşünmüştüm.

O değil de bir iki cesaretli ablam konu açtı buraya. Bu ablaların kocaları ya iktidarsız ya da donanımsızdı( açık açık yazamam, Mune yolar beni) Bu kadınlara kocalık yalnız yatakta olmaz deyip pışpışlayıp göndermediniz mi?
E o zaman karılık da yalnız yatakta olmaz. Ya da yatakta mıdır? O zaman erkeğe ve kadına farklı muamele yapmış olmuyor muyuz yalnız?
Ya hu ben kadınım, adetim, hamileliğim, lohusalığım dolayısı ile çekici olmayabilirim. Peki bu erkekler her daim Ronaldo gibi mi dolaşıyorlar? Hiç mi sıkıntıları olmuyor, göbek salmıyorlar, ya da aşağı köyde bir sıkıntı olmuyor ya da ne bileyim en basiti bir dönem kadına yaklaşmak istemiyorlar hiç mi yani?
O zaman da kadın ihtiyaçlarımı karşılamıyor diye evli iş arkadaşı ile mi kırıştırsın? Bunun adını da hata mı koysun?
Ya ben bekarım, bir erkeği hiç yakından tanıyamadım. Fakat evli hatunlar deyin bakayım bu erkekler her daim parti modunda mı yaşıyorlar hayatı?

Çok doğru bir yere değindin, harbiden sanki hepsi yatakta ilahta ilgisiz kaldım diye hatun aldatacak

Yaa arkadaşlar ayrı da kalınır hayat bu, maddi olur manevi olur,ben Batman'da yaşıyorum ailem ankarada, babamın vefatından sonra sık sık gittim ankaraya çünkü anneme ve kardeşime ihtiyacım vardı ortak acımız neticede, annem hastaydı bir de, e 1100 km yol 1 hafta kalıp dönemem, veraset işleri de vardı 1.5 ay kaldığım oldu

Hasta olan taraf aldatılsın o zaman, mesela kocam bacağını kırdı yatıyo evde orgazma hasret kalmışım kendimi yollara atayım hata derim ne de olsa

Çok doğru bir yere değindin, harbiden sanki hepsi yatakta ilahta ilgisiz kaldım diye hatun aldatacak
Hayır buraya bir sürü konu açıldı, kocam erken boşalıyor, bilmem kaç yıllık evliyim orgazm nedir bilmedim diye.
O kadınlara da dediniz ki, iyi bir kocaysa evliliğini yıkma.
E ama bu kadın da iyi bir karı! Baksana kızı için, gururunu çiğnemeye razı. Şu an kendi derdine değil de çocuğunun derdine düşmüş.
Şimdi soruyorum size, değmez miydi bu kadın el üstünde tutulsun?
Değil birkaç ay 1-2 yıl ilgilenemese bile şu erkek müsveddesi bu kadını idare etseydi?
Hiç o kadar bile hatrı yok muydu? Elin oynağının hatrı kadar da mı yoktu da onu tercih etseydim gibi bir lafı işitti bu kadın?
O kadın dediği de eşini aldatan bir kadın oysaki, evdeki karısının eline su dökemezdi.

Canım geçmiş olsun çok kırıldın incindin evet çok haklısın bazı arkadaşlar öyle havaya sıkar gibi boşa desede önce kalbinin derinine bak o kırgında olsa fısıldar sana yapman gerekeni maalesefki erkekerkek işte boyları posları devrilesiciler yapıyolar pişman oluyolar ya neyap kırıp dök nede özür dile evde emektar eşin çocuklarının annesi var bu kadını sevdin beğendin aldın değişen ne varsa bi derdin karına söyle beraber bi değişiklik yapın renklenin ama yok onlar illa dışarda yeşillensin..
Ama işte herşeye rağmen kaç yıllık kocan çocuklarının babası sürt burnunu bezdirmeden sok lafını amaaa yuvanı bırakma,bacım evlatlarını yetim büyütme baba kapısı hiçte döndüğünde eskisi gibi olmucak bakışları batıcak ayrı evde olsan laf söz vurucaklar ya kuzuların piskolojisi bozuk bireyler olucaklar onları baba kokusuna hasret bırakma ben 18 yıldır hasretim koca kadın oldum benim çocuklarım var ama babam okadaaar uzakki bana ah deme dedirtme birde üveylikler girerse vijdan azabı çekersin ben bu konuda dertliyim annemden babamdan çok iyi bilirim sonuçlarını yaşananları kazın ayağı öhle değil boşamakla dert bitmiyo daha büyük bi dert sahibi oluyosun çok uzun oldu kusura bakma ama kalbini dinle cevabın orda...
Babam vefat etti ama kardeşlerim bir gün kızımın saçlarını okşamadı, bir gün ona şaka yapıp sevgi kırıntısı göstermedi. Ama o it herif kızımı çok seviyor, saatlerce doyasıya hatta çılgınlar gibi oynuyor. Korkularıma tercüman olmuşsun

çocuklarınızdan ayrılmayacaksınız kocanızdan ayrılacaksınız ya da eşiniz sizden ayrılacak....çocuklara gereken ilgi ve önemi her şekilde gösterebilirsiniz ama şu bir gerçek eşin evden uzaklaşırsa babalık duygusu zaman içinde zayıflayacak bilimsel bir test gerçeği....bir kaç yıl içerisinde daha sorumsuz davranmaya başlayacak

Back
X