Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Sen aldatsan eşin senin gibi yaklaşir mi konuya? Yoksa kolundan tuttuğu gibi kapi dişarimi eder?Gelmeyeceginin bir garantisi mi var ayrıca yuvayi herkes bir çırpıda yıkar önemli olan problemleri çözmeye çalışmak İnsanız ve herkes hata yapabilir ders almaktir aslolan
Hamilelikle ne alakasi var ya adam aldatmis?Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Erkek misin?Bence bu forumda yapıcı dil kullanan kimse yok hemen ayrıl , bırak ,boşa , cevabını ver vs. Mutsuzluklardan keyif aldığınızı düşünmeye başladım insanlar hata yapar kimse ben yapmam etmem demesin
Onu da yapabilseler.. Ben SAYGI duyarım. Ama yapamıyorlar..Çocuğum için boşanmam diyen bir kadın, kadın kimliğini rafa kaldıracak anne kimliği ile devam edecek bunun başka yolu yok, çünkü kadın olarak bu hakaret yutulmaz
Noktasina kadar katiliyorum...Bazıları gerçekten saçmalamış.öğretmene ne diyerek.öğretmen onların ilişkisine değil çocuğa etkisine yorum yapmıştır muhtemelen.sonuçta gidip boşanayım mı diye sormamıştır konu sahibi.neyse öğretmeni çocuğu bilir.özel eğitim öğretmeni muhtemelen otizm li olduğuna göre.çocuğun yaşını bilmiyorum lakin kritik bir dönemdeyse düzeninin değişmesinden olumsuz etkilenebilir.normal bir seyirde ilerlerken gerilerse vicdan azabı çekersiniz.gidip bir pedagogla konuşun öğretmenleriyle konuşun boşanmamak değil de boşanırsak nasıl davranalımı çözmeye çalışın.
Burada sadece tanımadan boşanın diyenlere aldırmayın.doğru tek değildir.aldatıldım otomatik boşanmalıyım değildir hayat.borcun var,çocuğun durumu kritik.iyi karar ver.ben olsam canını yakmadan boşanmam.çocuklarını da kendini de sağlama al düzenini kur öyle boşan.bu adamı bu adamın ailesini falan düşünme artık.çocuklarının babası o kadar.evliyken baskasıyla beraber olabilecek bir kadını sana yuvası için fedakarlık yapan kadına tercih eden bi adam.çocuklarının annesisin ama baskasını sana tercih etmiş.o adam berbat biri karakter olarak.bunu hiç unutma
Onu da yapabilseler.. Ben SAYGI duyarım. Ama yapamıyorlar..
burda okuduk çok. Aynı yatağa tam gaz devam , Adam'ı baskı ile kendine Bağlama, sürekli başına kakma, ağlama krizleri, burnunu sürtücem diye hep dırdır, hep bi çemkirme modu..
Sonuç: huzursuz ortamda psikolojileri bozulmuş çocuklar ve karısından iyice soğumuş ıkınci üçüncü kez aldatmaya niyetli bir adam .. Kadının durumuna değinmek bile istemiyorum.
Bunlar olacağına boşanmak daha mantıklı diyorum Ben de.
diger kadinin kocasi psikopatsa, kapilarina dayanip herkesi kursuna tutsa napacan...Madem bosanilmayacak baska yere tayin isteyin esinizle. Insanin evde otizmden muzdarip bir evladi varken nasil uckur derdine duser anlamak guc. Komşunun tavugu komşuya kaz misali el alemin evli karisi gozune hos gorunmus iki guzel lafina tav olmus...
Siz ayni seyi yapmis olsaniz esinizin gozu ne otizmli cocugunu ne de baska bir seyi gormez bosar üstüne de adinizi o. pu ya cikartir rezil ederdi...
O kadinin da esine haber verin rezil oluruz korkusuna haber vermiyorsunuz ama belki biraz akli başına gelir esinize de korku olur.
diger kadinin kocasi psikopatsa, kapilarina dayanip herkesi kursuna tutsa napacan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?