• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Öğretmen de buradaki bazı üyeler gibi tuhaf bir insanmış. Anne babanın boşanması doğru yollardan yapıldığı zaman çocukları olumsuz anlamda çok etkilemez.

Boşan veya boşanma demiyorum ama ben eşimin kendisini başka bir kadınla düşündüğü fikrine bile katlanamam. Kaldı ki eşin bunu edepsizce yüzüne karşı söylemiş.

Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.

Şaka gibisiniz gerçekten. Yani siz hamile olduğunuz için şu anda aldatılıyor musunuz? Gerçi size göre aldatmak değil pek sevgili kocişinizin kafa karışıklığıdır.

Gelmeyeceginin bir garantisi mi var ayrıca yuvayi herkes bir çırpıda yıkar önemli olan problemleri çözmeye çalışmak İnsanız ve herkes hata yapabilir ders almaktir aslolan
Sen aldatsan eşin senin gibi yaklaşir mi konuya? Yoksa kolundan tuttuğu gibi kapi dişarimi eder?

Ay ne yuzsuz kadinmis ya piskin piskin ben kocami seviyorum demis. Ne baska binasi isten cikacaksin deseydiniz ya. Allah aynisini yasatir ona gunun birinde insallah.

Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Hamilelikle ne alakasi var ya adam aldatmis?

pardonda Öğretmene ne oluyor? O mu aldatılmış. Siz boşanacaksınız eşinizden Çocuklarınız değil. Bu şartlarda evli kalırsanız cok fazla yıpranırsınız, Allah sabır versin

Bazıları gerçekten saçmalamış.öğretmene ne diyerek.öğretmen onların ilişkisine değil çocuğa etkisine yorum yapmıştır muhtemelen.sonuçta gidip boşanayım mı diye sormamıştır konu sahibi.neyse öğretmeni çocuğu bilir.özel eğitim öğretmeni muhtemelen otizm li olduğuna göre.çocuğun yaşını bilmiyorum lakin kritik bir dönemdeyse düzeninin değişmesinden olumsuz etkilenebilir.normal bir seyirde ilerlerken gerilerse vicdan azabı çekersiniz.gidip bir pedagogla konuşun öğretmenleriyle konuşun boşanmamak değil de boşanırsak nasıl davranalımı çözmeye çalışın.
Burada sadece tanımadan boşanın diyenlere aldırmayın.doğru tek değildir.aldatıldım otomatik boşanmalıyım değildir hayat.borcun var,çocuğun durumu kritik.iyi karar ver.ben olsam canını yakmadan boşanmam.çocuklarını da kendini de sağlama al düzenini kur öyle boşan.bu adamı bu adamın ailesini falan düşünme artık.çocuklarının babası o kadar.evliyken baskasıyla beraber olabilecek bir kadını sana yuvası için fedakarlık yapan kadına tercih eden bi adam.çocuklarının annesisin ama baskasını sana tercih etmiş.o adam berbat biri karakter olarak.bunu hiç unutma

Yüzüne karşı onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim diyecek kadar hadsiz bir eşin var ve hala ne yapayım diyorsun..
Gururlu ol s...r et boşa gitsin.. Ayaklarının üzerinde duruyorsun daha ne olsun...
Ayrıca boşanma hamilelikte bunlar normaldir diyen kadınlar gibi sığ düşünüp kendini daha fazla kullandırıma....

Ne demek onun kafasi karisikti ?
iyi o zaman seninde suan kafan karisik git baskalarinin kocalarini ayart .
dusuncelere bak
ne haysiyetsz insanlar var .
eger affedersen bu boyle gider
Kadinda ne kadar piskinmis ben boyle birsey yapsam ve adamin karisi gelip bana boyle birsey soylese birakin agzimi acmayi yerin dibine girerim

Çocuğum için boşanmam diyen bir kadın, kadın kimliğini rafa kaldıracak anne kimliği ile devam edecek bunun başka yolu yok, çünkü kadın olarak bu hakaret yutulmaz
Onu da yapabilseler.. Ben SAYGI duyarım. Ama yapamıyorlar..
burda okuduk çok. Aynı yatağa tam gaz devam , Adam'ı baskı ile kendine Bağlama, sürekli başına kakma, ağlama krizleri, burnunu sürtücem diye hep dırdır, hep bi çemkirme modu..

Sonuç: huzursuz ortamda psikolojileri bozulmuş çocuklar ve karısından iyice soğumuş ıkınci üçüncü kez aldatmaya niyetli bir adam .. Kadının durumuna değinmek bile istemiyorum.

Bunlar olacağına boşanmak daha mantıklı diyorum Ben de.

Bazıları gerçekten saçmalamış.öğretmene ne diyerek.öğretmen onların ilişkisine değil çocuğa etkisine yorum yapmıştır muhtemelen.sonuçta gidip boşanayım mı diye sormamıştır konu sahibi.neyse öğretmeni çocuğu bilir.özel eğitim öğretmeni muhtemelen otizm li olduğuna göre.çocuğun yaşını bilmiyorum lakin kritik bir dönemdeyse düzeninin değişmesinden olumsuz etkilenebilir.normal bir seyirde ilerlerken gerilerse vicdan azabı çekersiniz.gidip bir pedagogla konuşun öğretmenleriyle konuşun boşanmamak değil de boşanırsak nasıl davranalımı çözmeye çalışın.
Burada sadece tanımadan boşanın diyenlere aldırmayın.doğru tek değildir.aldatıldım otomatik boşanmalıyım değildir hayat.borcun var,çocuğun durumu kritik.iyi karar ver.ben olsam canını yakmadan boşanmam.çocuklarını da kendini de sağlama al düzenini kur öyle boşan.bu adamı bu adamın ailesini falan düşünme artık.çocuklarının babası o kadar.evliyken baskasıyla beraber olabilecek bir kadını sana yuvası için fedakarlık yapan kadına tercih eden bi adam.çocuklarının annesisin ama baskasını sana tercih etmiş.o adam berbat biri karakter olarak.bunu hiç unutma
Noktasina kadar katiliyorum...

Madem bosanilmayacak baska yere tayin isteyin esinizle. Insanin evde otizmden muzdarip bir evladi varken nasil uckur derdine duser anlamak guc. Komşunun tavugu komşuya kaz misali el alemin evli karisi gozune hos gorunmus iki guzel lafina tav olmus...
Siz ayni seyi yapmis olsaniz esinizin gozu ne otizmli cocugunu ne de baska bir seyi gormez bosar üstüne de adinizi o. pu ya cikartir rezil ederdi...
O kadinin da esine haber verin rezil oluruz korkusuna haber vermiyorsunuz ama belki biraz akli başına gelir esinize de korku olur.

Onu da yapabilseler.. Ben SAYGI duyarım. Ama yapamıyorlar..
burda okuduk çok. Aynı yatağa tam gaz devam , Adam'ı baskı ile kendine Bağlama, sürekli başına kakma, ağlama krizleri, burnunu sürtücem diye hep dırdır, hep bi çemkirme modu..

Sonuç: huzursuz ortamda psikolojileri bozulmuş çocuklar ve karısından iyice soğumuş ıkınci üçüncü kez aldatmaya niyetli bir adam .. Kadının durumuna değinmek bile istemiyorum.

Bunlar olacağına boşanmak daha mantıklı diyorum Ben de.

Olsun baba o evde olsun da çocuklar kavgadan etkilenmez, çocuklar bir tek boşanmadan etkilenir malum boşanmış ailelerin çocukları hep tinerci vs

Bence boşan. Daha fazla bu adam için saçını süpürge etme. Olgunluk gösterme. Erkekleri affetiğiiniz , şımarttığınız için böyle şeyler yapıyorlar. Adam sizi kaybetmekten kormuyor ki aldatıyor. Boşanınca çocuklarını sanki bir daha göremeyecek. Sadece anne - baba ilişkiniz olur. Gayet güzel ilerler bence.Çocukda etkilenmez. Babasını yine sık sık görür. Sadece adam senin kocan olmaz o kadar.

Ben evlat içinde olsa kaldıramam.Ben boşanırım çocuklar ayrılacak diye bir şey yok.Öğretmeni de boşverin.Herkesin dediği gibi çocukların için dayan modunda olan biri.Bir eğitimci ihanete göz yum dememeli.İnsanları temelden aile ve okul yetiştirirken böyle eğitimcilerde olmamalı.

Madem bosanilmayacak baska yere tayin isteyin esinizle. Insanin evde otizmden muzdarip bir evladi varken nasil uckur derdine duser anlamak guc. Komşunun tavugu komşuya kaz misali el alemin evli karisi gozune hos gorunmus iki guzel lafina tav olmus...
Siz ayni seyi yapmis olsaniz esinizin gozu ne otizmli cocugunu ne de baska bir seyi gormez bosar üstüne de adinizi o. pu ya cikartir rezil ederdi...
O kadinin da esine haber verin rezil oluruz korkusuna haber vermiyorsunuz ama belki biraz akli başına gelir esinize de korku olur.
diger kadinin kocasi psikopatsa, kapilarina dayanip herkesi kursuna tutsa napacan...

Back
X