Aldatıldım.....

Yaşın genç arkadaşım. Bırak onu öyle insanı, sie et hayatından gitsin. Çocuklarına ve sana daha iyi bakacak biri çıkan. ama o kendi mutsuzluğunda geberir gider. Yine sinirlendim ya...
Yanııı benım esım denılen adam sınsı karaktersızın tekıymıste ben sevdgmden gorememısım hıccc bıseyı sadece buna yanıyorum ama yanı bu sattten sonra yapcak bıseyy yok

Yanıoı sonucta hersey 1 haftada gelststı bıt haftaa bırını bulup eve getrcek kadar sa ımıyetı kurması mumkun degıll

Ben kırmadıgımdan bu haldeyım ısteeee

Artık önüne bak bundan sonra. o bunu yaptı, bu bunu yaptı, bunu dedi olayını bırak. Kendini toparlamaya çalış. Çocuklarına sarıl. Bu çocukların vebali günahı ona yeter zaten. Sen kendini düşün bundan sonra.

İkisine de dava açmışsın ben olsam sadece kadına açardım . Ayrıca iki çocukla evi neden ona bıraktınız ki o evde hiç mi emeğiniz yok .

Son düzenleme:
Daha 29 ocakta eşinizi ölümüne savunmuşsunuz. Ne ara evde gittiniz ne zaman aldatıldığınızı öğrendiniz. İnsanlar sizin eşinizi eleştirdiğinde onu savunmuştunuz. 4 yaşında çocuğun dayak yediği bir evlilik mutlu bir evlilik değildir. Siz öyle olmasına inanmışsınız.

yazdıklarınızdan okuyup anladığım kadarıyla eşinizin sizi aldatmasından ziyade boşanmak istemesi üzmüş gibi..
hani gelip affet ben ettim sen etme dese dönecekmişsin gibi..

tüm yorumları okudum ama şunları anlamadım,aydınlanmak isterim mümkünse

bu olay 3 ay önce mi olmuş?

adam boşanma davası açmış mı?
kadesa olay yaklaşık 3 ay önce olmuş.konu sahibi yeni güç bulup açmış konuyu..
3 ay kadar önce,ailesinin yanıan gitmiş,3 gün kalıp dönecekmiş,ama dönememiş adama gelme boşanıyoruz demiş..sonra da konu sahibin dayısı kadınla eve girerken görmüş,evde basmış kadını,böylece k,mliği ortaya çıkmış kadının da..
davayı açmış sanırım adam.

Ilyasın annesi durumuna çok üzüldüm. Anlattıklarında anlaşılamayacak bir durum da göremedim. Eşin şerefsizmiş. Bunu öngörememişsin. Buna üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun. Bu adam için üzme kendini. Değmez.

e zaten konu sahibi baba evine gitmeden önce ayrılık kararı almamışlar mı? beynim pörtlemek üzere

Ay nasıl yani, kim yakaladı

3 ay diyorsun 29 ocakta ki konunda çok mutlusun..
eve dönecekken "gelme boşanacağız" dedi diyorsun bir de gitmeden önce boşanma konusuna karar vermiştik diyorsun.

Şunu düzgün ve sırayla bir anlatsan keşke.. beynimiz döndü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…