- 22 Kasım 2014
- 875
- 388
- 35
-
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Yanııı benım esım denılen adam sınsı karaktersızın tekıymıste ben sevdgmden gorememısım hıccc bıseyı sadece buna yanıyorum ama yanı bu sattten sonra yapcak bıseyy yokYaşın genç arkadaşım. Bırak onu öyle insanı, sie et hayatından gitsin. Çocuklarına ve sana daha iyi bakacak biri çıkan. ama o kendi mutsuzluğunda geberir gider. Yine sinirlendim ya...
Yanıoı sonucta hersey 1 haftada gelststı bıt haftaa bırını bulup eve getrcek kadar sa ımıyetı kurması mumkun degıllEşiniz o kadını zaten evinize getirdiyse herşeyi göze almış
birilerinin görmesindende çekinmemiş demek ki ve burdan
şunu anlıyorum uzun zamandır aralarında da birşeyler varmış.
Eşiniz ve kadın için diyorum çok haysiyetsiz insanlarmış.
Allah yardımcınız olsun.
Ben kırmadıgımdan bu haldeyım ısteeeevalla o kocanın pamuğa falan sanrlıcak hali yok.adam 4 yaşında ki çocuğu dövmüş ve çocuk anne nedresin diye çığlıklar atmış.çocuk daha 4 yaşında ya,belki kardeşini kıskandı o anda öyle bi hareket yaptı.içim gitti ve o konunun sadece 2 sayfasını okuyabildim ben.ben o kocanın ellerini kırardım.
O zaman bu yorumudaaa yapmasaydınız daha ıyı olurdu...valla ben bu konuya yorum yapmaya korkarım zira konu sahibi bir anda kocasını pamuklara sarıp yorum sahiplerine saldırıyordu en son...
Aslında bir yere gitmeden önce dolapların içine haşere ilacını sıkacaksın oracıkta çekecekler cezalarını dişi haşerelerkadını dolaba mı saklamışoha nasıl bulmuş dolapta töbe ya
kadesa olay yaklaşık 3 ay önce olmuş.konu sahibi yeni güç bulup açmış konuyu..tüm yorumları okudum ama şunları anlamadım,aydınlanmak isterim mümkünse
bu olay 3 ay önce mi olmuş?
adam boşanma davası açmış mı?
aynen benim deBenimde kafam karıştı
bende babamlardayımBende 1 aydır annemdeyim kocamı arada yoklatsam mı
bende babamlardayım
bir hafta olacak eşim gelip karnını doyurup gidiyor
çok uzaktaymış tatlımBenimki tee batmanda
çok uzaktaymış tatlım
kadesa olay yaklaşık 3 ay önce olmuş.konu sahibi yeni güç bulup açmış konuyu..
3 ay kadar önce,ailesinin yanıan gitmiş,3 gün kalıp dönecekmiş,ama dönememiş adama gelme boşanıyoruz demiş..sonra da konu sahibin dayısı kadınla eve girerken görmüş,evde basmış kadını,böylece k,mliği ortaya çıkmış kadının da..
davayı açmış sanırım adam.
Ay nasıl yani, kim yakaladıMerhaba hanımlar sozde cok mutlu bı evlılıgımız vardı....Ancak sadece ben oyle bılıyormusum aılemın yanına gezmege gtmıstım bırkc gunlugueDONUCEGIM gunun aksamı ortda hıc bı sebep yokken esım gelme ıstenıyorum senı bossncazz dedı ben sebebını sorgularken esımı evde bı kadınla yakalandı ve bu kadın esımn en yakın arkdasnnn sevgılısı resmensırtımdan vuruldum...