Aldatıldım.....

Bu e devlt ten sorgulama nasıl yapabılırım farkındaysınz ben oncekı konum hakında yorum yapmıyorum ....
PTT gidip imza karşılığı 2-3 lira vererek e devlet Şifresi alacaksınız sizin yerinize gidip başkası alamaz bizzat sizin gidip almanız gerek,sonra internetten bakabilirsiniz.

Eski konunda hatırlıyorum evlendikten sonra ev almıştınız sanırım 3 civarı diyordun bu evlerin %50 si senin bunu unutma sakın alınan bütün mallar ortakdır,dava dilekçene bunuda ekle evlerin yarısını al,araba,Dükkan vs alındıysa bunların yarısıda senin.

e zaten konu sahibi baba evine gitmeden önce ayrılık kararı almamışlar mı? beynim pörtlemek üzere :mad:
yok canım,konu sahibinin hiçbişeyden haberi yokken,çocuklarla beraber annesine gidiyor..3 gün kalıp dönecek,adam dönme boşanıyoruz diyor..o sırada da dayısı basıyor işte kadınla aynı evde..

Ay nasıl yani, kim yakaladı
yukarda yazdıklarımı oku yewrumm

sonuna kadar haklarınzı savunun. evlendikten sonra edinilen malların yarısı sizin evlatlarınız için kendiniz için nafaka tazminat ne alabılıyorsanız alın. daha bugun okudum burda tazmınat davası acma hakkınız varmis. donuna kadar alın hatta donunu bile alın acımayın o size acıdımı ıkı cocukla bıraktı sizi.
aileniz ne dıyor bu duruma meslegınız varmı. cok üzüldüm durumunuza. cuma vaktı Rabbim bildiği gibi yapsın onu içimizden geçenler yeter ona

3 ay diyorsun 29 ocakta ki konunda çok mutlusun..
eve dönecekken "gelme boşanacağız" dedi diyorsun bir de gitmeden önce boşanma konusuna karar vermiştik diyorsun.

Şunu düzgün ve sırayla bir anlatsan keşke.. beynimiz döndü..
Vallla su an benım beynm sznknden donuk 15 ttlnde gelmstım annme gezmege bıdahada gtmedm yklasık 3 ay olmus olmuyo mu

canım Allah yardımcın olsun
evlendikten sonra alınan malların yarısı senin
kendin için olmasa da evlatların için al onları bırakma...
nafakanı iste bide aldattığını kanıtlayıp manevi tazminatını da alabilirsen al

Vallla su an benım beynm sznknden donuk 15 ttlnde gelmstım annme gezmege bıdahada gtmedm yklasık 3 ay olmus olmuyo mu

yapacağın şey öncelikle hem kocan olacak kişiye hem de o kadına dava açmak olsun.maddi-manevi tazminat davanı aç,güzelce sürünsünler.boşanma davasında da nafakanı iste.zaten ev,araba ya da diğer ne varsa hepsi ortak malınız olarak geçecek.

kendini toparla bir an önce,aslında herşey çok netmiş ama demek ki görülememiş.bir de nickin çocuklarının adı belki burada seni tanıyanlar çıkar rahatsız olursun onu da başka bişey yap istersen.

canım Allah yardımcın olsun
evlendikten sonra alınan malların yarısı senin
kendin için olmasa da evlatların için al onları bırakma...
nafakanı iste bide aldattığını kanıtlayıp manevi tazminatını da alabilirsen al
Teskkır ederımm elımden geldıgı kadaryla herseyını alıcmmm

yapacağın şey öncelikle hem kocan olacak kişiye hem de o kadına dava açmak olsun.maddi-manevi tazminat davanı aç,güzelce sürünsünler.boşanma davasında da nafakanı iste.zaten ev,araba ya da diğer ne varsa hepsi ortak malınız olarak geçecek.

kendini toparla bir an önce,aslında herşey çok netmiş ama demek ki görülememiş.bir de nickin çocuklarının adı belki burada seni tanıyanlar çıkar rahatsız olursun onu da başka bişey yap istersen.
Aynen oyle ben gorememısım gordugum zamsnlarda ona da soyledm ama hep ınkar ettı kabullenmedıı ama ısteee aptallıgıma doymuyaym tazmına t davsı actm 2 sınede nıckımı nasl deısterwbılrm

X