- 22 Kasım 2014
- 875
- 388
- 35
-
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Ortak bı tanıdıgımız eve gıderlerken grmus sonra dayıma soylemslr daym basmıs evdekim yakaladı?
Öncelikle senin adına çok üzüldüm ama en azından elinde bir kanıt olmasına ve o koca bozuntusunun da kıvıramayacağına sevindimOrtak bı tanıdıgımız eve gıderlerken grmus sonra dayıma soylemslr daym basmıs evde
Peki siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda ? Allah yardımcınız olsun aldatılmanın şoku cok kötü...Zaten af dıleyen yok kı o kadın ugruna cocuklrnı bıle sıldı 3 aydr bır kere bıle arayıp sormadı
Gecmis olsun adam bosayacakmis zaten secimini yapmis. Iyi bir avukat tut ve haklarini sonuna kadar alOrtak bı tanıdıgımız eve gıderlerken grmus sonra dayıma soylemslr daym basmıs evde
birden bire aniden...sözde çok mutlu evlilikle size eve gelme diyebiliyor bu adam bu kadarmı uçkur düşkünüydü...?Ortak bı tanıdıgımız eve gıderlerken grmus sonra dayıma soylemslr daym basmıs evde
Peki siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda ? Allah yardımcınız olsun aldatılmanın şoku cok kötü...
Peki siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda ? Allah yardımcınız olsun aldatılmanın şoku cok kötü...
Daha aldatıldgmı ogrenmeden once boswnma davası acmıstı zaten k3ndısı bosanıcam yapcak bısey yokPeki siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda ? Allah yardımcınız olsun aldatılmanın şoku cok kötü...
inanmıyorum sizi biliyodum kk da hiç beklemezdim ALLAH belalarını versin pislikler güçlü olun lütfen onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah affetmeyi düşünmüyorsun umarımMerhaba hanımlar sozde cok mutlu bı evlılıgımız vardı....Ancak sadece ben oyle bılıyormusum aılemın yanına gezmege gtmıstım bırkc gunlugueDONUCEGIM gunun aksamı ortda hıc bı sebep yokken esım gelme ıstenıyorum senı bossncazz dedı ben sebebını sorgularken esımı evde bı kadınla yakalandı ve bu kadın esımn en yakın arkdasnnn sevgılısı resmensırtımdan vuruldum...
Sadece uckur olsa af dıler yuva yıkmazdı kımbılır ne zamandır vardı bu kadın yanı okadrkı bu kadın ıcın yuvayı yıkmayı gozealmıs bu uckurluk bısy dıılbirden bire aniden...sözde çok mutlu evlilikle size eve gelme diyebiliyor bu adam bu kadarmı uçkur düşkünüydü...?