Aldatıldım.....

ilyas hakanim ve yagmurum

evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
875
388
35
Merhaba hanımlar sozde cok mutlu bı evlılıgımız vardı....Ancak sadece ben oyle bılıyormusum aılemın yanına gezmege gtmıstım bırkc gunlugueDONUCEGIM gunun aksamı ortda hıc bı sebep yokken esım gelme ıstenıyorum senı bossncazz dedı ben sebebını sorgularken esımı evde bı kadınla yakalandı ve bu kadın esımn en yakın arkdasnnn sevgılısı resmensırtımdan vuruldum...

OOO feciii olmuş :/// ya utanmadan bir de sizin evinizde cesarete bakar mısın ne tür bir yürek yemiş bu???

Peki siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda ? Allah yardımcınız olsun aldatılmanın şoku cok kötü...
Peki siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda ? Allah yardımcınız olsun aldatılmanın şoku cok kötü...
Daha aldatıldgmı ogrenmeden once boswnma davası acmıstı zaten k3ndısı bosanıcam yapcak bısey yok

inanmıyorum sizi biliyodum kk da hiç beklemezdim ALLAH belalarını versin pislikler güçlü olun lütfen onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah affetmeyi düşünmüyorsun umarım

birden bire aniden...sözde çok mutlu evlilikle size eve gelme diyebiliyor bu adam bu kadarmı uçkur düşkünüydü...?
Sadece uckur olsa af dıler yuva yıkmazdı kımbılır ne zamandır vardı bu kadın yanı okadrkı bu kadın ıcın yuvayı yıkmayı gozealmıs bu uckurluk bısy dııl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…