Aldatıldım.....

Önceki konularınıza baktım eşinizi savunmuş hatta bunun için bi sürü konu açmışssınız.

simdi siz eşinizle barışırsanız yine burdaki yorumları kötüyeleceksiniz eşiniz melek olacak ki dönecek bir eş de yok sanırım,o nedenle burdaki yorumları bir daha bu kadar hafife almayın..o beğenmediğiniz yorum yapan insanların desteğini bekliyorsunuz fark ederseniz.

Ayrıca 29 ocakta kocanızı savunmussunuz kocanızı savunmanızdan bu yana 2 ay geçmiş, ama siz 3 aydır ayrı olduğunuzu söylüyorsunuz..3 ay olmamış yani,aldatma olayı olduktan sonra 3 aydır görüşmüyoruz demişsiniz .

herkes bi 3 ay tutturmuş gidiyor..kadının aklı başında değil,yaklaşık 3 ay diyor..farkında değil yani....
bu süreç hızlı geçmiş.aldatılma,boşanma davası,kadının basılması,tazminat davaları vsss...
evet tamam kocasını savundu durdu devamlı,o konuda ben de polemik yaşadım kendisiyle..ama şu an bu sebepten üstüne gidilmesin bence..derdi büyük zaten..hatasını da anlamış,hata etmişim dedi zaten...

ay inanmıyorum ya
ne hakla arayıp onları diyo
ee yorum ypıldı mı peki fotografn altına

Allah razı olsun ben neyın derdındeyım ınsanlar neyın derdınde gecmsle yargılamak ne kadar zevk verıyo ya benım yaklasık 3 ay dıyorum tarıh tutmadım bılmıyorum tek bldgım 15 tatılde anneme geldım ve sonrasında bu olaylar gelıstı.

işte buna bayıldım ben,kocanı da o kadını da rezil etmenin güzel bir yolu bence iyi yapmışsın.

beter olusunlar çok hak etmişler,bir de utanmadan arayıp boşanmanı istemesi,bunları hep delil olarak kullan.

tebrik ederim yazı tipi benimkiyle aynı olan arkadaşım dedektif gibisin. ben de böyle şeyleri kurcalamaya bayılırm büro mu açsak?

tebrik ederim yazı tipi benimkiyle aynı olan arkadaşım dedektif gibisin. ben de böyle şeyleri kurcalamaya bayılırm büro mu açsak?
Yazı rengimiz filan aynıymış evet :))

inceledim çünkü önceki konusunu bilenlerden yorum gelmiş bi sürü merak ettim,boşu boşuna insanları kırmaya gerek yok,burdaki insanlar uzaktan gören insanlar olarak konu sahibini tanımaz etmez sadece yazdıklarına istisnaden yorum yapıyorlar. (yazı rengimi değiştim :))))

gerek yoktu ben de değiştirebilirdim
böyle konular çok sapıtıyor ya. hiç başladğı gibi bitmiyor. zaten son zamanlardaki sosyopatlar yüzünden her şeyi gerçek mi sahte mi incelemekten sahiden dedektif olucaz

İstediğin boşanma olsun maddi manevi tazminatımla mahkemedeyim sen nerde kaldın deseydiniz İyi bir avukatla o adamcığı iliklerine kadar sömürün !

çok iyi yapmışsın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…