- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Siz bilrsinz inanip inanmamak size kalmsO nasıl olmuş cok merak ettim. Noter onayı olmadan vekalet mi cıkarılıyomuş?
Kusura bakmayın ama sizin konunuz basından beri bana hic inandırıcı gelmiyor.
Umarimavukatın iyi bi avukattır inşallah işini iyi biliyordur
O nasıl olmuş cok merak ettim. Noter onayı olmadan vekalet mi cıkarılıyomuş?
Kusura bakmayın ama sizin konunuz basından beri bana hic inandırıcı gelmiyor.
Bilniyorum nasil becermisse becermis iste bana duyoki kendi imzaladin diyor imzalmasaydin diyoreş yanında olmadan nasıl oluyor ben de onu anlamadım.. tek kimlikle veya imzayla olacak bir şey değil ki bu..
Tapuya gittiniz mi? Tapu Müdürlüğü'nü de mi aramadınız?Siz bilrsinz inanip inanmamak size kalms
Arkadaşlar doğruyu söylüyor canım vekalet için seninde notere gitmen gerekir.Tapu Müdürlüğü'nü ara sor bizzat git Gör eğer böyle birşey yaptılarsa avukatın iptal davası açsın.Bilniyorum nasil becermisse becermis iste bana duyoki kendi imzaladin diyor imzalmasaydin diyor
Benim halam 2 yıl önce evlendi. Nikah için, nikah dairesine babam, eniştem ve kuzenlerim gitmişti. Yani halam yoktu ama evlendiler:). Yani konu sahibininkide biraz böyle galiba.Bilniyorum nasil becermisse becermis iste bana duyoki kendi imzaladin diyor imzalmasaydin diyor
bir telefonunuzlamı işten çıkardılarEvet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslar
Tabikide bir telefonla degil ama bu telefonda basite alinicak bir telefon degildi ki de oyle yaptilar ve almayip arastirdilar saggolsunlar...ve o beni aldattgi kadinin sevgilisi yani o igrenc adamin arkadsi da orda calisiyidu yani biraz arastirinca ortaya cikartmalari zor olmamis ve de isine sin vermisler....bir telefonunuzlamı işten çıkardılar
nasıl bir şirket bu..
ya iftira atsanız kocanıza yada öç almak isteseniz bir telefonla işten nasıl çıkarıyorlar. garip