Aldatıldım.....

Bilniyorum nasil becermisse becermis iste bana duyoki kendi imzaladin diyor imzalmasaydin diyor
Arkadaşlar doğruyu söylüyor canım vekalet için seninde notere gitmen gerekir.Tapu Müdürlüğü'nü ara sor bizzat git Gör eğer böyle birşey yaptılarsa avukatın iptal davası açsın.

Tek tarafin imzasiyla nasil oldu bende anlamiyorum.Noter satis islemini iki tarafida gormeden yapmaz diye biliyorum Yada vekalet olmadan.Bende satis islemi icin Notere gittigimde emin olmak icin fotolarimiza defalrca bakip ozel kimlik bilgilerimizi yeniden sormustu.
Tek tarafin Imzasiyla olsaydi benim esim coktan tum mallari ucurmustu baskasinin adina

Evet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslar
bir telefonunuzlamı işten çıkardılar
nasıl bir şirket bu..
ya iftira atsanız kocanıza yada öç almak isteseniz bir telefonla işten nasıl çıkarıyorlar. garip

Acaba kimliğinizle noterde başka birini siz diye mi tanıttılar. Araştırın eğer öyleyse dolandırıcılık ihbarında bulunun bir de hapis yatsınlar.
Ayrıca davadan önceki bir yıl içinde eşin rızası olmadan ev araba gibi malları başkasına karşılık olmadan devrederse onlar da paylaşılırken ekleniyor. Karşılıklıysa zaten parası paylaşılıyor.
Önceki konularında nasıldın bilmiyorum ama bu olayda çok güçlü ve kararlı gördüm seni tebrik ederim Ve tabii geçmiş olsun.

bir telefonunuzlamı işten çıkardılar
nasıl bir şirket bu..
ya iftira atsanız kocanıza yada öç almak isteseniz bir telefonla işten nasıl çıkarıyorlar. garip
Tabikide bir telefonla degil ama bu telefonda basite alinicak bir telefon degildi ki de oyle yaptilar ve almayip arastirdilar saggolsunlar...ve o beni aldattgi kadinin sevgilisi yani o igrenc adamin arkadsi da orda calisiyidu yani biraz arastirinca ortaya cikartmalari zor olmamis ve de isine sin vermisler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…