- 31 Mart 2015
- 50
- 16
-
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
kk sayesinde mutlu bir evliliğim vardı konulu msjları okurken aha diyorum kesin sonu kanlı bitecek bi savaşın ilk adımları bunlar ve öyle oluyor.Merhaba hanımlar sozde cok mutlu bı evlılıgımız vardı....Ancak sadece ben oyle bılıyormusum aılemın yanına gezmege gtmıstım bırkc gunlugueDONUCEGIM gunun aksamı ortda hıc bı sebep yokken esım gelme ıstenıyorum senı bossncazz dedı ben sebebını sorgularken esımı evde bı kadınla yakalandı ve bu kadın esımn en yakın arkdasnnn sevgılısı resmensırtımdan vuruldum...
valla ben bu konuya yorum yapmaya korkarım zira konu sahibi bir anda kocasını pamuklara sarıp yorum sahiplerine saldırıyordu en son...
konu sahibi yorum yapanları kırdı geçirdi o mevzuda işte bakmak lazım..inşallah bu sefer doğru yolu bulmuştur...ki sanırım dava açmışlar.valla o kocanın pamuğa falan sanrlıcak hali yok.adam 4 yaşında ki çocuğu dövmüş ve çocuk anne nedresin diye çığlıklar atmış.çocuk daha 4 yaşında ya,belki kardeşini kıskandı o anda öyle bi hareket yaptı.içim gitti ve o konunun sadece 2 sayfasını okuyabildim ben.ben o kocanın ellerini kırardım.
Gerckten cok karmasık bı durum ıcındeyım belkıde o yuzden tam olarsk ıfaade edemedım sanırım anldmlı bossnmayı ıstemedm ıste tazmınat davası actm beklıyorum
Bulmıyorum eger elıne bı belge falan gııttyse ogrenmıstırdava actigini biliyor mu? (yorumlarin hepsini okumadim)
2 cocugum var 25 yasındaym amınnnnnÇok üzüldüm. Allah böylelerini bin beter etsin. Onlara çanak tutanları da beter etsin ne diyebiliriz ki. Kaç yaşındasın? Kaç çocuğun var?