Aldatıldım.....

Cok kotu bir durum aldatmayan erkek yoktur derler. Sonradan pisman olur emin ol. Seni cok arayacak. Ama gec olcak. Hic kafana takmamaya calis psikolojik bir destek alman yararli olucak. En yakin arkadasinin sevgilisiyle basildiysa ikisinin karektersizligi migdesizligi Allah bildigi gibi yapsin.

kk sayesinde mutlu bir evliliğim vardı konulu msjları okurken aha diyorum kesin sonu kanlı bitecek bi savaşın ilk adımları bunlar ve öyle oluyor.

ben diğer konularınıza da baktım çok da mutlu mesut bir durumda değilmişsiniz ancak aldatılmak elbette çok kötü bir durum.bi de basıldı demişsiniz diğer hiç bi yorumu okumadım ama basıldıysa polis falan da vardır olayın içinde..

adamın içinde ailesine eşine çocuğuna karşı bu kadar öfke varken bir sorunu olduğu belliydi zaten..
siz her ne kadar o zaman inkar etmiş olsanız da demek ki varmış bir sebebi....
acısı büyüktür eminim ki,ama dünyadaki en önemli şey kendiniz ve çocuklarsınız...içiniz nasıl daha çabuk soğuyacaksa öyle davranın..tazminatsa tazminat,kadını elegüne rezil etmekse öyle yapın...

tüm yorumları okudum ama şunları anlamadım,aydınlanmak isterim mümkünse

bu olay 3 ay önce mi olmuş?

adam boşanma davası açmış mı?

Çok zor bi durum ... ALLAH ' ım öncelikle bu süreçte sana sabırlar versin . Edenin cezasını bulduğu bi dünyada yaşıyoruz . İhaneti belgelersen mahkeme kararının tamamen lehine olacağına inanıyorum hatta biliyorum . Sen bu süreçte bol bol dua et bence . Belki de ileride yaşayacağın çok daha korkunç şeylerden bu şekilde kurtuldun . Tabii ki ileride pişman olmalar vs olacak aranacaksın . Ama bence sen ömründen fazla fazla vermişsin . onun için anladığım kadarı ile kendinden fazla fazla çalşmışsın . Umarım hersey ıstedıgın gibi gerçekleşir. Allah yardmcın olsun dilerim

valla ben bu konuya yorum yapmaya korkarım zira konu sahibi bir anda kocasını pamuklara sarıp yorum sahiplerine saldırıyordu en son...

valla o kocanın pamuğa falan sanrlıcak hali yok.adam 4 yaşında ki çocuğu dövmüş ve çocuk anne nedresin diye çığlıklar atmış.çocuk daha 4 yaşında ya,belki kardeşini kıskandı o anda öyle bi hareket yaptı.içim gitti ve o konunun sadece 2 sayfasını okuyabildim ben.ben o kocanın ellerini kırardım.

konu sahibi yorum yapanları kırdı geçirdi o mevzuda işte bakmak lazım..inşallah bu sefer doğru yolu bulmuştur...ki sanırım dava açmışlar.

Boşanmanız sizin için hayırlı olacaktır bence. . Sizin evinizde sizin yatağınzda en yakın arkadaşınızın sevgilisi ile aldatan bir adamdan ne koca olur nede baba

Gerckten cok karmasık bı durum ıcındeyım belkıde o yuzden tam olarsk ıfaade edemedım sanırım anldmlı bossnmayı ıstemedm ıste tazmınat davası actm beklıyorum

Haklarini ara ama bana kalirsa o adamla ve ailesiyle yuz goz olma hicbir yere tek gitme. Tam cirkefler belli ki her sey beklenir yapip yapip bir de hatalarini goremiyorlar uste cikmaya calisiyorlar korkulur bu tiplerden.

Eşiniz o kadını zaten evinize getirdiyse herşeyi göze almış
birilerinin görmesindende çekinmemiş demek ki ve burdan
şunu anlıyorum uzun zamandır aralarında da birşeyler varmış.
Eşiniz ve kadın için diyorum çok haysiyetsiz insanlarmış.
Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz ve
tazminatınızı da ikisinden alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…