Aldatıldım.....

Hayırrr annemlerden doncegım fun ayrılmak ısyedıfını soyledı ve ben eve donmedım zaten daha sonra hemendava acmıs ve kadnla yakalanmıs zaten ebllgmzde bı sıkıntımız yoktu yanı annemlere gezmege gelmıstm

Valla hıcccc oyle bo cabam yok ua zaten adam bosanmak ıstedgnı soylmstı ve bana haber ucuran dayım degıl o ortak tanıdogımzn esı oldu snradan dayım anlattı olayı

Ben zaten bunu yazdım bı oyle bı boyle yazmadım...

Ben onu bılmıyordum ama sadece savunma dılekcesı yazdım ve tazmınat davası actm her ıkısınede

Benn 3 aya yakın oldu yazdım tam tarıhını bılmıyorum ama 3 aya yakın oldu kı zaten anneme gelrkende annemdeykende evdeykende bı problemmz yoktuuu

Konunun tamamını okumasam bu akşam oldu sanıcam olayları. Böyle karışık parça parça yazıyosunuz kk olarak deli oluyoruz burda. O kimdi ne dedi sonra ne oldu diye..

Üç aydır öyle bekliyomusun yani? Şahidin de var şöyle bi dava açıp kıstırıyim herşeyini elinden aliyim demedin mi? Canına okuman lazımdı o adamın. Ne gerek var kadınla falan tartışmaya giriyosun. Sen onların elinden herşeylerini almaya bak kanun senden yana aldatıldın çünkü.

Zaten davamı actıgımı belrttm taznınat davası actm herıkısınede yanı daha napayım oturup beklycem tabı dava tarhımı dogal olarak..

Üzüldüm sizin adınıza. İnşallah hayırlısı budur hepiniz için. Önceki konularınıza baktım da biraz sıkıntınız olmuş. Görümceleriniz annenizi, eşiniz çocuğunuzu dövmüş vs.

Ben zaten bunu yazdım bı oyle bı boyle yazmadım...
Canım ilk mesajları okuduğumuzda sanki olay yeni yaşanmış gibi anladık.Herkes böyle anladı yalnız ben değil.

Herneyse, yaşadığın durum çok can sıkıcı, umarım bu süreci en az hasarla atlatırsın. Hakkını ara, kendine ve çocuklarına nafaka talebini belirt, ayrıca maddi ve manevi tazminat davası aç. Yok hayır anlaşmalı boşanacaksanızda lütfen elinden geleni ardına koyma.

Edit: Davayı açmışsın, en geç 1 aya mahkeme celbi eline ulaşır.

Gerckten cok karmasık bı durum ıcındeyım belkıde o yuzden tam olarsk ıfaade edemedım sanırım anldmlı bossnmayı ıstemedm ıste tazmınat davası actm beklıyorum

Gerckten cok karmasık bı durum ıcındeyım belkıde o yuzden tam olarsk ıfaade edemedım sanırım anldmlı bossnmayı ıstemedm ıste tazmınat davası actm beklıyorum

E-devlet uygulamasını kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan muhtemelen şu an mahkeme gün ve saatiniz belli olmuştur kontrol et.

Ah canım benim kıyamam sana..daha önceki konularını da inceledim az önce..eşin olan o insana sebepsiz soğuduğundan bahsetmişsin. Demek ki sebepsiz değilmiş.hissetmişsin demek kisenin adına çoook üzüldüm.umarım bundan sonraki hayatında çocuklarınla mutlu olursun.değmeyecek insanlar için üzülme sakın..

Eski konularına sonradan göz attım falan, bu zaten mutsuzmuşsunuz, mutluymuşsunuz muhabbetine, kocanla ve senle alakalı yorumlara girmeyeceğim, yalnızca karşımda resmi olarak evliyken aldatılmış ve şartlar ne olursa olsun onuru bu şekilde zedelenmiş bir kadın var, ona göre yazıyorum.
Adam seni aldatmış ve üstüne davayı kendi açmış, sense kendini savunmuşsun. Bu tersliği bi an önce düzeltmek için "aldatıldım" diyerek sen de boşanma davası açacaksın. Ücretsiz avukat talep etme hakkın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…