- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.541
- 248
Grup yapınboşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grup yapınboşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
polemik olsun, üyeler hakaretten ban yesin, o da çekirdeeeni cipsini alıp izlesin ya ne olacağdıBu konuyu açma amacınız ne? Kadınlar kafanızı duvara sürtüp alev mi çıkarsın istiyorsunuz?
Aldatılmak çok onur kırıcı ve kötü biseymis değil mi?eşinize ne yaptığınızı anladiniz mi şimdi?bir de siz uzunca süre aldatmışsınız onu Allah aynı duyguyu size tattırdı bi şekilde etme bulma dünyası işte ne yaparsın.....peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?yüzüne vuracakmisiniz bildiğinizi belli edecekmisinizevet. uyuyamıyorum bu sebeple
dile getirmeli ve boşanmalı mıyız. yoksa pişman mıdır. ben pişman oldum kendimii eşime çocuğuma adadım çünkü
dile getirmeli ve boşanmalı mıyız. yoksa pişman mıdır. ben pişman oldum kendimii eşime çocuğuma adadım çünkü
Yok ya ne boşanması ikinizde leş leş takılın iştedile getirmeli ve boşanmalı mıyız. yoksa pişman mıdır. ben pişman oldum kendimii eşime çocuğuma adadım çünkü
Konunuza yazan insanları dikkate alıp cevap vermiyorsunuz. Farklı sorular ekleyip boyut değiştiriyorsunuz. Eşinize yüklenilmediği için bunlar..dile getirmeli ve boşanmalı mıyız. yoksa pişman mıdır. ben pişman oldum kendimii eşime çocuğuma adadım çünkü
bilmiyorum sorduğumda inkar etmişti. enişteme anlattım bi çek konuş dedim. haber bekliyorum ama içim içimi yiyor söylememek için zor duruyorum.Aldatılmak çok onur kırıcı ve kötü biseymis değil mi?eşinize ne yaptığınızı anladiniz mi şimdi?bir de siz uzunca süre aldatmışsınız onu Allah aynı duyguyu size tattırdı bi şekilde etme bulma dünyası işte ne yaparsın.....peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?yüzüne vuracakmisiniz bildiğinizi belli edecekmisiniz
eşimi sevmesem boşanırdım zatenpişman olsan sözlerinde en ufak bir pişmanlık okunur, gayet kahve içtim poğaça yedim der gibi yazmıştın 6-7 ay ilişkim oldu diye.
ve aynı zamanda 32 yaşında bir kadın olarak gebelik planlamışsın eşini aldatırken. ve eşin de öyle kolej mezunu bilkent bitirmiş bir adammış yazmışsın diğer mesajlarında, hani halden anlamayacak ökuzun teki değilmiş, boşanalım dersen boğazına bıçak dayamazmış yani. boşanmalıydın o zaman aldattığında, bir yavruyu o kafayla dunyaya getirmemeliydin. dediğim gibi bu vicdan azabıyla senin eşini hemen terketmiş olman lazımdı. açıklaması ya da pişmanlığı yok bunun.
E diğer adama kör kütük aşık olmuştunuz, eşinize öyle hissetmemistiniz hani?eşimi sevmesem boşanırdım zaten
Peki esin itiraf ederse ne yapacaksın?boşanacak mısın?yada kendi hatanı sen de itiraf edecekmisinbilmiyorum sorduğumda inkar etmişti. enişteme anlattım bi çek konuş dedim. haber bekliyorum ama içim içimi yiyor söylememek için zor duruyorum.
boşanmak isteseydi korkmasaydı ben ona sorduğumda bana itiraf ederdi diye düşünüyorumPeki esin itiraf ederse ne yapacaksın?boşanacak mısın?yada kendi hatanı sen de itiraf edecekmisin