Öneri Bekliyorum

Arkadaşlar karar vermek için değil zaten karar belli ben güzellik olsun nişanlıyken sevgiliyken takılırdık böyle eskisi gibi olmak için sıcaklık olsun diye dedim işte o yüzden size danışıyorum yanlış mı yapıyorum mesela herşey toparlanmıştı ama sanki benim müdahalelerim ile bozuyorum sürekli herşeyi ben bu dengeyi kurmayı çok başaramıyorum gibi benim tek istediğim huzurlu bir aile olmak
Annenizi kuyumcuya götürerek mi? Kocanızı adam yerine koymayarak mi?

Anneni esinle gittigin yerlere cagirma
Sen bana fikir veremezsin annemi de cagiralim gibi birsey olur bu
Gidin alin alt tarafi bilezik
Esini de kvye sikayet etme napacak oglunun kulagini mi cekecek?
Kvye anneme taziyeye gidin demek de cok gereksiz
Gerek gorse giderdi dimi?
ha annem demedi ha benim dusuncem falan diye de iyice batiriyorsun olayi
Kv annene gitmiyorsa sende kvye eskisi kadar samimi olmazsin olur biter
Millete sunu yap buraya git deme yani
Esinle annende eskisi gibi olamaz artik zorlama

Arkadaşlar karar vermek için değil zaten karar belli ben güzellik olsun nişanlıyken sevgiliyken takılırdık böyle eskisi gibi olmak için sıcaklık olsun diye dedim işte o yüzden size danışıyorum yanlış mı yapıyorum mesela herşey toparlanmıştı ama sanki benim müdahalelerim ile bozuyorum sürekli herşeyi ben bu dengeyi kurmayı çok başaramıyorum gibi benim tek istediğim huzurlu bir aile olmak
Tamam bizde diyoruz ki sen denge kurmakla uğraşma su akar yolunu bulur nişanlıyken sevgiliyken anneni yanına alıp öyle mi geziyordunuz ? Bunu kim niye tercih eder ki

Yok öyle değildik tabi ama eşim benden daha düşünceliydi annem tek olduğu için işte çaya gidelim mesela dışarı çıktıysak hadi gidelim derdi ya da bişey olurdu dur anne uğraşmasın ben yaparım gibisinden

Yok öyle değildik tabi ama eşim benden daha düşünceliydi annem tek olduğu için işte çaya gidelim mesela dışarı çıktıysak hadi gidelim derdi ya da bişey olurdu dur anne uğraşmasın ben yaparım gibisinden
Ee tamam annen de bu kadar iyiliğe adamda kusur bulmayı kendine hak bulmuş yine iyilikten maraz doğmuş daha adam size laf etmiyorken zorla birbirlerinin gözüne sokmayın ikisini de kv size aynısını yapsa bir daha görüşmez demediğinizi de bırakmazdınız adam bir susar iki susar üçüncü de patlar zorla evliliğinizin dibine dinamit döşemeyin

Arkadaşlar karar vermek için değil zaten karar belli ben güzellik olsun nişanlıyken sevgiliyken takılırdık böyle eskisi gibi olmak için sıcaklık olsun diye dedim
bence sosyal zekaniz normalin altinda. kocanızla yapacaginiz etkinliğe annenizi cagirmak size guzellik olsun, nisanlilik sevgililik hatirlansin gibi hos bir olay gibi mi geliyor? e esiniz de sizin alisverislere anasini bacisini taksin pesine biraz da siz nostalji yasayip nisanlilik gunlerini hatirlayin
hos nisanliligin "aile apartmaninda oturmam"/"madem sen benim ailemle oturmazsin ben de senin ananla ayni ortamda durmam" kavgalariyla gecmis. bu dönemin neyini hatirlamak istiyorsunuz?

X