Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunKızlar konuyu tekrar düzeltmis biz alıntı yapmıştık sizin için![]()
Konu içeriği silmek yasak
Ee çocuktan vakit kalmamıştır doğal olarakhayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı
Aynen Milana'cım hakettiğini bulmuş kesinlikle.E adam da hak ettigini bulmus o zaman
Bir konu daha tatliya baglandi , ne adama ne kadina uzulduk sukur , insallah cocuk da duzgun buyur diyelimAynen Milana'cım hakettiğini bulmuş kesinlikle.
Sen evlenmeden önce ve hatta sonra o yanımda gezdirmem dediğin kadınların etrafında dön sonra kafanda belirlediğin evlenilecek kadın profiliyle evlen ama o kadın da seni epey süre aldatsinHaketmis hemde çok fena.
silmiş konu sahibi ama akıllı kadınlardan bir kaçı alıntılamış.Derken? Konuya ne oldu?
merhabalar çözemediğim bi sorunum var
2015 de birlikteliğe başlayıp 2017 de evlendim. 18 aylık çocuğumuz da var.
bi kaç hafta önce evde otel fişi buldum. sordum bu ne diye ayak üstü bin yalan sıraladı. yemek fişiymiş ama demek ki postu o şekildeymiş gibisinden. ben bunun üstüne eşim uyurken gece telefonunu karıştırdım ki asla böyle bi şey yapmayız. noralde şifresini de bilmiyorum geçen göz ucuyla bakıp ezberledim o şekilde açtım.
telefon arama kaydı, mesajlar, whatsapp, instagram her yere baktım hiç bir şey bulamadım. fotoğraflarda bile bulamadım. ben de telefon şebekesi uygulamasından hesap dökümünü inceledim. otel fişi tarihinde aradığı numarayı tespit edip kızı buldum. ağustos-kasım arası telefon dökümünü incelediğimde tek gecelik bir şey yaşadığı kanısına vardım. çünkü 9-22-29 eylül de konuşma ve 4 ekimde otele gidiş ardına bi daha hiç arayıp sormamış. eskiye dönük de arama bulunmuyor. bunların hiçbirinden eşimin haberi yok. telefon arka fotosu da benim fotoğrafım hatta.
ilk fişi bulduğumda eşime beni aldattığını mı sorduğumda bana saçmalama hayatımdaki tek kadın sensin dedi. öyle bi şey yok aldatcak olsam gece mi gider riske girerim tüm gündüzüm boş dedi. bu arada aramızda da cinsel yönden bi sorun yok. şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. devamı olan bir şey olsaydı farklı düşünürdüm ama devamı da yok.
Şöyle bi şey de ekleyim. ilk evlendiğimiz sene 6 7 ay sonra ben başkasına aşık oldum ama körkütük. eşimle de aramız limoniydi. gördükçe kalbim çırpınıyordu eşime bile böyle hissetmiyordum. ve biz 6 7 ay düzenli ilişki yaşayıp 2 sene görüşmeye devam ettik sonra da ben eşimi sevdiğimi anlayıp ondan ayrılmak istemediğimi anlayıp diğer ilişkimi bitirdim. eşimin de ruhu duymadı. şuan eşimden başkasını düşünemiyorum hayatımda
silmiş konu sahibi ama akıllı kadınlardan bir kaçı alıntılamış.
al tatlım aşağıya bıraktım
Ruhu duymuş bir de ben aldatayim bakalim nasil biseymis deneyimlemek istemistirboşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
evet. uyuyamıyorum bu sebepleAldatılmak gururuna dokundu değil mi?
Allahın parmağı yok ki insanoğlunun gözüne soksun.. İlahi adalet..evet. uyuyamıyorum bu sebeple
Vah vah vah...evet. uyuyamıyorum bu sebeple
komik miVah vah vah...
Evet komik.komik mi