aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bacim niye ters kose yapiyosun bizi.. son paragrafa kadar adama bilenip bilenip son paragraf iyi yapmis, bilmeden intikamini almis dedirtiyorsun bize..

kocani sevdigini felan anlamadin. ikinci adam sana guven vermedi. bosan gel alcam seni demedi. kaldin oyle ortada degil mi.. ahh bir de ne ask acisi cekmissindir arkasindan.

insallah ikinci adam evli degildi.
insallah kocan telefonunu karistirir da kk hesabini bulur, bu yazdiklarini okur.
insallah cocugunun babasi kocandir.

Allah islah etsin ikinizi de..

bacim niye ters kose yapiyosun bizi.. son paragrafa kadar adama bilenip bilenip son paragraf iyi yapmis, bilmeden intikamini almis dedirtiyorsun bize..

kocani sevdigini felan anlamadin. ikinci adam sana guven vermedi. bosan gel alcam seni demedi. kaldin oyle ortada degil mi.. ahh bir de ne ask acisi cekmissindir arkasindan.

insallah ikinci adam evli degildi.
insallah kocan telefonunu karistirir da kk hesabini bulur, bu yazdiklarini okur.
insallah cocugunun babasi kocandir.

Allah islah etsin ikinizi de..
bu neki kocası aldatan buna üzülen kadına sen de aldat diğer adamdan güvence alınca da kocanı boşa yazan üye de gördü bu gözler yakın zamanda sitede

bu neki kocası aldatan buna üzülen kadına sen de aldat diğer adamdan güvence alınca da kocanı boşa yazan üye de gördü bu gözler yakın zamanda sitede

he hee ben de hatırladım k ile başlıyodu nicki.

bu arada konu sahibi yarın sabaha kadar girmez konusuna, işten giriyordu buyuk ihtimalle kk ya.
sabaha kadar aksiyon beklemiyorum bu konudan.

Sen esini neden aldatti isen esin de seni o nedenden dolayi aldatmis olamaz mi? Ne gibi bir sebep yazmamizi bekliyorsun ki?
Tek gecelikse okey demene tam sasirmistim ki konunun devamini okuyunca gozlerim acik kaldi. Uc yillik evliligin iki yilinda esini aldatmissin. Hanginiz daha masum simdi? Ikiniz de aynisiniz.

Konu başlığı yanlış olmuş, eşinize haksızlık yapmayın, "aldattım" kelimesini de eklerseniz belki biraz dürüst davranmış olursunuz...siz aldatırken masum, platonik aşk, eşiniz aldatırken tu kaka... Hak size, çekin sineye oturun aşağı, çocuğunuza huzurlu bir yuva verin hiç değilse, karı koca bir yerlerinize de hakim olmaya çalışın bir zahmet...

Böyle konuları okudukça,
Bizi biz yapan değer yargılarımızın yavaş yavaş yok olduğunu görüyorum

İnsanlıktan git gide umudum kesiliyor
Böyle bir anne baba nasıl bir evlat yetiştirir
Onu da çok merak ediyorum :KK14:

İnşallah çocuğunuz size benzemez !

he hee ben de hatırladım k ile başlıyodu nicki.

bu arada konu sahibi yarın sabaha kadar girmez konusuna, işten giriyordu buyuk ihtimalle kk ya.
sabaha kadar aksiyon beklemiyorum bu konudan.
😊 Bol kitap okuyun, okuduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorsunuz gibi geldi.

Dipnot: Arkadaş beni kastediyor. Hodri meydan o mesajı çıkarmanız için.

Onu yazan arkadaşta Samantha

😊 Bol kitap okuyun, okuduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorsunuz gibi geldi.

Dipnot: Arkadaş beni kastediyor. Hodri meydan o mesajı çıkarmanız için.

Onu yazan arkadaşta Samantha

ay valla ciddisin sen, kız niye seni kastedeyim?
bacım dun dunde kaldı unuttum gitti ben kin tutan biri değilim ki durduk yere iftira atayım sana, o yorumu iyi hatırlıyorum k ile başlayan biri var abuk yorumlar yazan o sandım, sen değildin yani eminim.
ben de dedim neden beni alıntılamış bu konuda,
şaşırttın gece gece.

Son düzenleme:
ay valla ciddisin sen, kız niye seni kastedeyim?
bacım dun dunde kaldı unuttum gitti ben kin tutan biri değilim ki durduk yere iftira atayım sana, o yorumu iyi hatırlıyorum k ile başlayan biri var abuk yorumlar yazan o sandım, sen değildin yani eminim.
ben de dedim neden beni alıntılamış bu konuda,
şaşırttın gece gece.
Screenshot_2020-11-17-00-46-47-93.jpg

I-ıh k değildi. Baska bir harfti👀👀

bak ben k ile başlıyor onu yazdıktan sonra bu arkadaş burdan yazdı, bir arkadaş özelden yazdı aaa evet oydu nicki değil mi dedim. yorumlarını tuhaf bulduğum biri var k ile başlayan harf sayı karışık nicki olan, o sandım, sam in entrysini o yazmış diye yanlış hatırlamışım yani.
o yorumu yazarken de aklımda sen asla asla yoktun. tek ortak yanınız nickinizin k ile başlaması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back