- 30 Aralık 2009
- 23.009
- 90.071
- 1.123
shDGFHGhgd kafanız çok güzel varya :)boşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
shDGFHGhgd kafanız çok güzel varya :)boşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Ya sen dalga mı geçiyorsun ya kocanı önce aldatan sensin ne iğrenç ilişkiniz var yazık be o çocuğa ağzımı açmiyim senin yüzünden ban yiyemem simdiboşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Sadece çocuğunuza üzülüyorum asla sizin gibi anne babamın olmasını istemezdim. Boşanmayın tabiki tam birbirinizi bulmuşsunuzboşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Tencere kapak misali tam birbirinize göresiniz. İkinizde de karakter sıfırmerhabalar çözemediğim bi sorunum var
2015 de birlikteliğe başlayıp 2017 de evlendim. 18 aylık çocuğumuz da var.
bi kaç hafta önce evde otel fişi buldum. sordum bu ne diye ayak üstü bin yalan sıraladı. yemek fişiymiş ama demek ki postu o şekildeymiş gibisinden. ben bunun üstüne eşim uyurken gece telefonunu karıştırdım ki asla böyle bi şey yapmayız. noralde şifresini de bilmiyorum geçen göz ucuyla bakıp ezberledim o şekilde açtım.
telefon arama kaydı, mesajlar, whatsapp, instagram her yere baktım hiç bir şey bulamadım. fotoğraflarda bile bulamadım. ben de telefon şebekesi uygulamasından hesap dökümünü inceledim. otel fişi tarihinde aradığı numarayı tespit edip kızı buldum. ağustos-kasım arası telefon dökümünü incelediğimde tek gecelik bir şey yaşadığı kanısına vardım. çünkü 9-22-29 eylül de konuşma ve 4 ekimde otele gidiş ardına bi daha hiç arayıp sormamış. eskiye dönük de arama bulunmuyor. bunların hiçbirinden eşimin haberi yok. telefon arka fotosu da benim fotoğrafım hatta.
ilk fişi bulduğumda eşime beni aldattığını mı sorduğumda bana saçmalama hayatımdaki tek kadın sensin dedi. öyle bi şey yok aldatcak olsam gece mi gider riske girerim tüm gündüzüm boş dedi. bu arada aramızda da cinsel yönden bi sorun yok. şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. devamı olan bir şey olsaydı farklı düşünürdüm ama devamı da yok.
Tabi tâbi karşılıklı olarak aşktan ölüyorsunuz, ta burdan anlaşıyorboşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
merhabalar çözemediğim bi sorunum var
2015 de birlikteliğe başlayıp 2017 de evlendim. 18 aylık çocuğumuz da var.
bi kaç hafta önce evde otel fişi buldum. sordum bu ne diye ayak üstü bin yalan sıraladı. yemek fişiymiş ama demek ki postu o şekildeymiş gibisinden. ben bunun üstüne eşim uyurken gece telefonunu karıştırdım ki asla böyle bi şey yapmayız. noralde şifresini de bilmiyorum geçen göz ucuyla bakıp ezberledim o şekilde açtım.
telefon arama kaydı, mesajlar, whatsapp, instagram her yere baktım hiç bir şey bulamadım. fotoğraflarda bile bulamadım. ben de telefon şebekesi uygulamasından hesap dökümünü inceledim. otel fişi tarihinde aradığı numarayı tespit edip kızı buldum. ağustos-kasım arası telefon dökümünü incelediğimde tek gecelik bir şey yaşadığı kanısına vardım. çünkü 9-22-29 eylül de konuşma ve 4 ekimde otele gidiş ardına bi daha hiç arayıp sormamış. eskiye dönük de arama bulunmuyor. bunların hiçbirinden eşimin haberi yok. telefon arka fotosu da benim fotoğrafım hatta.
ilk fişi bulduğumda eşime beni aldattığını mı sorduğumda bana saçmalama hayatımdaki tek kadın sensin dedi. öyle bi şey yok aldatcak olsam gece mi gider riske girerim tüm gündüzüm boş dedi. bu arada aramızda da cinsel yönden bi sorun yok. şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. devamı olan bir şey olsaydı farklı düşünürdüm ama devamı da yok.
Bu ne ya , silmis bunu konudanYazık.
Acaba çocuk kocasından mı ?eşini aldatırken senin verdiğin takvime göre (evlendikten 6-7 ay sonra 6-7 ay suren bir ilişki), gebelik planları kuruyormuşsun.planlı gebelik
merhabalar. 1 senelik evliyim ve evlendiğimiz günden beri eşim çocuk istiyor. ikimiz de 32 yaşındayız. ben çok istekli değildim çocuk konudunda ama artık ben de istiyorum. ovülasyon takibi yapıyorum yumurtlama zamanımı biliyorum. ama eşime o gün bugün ya da önümüzdeki 6 gün içinde hamile...www.kadinlarkulubu.com
size acımıyorum da o yavruya yazık. nasıl da rahat söyluyorsun 6-7 ay duzenli ilişki yaşadık diye.
ikiniz de birbirinizi hakediyorsunuz.
Nasıl yani ikisi de aldatiyor muBu ne ya , silmis bunu konudan
Konu sahibi bisey yapmayin , adami siz aldatmissiniz adam sizi her gece aldatsa yine olur yani , peh evliligr bak maşallah ikinize de
Bu çok mühim bir ayrıntı tabi. Fotoğrafınız varsa arka planda aldatmış sayılmaz![]()
Acaba çocuk kocasından mı ?
Evet evet silmis o kısmı evlendiği sene aldatmış hemde çocuk düşündüğü zamanlarda. Allah bilir çocuğun babası da kocası bile değildir belkiNasıl yani ikisi de aldatiyor mu
Valla düzenli ilişki yaşamış.öyle olduğuna dair şuphem yok çok çabalamış çocuk için.
hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hattaEklemeyi yeni gördüm.
Tereddütte düşmeyin o zaman karşılıklı olmuş.
Şimdi karşılık olarak sizde aldatırsiniz yeniden eşinizi.
Böyle böyle devam edersiniz işte.
Ama ortada bir çocuk var, masum olan tek o, anne baba olarak size düşmüş yavrucagiz.