Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılıklı günah çıkartın bence daha sonra devam etmek isterseniz edebilirsiniz. Bu 3.kişileri ilgilendirmediği için bana iğrenç veya leş bir davranış olarak gelmiyor açıkçası sonuçta sizin hayatınız sizin kararınız..dile getirmeli ve boşanmalı mıyız. yoksa pişman mıdır. ben pişman oldum kendimii eşime çocuğuma adadım çünkü
hayır evlenmeden önce tanışmış olsaydık evlenmezdim. benim maddi durumum hepsininkinden daha iyi bu aradaKarşılıklı günah çıkartın bence daha sonra devam etmek isterseniz edebilirsiniz. Bu 3.kişileri ilgilendirmediği için bana iğrenç veya leş bir davranış olarak gelmiyor açıkçası sonuçta sizin hayatınız sizin kararınız..
Konu içerisindeki en iğrenç durum aldatmak, aldatılmak değil aslında en midemin almadığı şey başka adama aşık olup düzenli ilişki yaşarken bi yandan bu tarafta kocişinden çocuk yapma çalışmalarına devam etmen...
Muhtemelen kocişinin maddi durumu sevgiline nazaran daha iyiydi, çocuk seçeneğini kocacığında değerlenmek istedin.
Çocuğa üzüldüm onunda imtihanı bu aileye doğmak olmuş.
Anladım hem o hem sen iki taraflı birbirinizi aldatmışsınız tabi esin senin tarafından aldatıldığını bilmiyor ama sen herşeyi biliyorsun vicdanın rahatsız olmuyor mu?yada evliliğinizin durumunu nasıl görüyorsun sence bu normal ve sağlıklı bir evlilik mi?bu evlilikte geleceginiz var mı ikinizinde. Bazı durumlarda boşanmak şart diye düşünüyorum ben sizin evliliginiz hiç sağlıklı ve samimi değil bence sen boşanmayı teklif et bu iki ahlaki erozyon arasında çocuk kalmamaliboşanmak isteseydi korkmasaydı ben ona sorduğumda bana itiraf ederdi diye düşünüyorum
Sanırım sevgilinde evliydi zira kocandan boşanıp onunla evlenme seçeneği hiç gündeme gelmediğine göre başka bir ihtimal kalmıyor. Evliydi dimi?hayır evlenmeden önce tanışmış olsaydık evlenmezdim. benim maddi durumum hepsininkinden daha iyi bu arada
Çocuk kesin eşinizden degil mi ? Tvde neler neler gördük bugüne kadar... Değilse adamı aptal yerine koymayındile getirmeli ve boşanmalı mıyız. yoksa pişman mıdır. ben pişman oldum kendimii eşime çocuğuma adadım çünkü
Boşanmadiginiza göre sevgiliniz de evliydi.hayır evlenmeden önce tanışmış olsaydık evlenmezdim. benim maddi durumum hepsininkinden daha iyi bu arada
şöyle ki ben sonra çok pişman oldum. eşimle aramız eskisinden daha iyi oldu hatta bu süreç sonucunda.Anladım hem o hem sen iki taraflı birbirinizi aldatmışsınız tabi esin senin tarafından aldatıldığını bilmiyor ama sen herşeyi biliyorsun vicdanın rahatsız olmuyor mu?yada evliliğinizin durumunu nasıl görüyorsun sence bu normal ve sağlıklı bir evlilik mi?bu evlilikte geleceginiz var mı ikinizinde. Bazı durumlarda boşanmak şart diye düşünüyorum ben sizin evliliginiz hiç sağlıklı ve samimi değil bence sen boşanmayı teklif et bu iki ahlaki erozyon arasında çocuk kalmamali
hayır bekar hiç evlenmemiş.Sanırım sevgilinde evliydi zira kocandan boşanıp onunla evlenme seçeneği hiç gündeme gelmediğine göre başka bir ihtimal kalmıyor. Evliydi dimi?
Aldatmak kötü giden evliliklere iyi geliyor diyorsunuz yanişöyle ki ben sonra çok pişman oldum. eşimle aramız eskisinden daha iyi oldu hatta bu süreç sonucunda.
tabiki de eşimden.Çocuk kesin eşinizden degil mi ? Tvde neler neler gördük bugüne kadar... Değilse adamı aptal yerine koymayın
hayır demiyorum ama cidden kötüydü aramız. boşanma bile dile gelmişti ilk evlendiğimiz zaman. sonra o süreçte duygusal boşluktan olsa gerek başkasına aşık oldum. ama aşktı yani hayatım boyunca hiç hissetmediğim bi şeydi. sadece 6 ay düzenli görüştük. sonra mesajlaştık sadece 2 3 ayda bi görüşüp hal hatır sorduk şekilde. bi ilişki yaşamadık ama kopamadık da. tabi sonra çocuğum oldu dünyam değişti. yaşadığım her şeyden pişman oldum. eşimi ne kadar sevdiğimi anladım. sex hayatımız bile düzeldi hatta. bi daha da hiç aramızda sorun yaşamadık.Aldatmak kötü giden evliliklere iyi geliyor diyorsunuz yani![]()
Peki kötü giden evliliğinize ve sizi kör kütük seven bir adam bulmanıza rağmen maddi durumunuz hepsinden iyiyken neden boşanma seçeneğini değerlendirip sevgilinizle doyasıya yaşamadınız? Bunu yapmamaya iten motivasyon neydi cidden merak ediyorum? Gizli saklı sürdürmenin verdiği heyecan ve adrenalini mi sevdiniz?hayır bekar hiç evlenmemiş.
Verdiğiniz tarihlere baktığımızda bu durumda siz hamileyken bile diğer adamla görüşüyormuşsunuz.tabiki de eşimden.
O halde eşitlendiniz eşinde seni aldatıyor .düzenli eskortlarla beraber oluyordur muhtemelen o zaman sen bu durumu sineye çekiceksin devam edeceksiniz yüzleşmek istiyorsan sor eşine araya başkasını falan sokmaşöyle ki ben sonra çok pişman oldum. eşimle aramız eskisinden daha iyi oldu hatta bu süreç sonucunda.
evet görüşüyordum doğruya doğru. hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün görüşmeyi kestim zaten.Verdiğiniz tarihlere baktığımızda bu durumda siz hamileyken bile diğer adamla görüşüyormuşsunuz.![]()
yüzleşirsem iş boşanmaya gider. ben boşanmak istemiyorum ama sineye de çekemiyorumO halde eşitlendiniz eşinde seni aldatıyor .düzenli eskortlarla beraber oluyordur muhtemelen o zaman sen bu durumu sineye çekiceksin devam edeceksiniz yüzleşmek istiyorsan sor eşine araya başkasını falan sokma