aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta
Sonuçta aldattın bi kere aldatan yine aldatır. Sende eşinde sadakatsizsiniz.
Boşanmayın bence çünkü gider başkaları ile evlenirsiniz onlara yazık.

Evet evet silmis o kısmı evlendiği sene aldatmış hemde çocuk düşündüğü zamanlarda. Allah bilir çocuğun babası da kocası bile değildir belki

ya ben cidden anlamıyorum ben saçma gençlik hatalarıma bile aklıma geldiğinde ne salakmışım derim pişman olurum uykumu kaçırır bazen, millet gidiyor evliyken kocasını aldatıyor sonra da gayet rahat kocamın ruhu duymadı, 6-7 ay birlikteydik diye anlatıyor zerre hicap duymadan...
hem de o zaman gebelik duşunuyormuş aldatırken.

öyle olduğuna dair şuphem yok çok çabalamış çocuk için.
Tabi altı yedi düzenli olarak aldattığı kocasından çocuk yapmak çok önemliymiş çaba harcamış bunun için.

Eşinin de ilk değildir muhtemelen.

Bir konu açmış eşi içinde 2018 de, adamin kadınsı kadınlar ilgisini çekiyormuş ama onlar yanında gezdirilecek gibi değilmiş! konu sahibiyle evlenmiş bu yüzden, aslında aldatılmayi da haketmis bu mantikla, kadınlari evlenilmeyecek ve evlenilecek diye ayırdığı icin. Bilse ki evlenilecek diye seçtiği kadın onu aldatmış yüreğine iner adamın 😂 bu konuya güldüğüm için üzgünüm ama trajikomik durumları.

ya ben cidden anlamıyorum ben saçma gençlik hatalarıma bile aklıma geldiğinde ne salakmışım derim pişman olurum uykumu kaçırır bazen, millet gidiyor evliyken kocasını aldatıyor sonra da gayet rahat kocamın ruhu duymadı, 6-7 ay birlikteydik diye anlatıyor zerre hicap duymadan...
hem de o zaman gebelik duşunuyormuş aldatırken.
Aynen ya benim gözüm kocamdan başkasıni görmüyor sevmesem bile görmez yinede.
İnsan bosanır öyle düşünür başkasını evli iken ne kadar iğrenç şeyler ya.

hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta

ah canım çok iyi yapmışsın, gerçekten örnek alınmalısın.
eşinin haberi olsa ne olurdu?
lafa bak çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadıymış...
senin yerinde olsam madem aldattım bir saniye o evde durmaz eşimden ayrılırdım tek kelime etmeden. sinsi gibi arkasından işler çevirmişsin sonra da ben seni sevdiğime karar verdim diyosun, şimdi de aldatıldım ne yapmalıyım diyosun.
yok yaa.
inşallah eşin sana zarar vermeden bu olayı öğrenir ve seni terkeder.
kimseye bunu yapma hakkınız yok.

Tabi altı yedi düzenli olarak aldattığı kocasından çocuk yapmak çok önemliymiş çaba harcamış bunun için.

Bir konu açmış eşi içinde 2018 de, adamin kadınsı kadınlar ilgisini çekiyormuş ama onlar yanında gezdirilecek gibi değilmiş! konu sahibiyle evlenmiş bu yüzden, aslında aldatılmayi da haketmis bu mantikla, kadınlari evlenilmeyecek ve evlenilecek diye ayırdığı icin. Bilse ki evlenilecek diye seçtiği kadın onu aldatmış yüreğine iner adamın 😂 bu konuya güldüğüm için üzgünüm ama trajikomik durumları.

gerçekten adam insan sarrafıymış :halay:

Ben şu aldatan şahisiyet(kadın erkek farketmez) aldatıldım diye hayıFlanmalarına anlam veremiyorum onun ruhu duymamış senin de ruhun duymasın çaktırma o zaman evlilikleri değerler size göre önemsiz zaten eşiniz de sizin olduğu gibi pişman olmuştur belki hiç zorsunmayın yani 🤮🤮🤮🤮🤮

Tabi tabi öyledir.

Madem aranız düzeldi, görmezden gelin, ki zaten öyle yapacaksınız.
Devam edeceksiniz bu aşk dolu evliliğe.

Bize neyi, niye sordunuz ki ?

E adam da hak ettigini bulmus o zaman

Töbeee konuyu silmenin ne yararı var alıntılanmış ve konu geri gelecek sen banlancan😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back