- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.467
- 548
Offf madem boşanma lafı geçti aranızda ve sonra hiç yaşamadığıniz bir duyguyu yaşayıp aşık oldunuz, eşinizi aldattıniz aylarca neden ayrılmadiniz?hayır demiyorum ama cidden kötüydü aramız. boşanma bile dile gelmişti ilk evlendiğimiz zaman. sonra o süreçte duygusal boşluktan olsa gerek başkasına aşık oldum. ama aşktı yani hayatım boyunca hiç hissetmediğim bi şeydi. sadece 6 ay düzenli görüştük. sonra mesajlaştık sadece 2 3 ayda bi görüşüp hal hatır sorduk şekilde. bi ilişki yaşamadık ama kopamadık da. tabi sonra çocuğum oldu dünyam değişti. yaşadığım her şeyden pişman oldum. eşimi ne kadar sevdiğimi anladım. sex hayatımız bile düzeldi hatta. bi daha da hiç aramızda sorun yaşamadık.
Arada başka bir adama aşık olup, ilişki yaşayıp nasıl hala eşinizi sevdiğinizin iddaa edebilirsiniz? Aldatan insanların kafası aynı çalışıyor sanırım. Hatta çalışmıyor da diyebiliriz biz buna.
Eşinize yetmemiş aranızda mi cinsellik boşluğa düşmüş ve aldatmış o da sizi, sizin mantığınızla bakıyorum olaya.
Yaptığınız kötülük ayağınıza tez dolanmış işte.
Ayrıca çocuğun çocuğum diyorsunuz ama hamileyken bile görüşmüssünüz adamla,. cinsellik yoktu aramizda dersiniz şimdi cevap olarak
![Woozy face :woozy_face: 🥴](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f974.png)