aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır demiyorum ama cidden kötüydü aramız. boşanma bile dile gelmişti ilk evlendiğimiz zaman. sonra o süreçte duygusal boşluktan olsa gerek başkasına aşık oldum. ama aşktı yani hayatım boyunca hiç hissetmediğim bi şeydi. sadece 6 ay düzenli görüştük. sonra mesajlaştık sadece 2 3 ayda bi görüşüp hal hatır sorduk şekilde. bi ilişki yaşamadık ama kopamadık da. tabi sonra çocuğum oldu dünyam değişti. yaşadığım her şeyden pişman oldum. eşimi ne kadar sevdiğimi anladım. sex hayatımız bile düzeldi hatta. bi daha da hiç aramızda sorun yaşamadık.
Offf madem boşanma lafı geçti aranızda ve sonra hiç yaşamadığıniz bir duyguyu yaşayıp aşık oldunuz, eşinizi aldattıniz aylarca neden ayrılmadiniz?

Arada başka bir adama aşık olup, ilişki yaşayıp nasıl hala eşinizi sevdiğinizin iddaa edebilirsiniz? Aldatan insanların kafası aynı çalışıyor sanırım. Hatta çalışmıyor da diyebiliriz biz buna.

Eşinize yetmemiş aranızda mi cinsellik boşluğa düşmüş ve aldatmış o da sizi, sizin mantığınızla bakıyorum olaya.

Yaptığınız kötülük ayağınıza tez dolanmış işte.

Ayrıca çocuğun çocuğum diyorsunuz ama hamileyken bile görüşmüssünüz adamla,. cinsellik yoktu aramizda dersiniz şimdi cevap olarak 🥴

Eenee ben bu hikayeyi biliyommm dur dur cikartcamm 🤔🤔 bu sey degil mi sadakatsiz 🙄🙄 selam eyşan 😂😂
Kız eyşan ezelde kaldı 😂😂 Asya o Asya😊 Ama artık aklımıza nasıl işlediyse bu eyşan geçen kayınvalidemde bana dizinin bölümünü anlatıyor eyşan da şöyle yaptı eyşan da böyle yaptı falan diyor 😂😂 Ama eyşan da az değildi hani..

Bu birkaç gün içinde aldatmayla ilgili ne kadar çok konu açıldı.
Ben çok etkilenirim aldatma konularindan ama tek üzülmediğim aldatma konusu bu oldu diyebilirim.
Eşiniz sizi aldatmış olsa bile karşısına geçip hesap sorabilecek misiniz gerçekten?

Son düzenleme:
Peki kötü giden evliliğinize ve sizi kör kütük seven bir adam bulmanıza rağmen maddi durumunuz hepsinden iyiyken neden boşanma seçeneğini değerlendirip sevgilinizle doyasıya yaşamadınız? Bunu yapmamaya iten motivasyon neydi cidden merak ediyorum? Gizli saklı sürdürmenin verdiği heyecan ve adrenalini mi sevdiniz?
boşanayım evlenelim dedim. maddi durumum biraz yoluna girsin dedi. ben sebepli boşanma boşanmak istiyorsan boşan dedi. sonra hamile kaldım. çocuğunu çocuğum gibi sever bakar sahip çıkarım dedi. sonra da koptuk bu muhabbet ben doğum yaptıktan sonra tekrar dile geldi ama görüşmüyorduk tabi o süreçte hatta 1 sene hiç mesajlaşmadık bile. sonra işte o da bana ailem çocuğu olan birini kabul etmez dedi. ama senden başkasıyla da evlilik düşünmem o yüzden hiç evlenmicem dedi. aynı iş yerimdeydi. işten de çıktı gitti şehrimden de gitti arada geliyor evi var hala ama bilgim yok tabi görüşmüyoruz bayadır

yüzleşirsem iş boşanmaya gider. ben boşanmak istemiyorum ama sineye de çekemiyorum
O zaman konuyu neden açtın bu işin iki yolu var ya sineye cekeceksin ya boşanacaksın orta bi yol yokki böyle bir durumda.ayrica sen de adamı katmerli bir şekilde mis gibi aldatmışsın kendine yapılınca gururun mu kırıldı o aldatıldığını duysa ne yapar peki?boşanmaz mi?ne diyelim istiyorsun yada ne yapmak istiyorsun anlamadım bi daha aldat adamı al hıncını mi al diyelim????ne geçiyor su an aklından peki merak ettim

Problem; eşinizin başka birine aşık olup olmamasımı, başka biri ile yatmasımı?
Doğru ise ne yapacaksınız yada yapsbilirsiniz?
Şüpheleniyorsanız doğrudur zaten

Valla konu mesajınızı silmişsiniz içimden neden böyle birşey yaptı ki diye geçirirken bir arkadaşımız neyse ki mesajınızı alıntılamış da oradan okudum..İçim kalktı ama ilişkide sizin evlilikte.. Tabi ki kuralları siz koyarsınız.. Gerçi evlilik müessesesinin aldatmaya açık bir kuralı yoktur ama karşılıklı rıza gösterme durumunda artık eşlerin bileceği iş.. Kendi penceremden değil de sizin pencerenizden bakarak konuşayım o halde.. Karşılıklı aldatmışsınız işte birbirinizi hatta eşiniz daha insaflı çıkmış ki tek gecelik bir ilişki yaşamış.. Sizin gibi 2 sene süren bir ilişkisi olmamış.. Boşverin hiç takmayın ödeştiniz işte 🤪
işte düşündüğüm bu. benim gibi başkasına aşık olduğunu hissetseydim eğer arkama bile bakmaz hemen yüzüne bir bir vurur ayrılırdım. çünkü ben kendimden biliyorum o süreçte ne acı çektiğimi. ama tek gecelik bişey ve otelden sonra kızı bi daha aramamış bile. 1 kerelik bi şey için evliliğimi bitirip çocuğumu babası büyütmeli miyim diye düşünüyorum

boşanayım evlenelim dedim. maddi durumum biraz yoluna girsin dedi. ben sebepli boşanma boşanmak istiyorsan boşan dedi. sonra hamile kaldım. çocuğunu çocuğum gibi sever bakar sahip çıkarım dedi. sonra da koptuk bu muhabbet ben doğum yaptıktan sonra tekrar dile geldi ama görüşmüyorduk tabi o süreçte hatta 1 sene hiç mesajlaşmadık bile. sonra işte o da bana ailem çocuğu olan birini kabul etmez dedi. ama senden başkasıyla da evlilik düşünmem o yüzden hiç evlenmicem dedi. aynı iş yerimdeydi. işten de çıktı gitti şehrimden de gitti arada geliyor evi var hala ama bilgim yok tabi görüşmüyoruz bayadır
Ohooooo siz gebeykende doğum yaptıktan sonrada irtibatı kesmemişsiniz şimdi kocanın aldatmasını sineye çekemiyorum diyorsun valla sana herşey müstehak adam iyi ki aldatmış seni sevgilin boşan dese maddi durumu iyi olsa koşakoşa gidecekmişsin zaten bence kocanın yakasından düş

işte düşündüğüm bu. benim gibi başkasına aşık olduğunu hissetseydim eğer arkama bile bakmaz hemen yüzüne bir bir vurur ayrılırdım. çünkü ben kendimden biliyorum o süreçte ne acı çektiğimi. ama tek gecelik bişey ve otelden sonra kızı bi daha aramamış bile. 1 kerelik bi şey için evliliğimi bitirip çocuğumu babası büyütmeli miyim diye düşünüyorum
Yüzüne mi vururdunuz :KK70:

Ben sizin kadar yüzsünüze nadir rastladım burada.

Her mesajınız ayrı komik.

Problem; eşinizin başka birine aşık olup olmamasımı, başka biri ile yatmasımı?
Doğru ise ne yapacaksınız yada yapsbilirsiniz?
Şüpheleniyorsanız doğrudur zaten
eşimin başkasına aşık olması tabiki benim için daha affedilemez.

Adamın boynuzlarını arşa çıkarmışsın kendin gurur yapıyorsun çok tuhaf

Bunun kararını siz verirsiniz.. Burada çok insan size tek gecelik ilişki o boşver boşanma çocuğun için çek sineye der.. Anladığım kadarıyla sizin için bir sorun teşkil etmiyor.. Bari yakalamış olduğunuzu söylemeyin eşinize de yüz göz olmayın bu konuda.. Bundan sonra yapıyorsa da gizli gizli yapsın.. Sizden korksun en azından..

hayır demiyorum ama cidden kötüydü aramız. boşanma bile dile gelmişti ilk evlendiğimiz zaman. sonra o süreçte duygusal boşluktan olsa gerek başkasına aşık oldum. ama aşktı yani hayatım boyunca hiç hissetmediğim bi şeydi. sadece 6 ay düzenli görüştük. sonra mesajlaştık sadece 2 3 ayda bi görüşüp hal hatır sorduk şekilde. bi ilişki yaşamadık ama kopamadık da. tabi sonra çocuğum oldu dünyam değişti. yaşadığım her şeyden pişman oldum. eşimi ne kadar sevdiğimi anladım. sex hayatımız bile düzeldi hatta. bi daha da hiç aramızda sorun yaşamadık.
duzenli göruştuk sözunu açar mısınız?
yani haftada bir birlikte olmak için mi buluştunuz? kocanızla aranız iyi değildi madem başka adamla birlikteyken neden çocuk yapmak istediniz kocanızdan?

en önemlisi kocanız bu aldatmayı bilse ne yapar

Anladım tek taraflı bir kör kütük aşık olmaymış. Ailesi evli bir kadınla sevişmesinede izin vermezdi muhtemelen ama bu onun için engel teşkil etmemiş iş evliliğe gelince o muhteşem değer yargıları ve ailesine olan derin saygısı gündeme gelmiş. Tipik bir şerefsiz.
Hem ayranım dökülmesin, hem mabadım incinmesin modunda olduğun için sanada kimse yardım edemez.
Bu şekilde içten içe kendini yiye yiye hayatına devam ediceksin.
Good luck 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back