- 4 Eylül 2018
- 18.754
- 72.087
- 598
- Konu Sahibi hermionepotter
Aynısı. Kadına eğlence lazımdı görümcem beraber büyütün diye bana telkinlerde bulunuyordu bilinçaltıma işliyordu. Annem var iyi ki. Büyük kızım 4 yaşındaydı o zaman baktım elhamdülillah üçüne de Zaten şimdi anlıyorum da en kolay zamanları yeni dogduklari zamanmış. İlerde bölüm bölüm daha zorlaşıyor Emekleme yürüme zamaniArtık telefonda dahi görüştürmüyorum bile.
Ya kadın yılan. Annemin söylemediği şeyleri söyledi, söylediği şeyleri çarpıtarak konuşuyordu. Mesela “annen cahil dedi senin için” demişti bana. Halbuki annem “daha 2 aylık evli, hiçbir şey bilmiyor haliyle öğrenir zamanla” demiş.
Şey düşünüyorum zaten çocuk odasına koltuk koydum, oyuncak bebek gibi bi birini bi ötekini rahatlatırım inşallah diye düşünüyorum inşallah, çok amin.
Ya bana da bakamazsın diye kayınvalidemin ailesi söylüyor. Kayınvalidemi vana postalayacaklar ya, şimdi dank etmeye başladı.
Bir de benimkiler kuvozde kaldı. Bir odada 10 bebek falan oluyordu ortalama. Hemşireler tek başına hepsine bakıyordu. Besleme gaz alma alt değiştirme.. Biz 2 bebise mi bakamicaz