Merhaba arkadaşlar. Bu gün davamız vardı. Serbest bırakıldı. Kasımın 29 da karar verilecek. Muhtemelen ceza alacak. Canım çok acıyor. Niye evladım niye.... Açmıydın, susuzmuydun, sevgisizmiydin. Bu akşm gelecek. Ve çok krkyrm yine cezaevine dönerse diye.
Canımı yakan ayrı bir konu var. Pislik eski koca bu süreçten öncede çocukla hiç ilgilenmedi.hep şartlı yardımlar yaptı. Bn bulduğum delilleri ona atıyorum, oğlum hakkında yazıyorum, ama o okumaya bile tenezzül etmiyor. Avukat tuttum tutulacakmı soruyorum cvp yok. Bnde hakimlikten avukat birini buldum,görüştüm.o Sırad telefonla beni eski eşin tuttuğu avukat aradı. Bilgi verdi. Neyse bu gün sabah erkenden bna mesaj yazmış.
Bna msj falan atma, ne derdin varsa avukata at, zırt bırt yazma. Avukat ücreti 5.000.ben 2.500 ödedim. Gerisini öde.
Bna msj atma demiyipte avukat tuttum ortak ödeyelim desen başımın üstüne ama sen nasıl birisin dedim. Ödemiyorum. Daha neler yazıyor. O yazmayan adam döktürüyor.
Neyse gittik mahkeme salonuna. O her dakika telefonda öyle küfürler ediyorki, iğrenç. Şuraya şunu verdim, buraya Bu kadar, yok kıza nafaka..... Oğlumun davası başladı bu adam az ilerde yine küfür kğfür. Bu sefer oğluma. O çıksın neyini ne yapcam,....... O... Ç.... A..... K.... Daha nelerrrrrrr. Kızım da dayanamadı kardeşine yapılan iğrenç küfğrlere. Karşısına geçip kafa salladı. Babası sen kime kafa sallıyon dedi. Sana dedi. Bunlar burun buruna defol falan derken ben gittim kızımı çekeliyorken kızım eliyle git git yaptı. O da git onu anana babana yap dedi. Bnde babama yspıyorm dedi.bn seni evlatlıktan Red ettimki sen kimsin dedi.çok cnm yandı. Hiç bir şey demedim. Aldım kızımı geçtim kenara. İnanın ben kızımın el hareketi yaptı sandım. Ona kızdım. Sen nasıl böyle yaparsın o Red etsede baban derken, anne ben elimle gşt git yaptım bunda ne var dedi.
Bir baba her seferinde Bn seni Red ettim nasıl der. Ve diğer çocuğunun yaptığının zerresini kızım yapmadı. Onu neden Red etmiyor... İşte imtihanda oğluyla... Ama malesef ucu bankada dokunuyor. Canım öyle yandık ona ayakkabı, bot, yemek, ne istiyorsa yaptım. Senin annen var dedim.