ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

inanmıyorum kadın da mı evliymiş?:KK57:

Evli ve de çocukluymuş anladığım kadarı ile...yani bu durum karşısında hiçbir kadın sessiz kalamaz kıyameti koparır elinde whatssupp yazışmaları falan varmış eşi gibi yazışmış konu sahibi ee neyi bekliyor ortalığı ayağa kaldırmak için
Normalde yapılması gereken boşanma davası açmak kanıtlı delilli bir şekilde ortaya koyup çocukların velayetini nafaka tazminat alıp adamı da sepetlemek, kadına da tazminat davası açmak rezil kepaze edip hayatlarını zindana çevirmektir...
Burada aldatılıp da böyle yapan bir dolu kadın var
Ne saçma bir hale geldi iş yerindeyim ba açık altta arada bakıyorum acep ne oldu diye

mesela boşanmaması değil ki.. boşanmasa bile burada millet 40 tane şey yazıp teselli eder. ama konu sahibi "önemsenmek" istiyor.. buna çocuklarını da alet etmekten çekinmeyen bir tip.. dün çocuklarımı ve kendimi fare zehiri ile öldüreceğim deyip konudan çıktıktan sonra ziyaretçi olarak okuması hastalıklı bir ruha sahip olduğunu gösteriyor.. buradaki çırpınışlarımızı okuyup önemsendiği hissiyle tatmin oldu.. her konuda çocuklarının ölümünü bu kadar kolay ağzına alan kadına diyecek bir şey bulamıyorum.. daha doğrusu buluyorum ama yazmıyorum..

Tatlım normal bir kişiliğe sahip olmasını nasıl beklersin ki ? Sen belki bu durum karşısında çok güçlü kadın olabilirsin ama diğeri sen gibi değildir daha hassastır , depresifliğe daha yakındır... Duygusal anlamda büyük bir boşlukta , önemsenmek istenmesi , teselli edilmesini beklemesi onun şu durumunda normal. İntihar etmeye meyilli bir yapısı vardı ve evet çocuklarınıda araya katmış ama gel bakalım sor pişman mı değil mi? Kadıncağız kendini doğru düzgün ifade bile edemiyor yorumlarına bak... Bir anlık gel git işte , olur bu anlarda böyle sözlerde sarfedilir , kolay birşey değil. Normal bir tavır duuruş , mantıklı açıklama beklemeyin ... Okumuştur ve inan bu ona çok çok iyi gelmiştir , yapacağı varsa bile vazgeçmiştir , ne güzel hiç tanımadığınız birine yardım etti birçok kişi... Onun içinde gerçekten çok zor olmalı... Onu söylerken muhakkak sinir krizi geçirmiştir.

konu sahıbı ılgı çekmek ıcın yapmamıştır bence bunu ama sadece bıraz rahat..
yada onemlı bırsey oldu gıremıyor belkıde

ama benim bildiğim bir olay adam karısına hep aşağı atacağım kendimi demiş,ve bir gün bunu gerçekleştirmiş. bu hiç belli olmuyor

Ben hıc oyle denk gelmedim işte o yüzden de samimi bulamadım eşim polis o kadar çok intihar olayı anlattı ki hep şaşkınlık içinde, ama belli olmaz tabiki yinede ben konu sahibinde o elektriği almadım baştan beri

Bakın bu üyenin genel tavrı böyle, ben diğer konularında da eleştirmiştim.

Normal bir konuşma yürütülemiyor zaten normal bir şekilde de yazamıyor farkındaysanız. Bu konuya özel değil ki tavrı.

Zaten endişelenen bazı insanlara hak verdim ama eşinin tavrını nasıl anlamadın? demeden önce burada dramatik tepkileriyle ilgili bilgi veren bir sürü insan dikkate alınsaydı o halde.

Tabi ki konu ölüm olunca geçiştirmek pek mümkün değil, ama bu kadar da uzatmak mantıklı değil. Kadın(konu sahibi değil) bir tane yorum yapmamış onun da umurunda değil bence konunun sansasyonel olması dışında, ama şimdi gelmiş çok üzüldüm mahvoldum yazıklar olsun vs yazıyor. Güya kandırılmış. Kim kandırdı sizi? Neye inanmıştınız ki?

Konunun kendisinden çok konu sahibinin tavrı önemseniyor her zamanki gibi.

Burası bütün insanların birbirini tanıdığı, belli sosyal davranış kodlarının olduğu, yaptırımların olduğu bir yer değil beklentileri biraz daha minimumda tutalım.

''Burası bütün insanların birbirini tanıdığı, belli sosyal davranış kodlarının olduğu, yaptırımların olduğu bir yer değil beklentileri biraz daha minimumda tutalım.'' Bu kısıma katılıyorum.

Evli ve de çocukluymuş anladığım kadarı ile...yani bu durum karşısında hiçbir kadın sessiz kalamaz kıyameti koparır elinde whatssupp yazışmaları falan varmış eşi gibi yazışmış konu sahibi ee neyi bekliyor ortalığı ayağa kaldırmak için
Normalde yapılması gereken boşanma davası açmak kanıtlı delilli bir şekilde ortaya koyup çocukların velayetini nafaka tazminat alıp adamı da sepetlemek, kadına da tazminat davası açmak rezil kepaze edip hayatlarını zindana çevirmektir...
Burada aldatılıp da böyle yapan bir dolu kadın var
Ne saçma bir hale geldi iş yerindeyim ba açık altta arada bakıyorum acep ne oldu diye
çocuğu olduğunu yazmış da evli olduğunu yazmamış.
konu sahibi boşanmayacak. bak gör. en fazla 1 hafta sonra çok pişman, çok perişan. hem zaten sadece çay içmişler, elektrik alamammışlar birbirlerinden yazacak. :KK56:

O çocuk o cümleyi ilk defa kurmamıştır ben buna eminim. Sürekli kendim öleyim çocuklarım ölsün diyen bir kadın var karşımızda. burada bu kadar çok yazıyorsa Reelde ne kadar söylüyordur siz düşünün artık.
En mantıklısı konudan çıkmak.

Allah hiçbir anneyi böyle cümleler kuracak durumlara getirmesin. Konu sahibinin psikolojisi gerçekten bozuk.

Taş uzaktan gelmez diye boşuna dememişler, insaları yaralayan kişiler daima en güvendikleri, en kıymetlileridir. Gerçekten bir çok kişi sevdiği insanın ihanet edebileceğini ve aldatıp kendisini üzebileceğini düşünmezler. Adam falso vermiş olabilir , sebepler sunmuştur , seven kişide çocuklarının babasına inanmayı tercih etmiştir yada eline net kanıt geçmemiştir ve bu yüzden bu ilişki 2yıl boyunca sürmüştür. Dikkat çekmek istediği için yazıp çıktı demek nedir ki? Kim bunların başına gelip dikkat çekmeyi ister ki ??? Konu sahibesi ciddi bir duygusal boşlukta ve desteğe gerçek anlamda çok ihtiyacı var. Boşanıp boşanmaması onun sorunu, manevi olarak düşünebilirsiniz ama bunun maddi boyutuda var... Ben bir kadın tanıyorum 3 çocuğun 2 tanesi biri 7 biri 10 yaş civarı, annesi poğaça yapıp çocukları sokakta satmaya çalışıyor, kadın örgü örüp evi geçindirmeye çalışıyor, iş bulamıyor, ailesi desen arkasında yok. Hiç kimse burda birbirini tanımıyor , hayat şartlarını bilmiyor ve kimileri gerçekleri yansıtamıyor olabilir. Ne olursa olsun , şu durumdaki bir kadına bu şekilde, boşanmayacak dahil bile olsa böyle davranılmaz. Biraz anlayış lütfen , yarın bizim başımıza ne geleceği hiç belli değil.

Arkadaşlar 41 yaşındayım ve Allah göstermesin böyle bir olayla karşılaşsam ilk aklıma yakınlarımla paylaşmak gelir. Çocuklarımı da yakınlarıma - aileme teslim etmek. oysaki konu sahibi ailesinden şu zamana kadar hiç bahsetmedi. Ve coukları neden KV - KP ye verdi. Bence eşinin ailesinden destek alıp yuvasını kurtarmak istiyor. Gerçi ne kadar YUVA denirse..
Ve burada bizlerden de bu yönde destek yorumu bekliyor gibi geldi bana..

Sizler olsanız ne yapardınız. Ailenizle ve yakınlarınızla mı durumu paylaşır ve cocuklarınızı emanet ederdiniz yoksa boşanacağım ddediğiniz adamın ailesi ile paylaşıp onlara mı verirdiniz?? Bir de bu yönde bakın bence..

Allah hiçbir anneyi böyle cümleler kuracak durumlara getirmesin. Konu sahibinin psikolojisi gerçekten bozuk.

Amin. Gerçekten psikolojik sorunları var konu sahibinin. ama ölüm lafını o ciddi manada kullanmıyor ağzına sakız etmiş artık.

Okadar bayan uzuldu yazdi cizdi merak etti konu sahibi keyfine gore ugrayip bastan savma cvb verdi gitti,uyuya kalmis mis mis felan filan,bunlar baristi konu sahibinin yuzu yok gelipte baristik demeye resmen resmen dalgasini geciyor ve sanirim misafir olarak gelip disardan okuyor eger oyleyse bunuda oku konu sahibi sen hastasin!!
Bu kadar kotu olma lutfen.

rkadaşlar 41 yaşındayım ve Allah göstermesin böyle bir olayla karşılaşsam ilk aklıma yakınlarımla paylaşmak gelir. Çocuklarımı da yakınlarıma - aileme teslim etmek. oysaki konu sahibi ailesinden şu zamana kadar hiç bahsetmedi. Ve coukları neden KV - KP ye verdi. Bence eşinin ailesinden destek alıp yuvasını kurtarmak istiyor. Gerçi ne kadar YUVA denirse..

Sizler olsanız ne yapardınız. Ailenizle ve yakınlarınızla mı durumu paylaşır ve cocuklarınızı emanet ederdiniz yoksa boşanacağım ddediğiniz adamın ailesi ile paylaşıp onlara mı verirdiniz?? Bir de bu yönde bakın bence..

Bence konu sahibi soku atlattiktan sonra,ailelerin de gaziyla ve destegiyle "kocami yedirmem" derdine dusecek.kesinlikle bosanacagina inanmiyorum.

Kizlar merak ediyorsunuz,biliyorum.benide anlayin.yatak odasindayim.duydugum gunden beri orada uzaniyorum.arada yorum yapmaya calisiyorum.

Arkadaşlar 41 yaşındayım ve Allah göstermesin böyle bir olayla karşılaşsam ilk aklıma yakınlarımla paylaşmak gelir. Çocuklarımı da yakınlarıma - aileme teslim etmek. oysaki konu sahibi ailesinden şu zamana kadar hiç bahsetmedi. Ve coukları neden KV - KP ye verdi. Bence eşinin ailesinden destek alıp yuvasını kurtarmak istiyor. Gerçi ne kadar YUVA denirse..

tabiiiki hayır direkt kendi anneme verirdim :)
Allah düşmanıma yaşatmasın :nazar: konu sahibini de anlamaya çalışıyorum. bende olayların şokunu kolay atlatabilen bir insan değilim:KK43:

X