• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin abisinin kız arkadaşının yaptığı şey kafama çok takıldı ben mi yanlış düşünüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar çok abartılı tepkiler vermemiş misiniz sizce de? tamam bi kere alaycı bi şekilde yaşıyla ilgili konuştunuz ama ısrarla devam ettirmişsiniz olgun insanlar olacaksınız bi de. Bazılarınızın yaptığı yorumlar da hiç olgun değil bence, “sağında” arkadaşım maalesef kadın kadının kurdu olduğunu gayet net gördüğümüz için onun sana yaptığı şeyi asla onaylamıyorum tanımadan bi önyargı oluşmuş onda ve bu önyargısı da sende onun kötü bi izlenim bırakmasına neden olmuş burda sana hak veriyorum ama kapıyı kitleme olayı biraz mantıksız olmuş sevgiliniz bence bunu beni kıskanıyor sakınıyo olarak değil de ne kadar saçma özgüvensiz bi düşünce yapısı olarak düşünecektir. Bence size karşı bu şekilde devam ederse y’nin sevgilisi siz de onu muhatap alarak konuşun sevgiliniz göstermesin tavrı bizzat siz gösterin 🌼

Ayy çok güldüm. Ben yokken neden böyle konular açılıyor yaww. Hemen yorum yapıcam ;
Siz evlenmek istiyorsunuz ama adam sallamıyor ve üzüldüğünüz için kadına sardınız :D
Onlar alem yapıyorken siz odanızda dolaba saklanmış biçimde feys taym yapıyorsunuz :D
Ben bunu anladım😂

Sen nasıl bir aileye düstün sarhoslar çetesi sevgilin o ortam her türlü uygunsuz davranışı yapabilir herşey bekleniyor.Tanışma faslı böyle olmamalıydı saçma.Belliki çok farkli yerlerde internetten tanisilmis.Görmeden zamana birakip kişiyi ve ailesini tanımadan sahiplenmekte kötü.Evet nasıl bir ortamda olduğunu görmüş oldun kızı suclayacagina tanışma için doğru bir ortam hazırlanmasını beklerdn.Telefonla chemde sarhosmus ciddiyetsizlik.Acilen uzaklaş

Sevgilimle telefonda konuşuyorduk, bana abim seninle tanışmak istiyor yanında da sevgilisi var tanışmak ister misin dedi.Ben de tabii tanıştır dedim.Telefonu götürdü abisine verdi,yalnız telefonu abisine verirken abisinin sevgilisi arkadan kız değil değil mi o diye bağırdı.Neyse sonra biz abisi ile konuştuk tanıştık.Biz konuşurken abisi ile yine sevgilisi arkadan:Ne sen sizli mi konuşuyorsun diye soru sordu.Sonra bizim konuşmamız bitti telefonu sevgilime verdi abisi.Kız arkadan :Ver ver ver telefonu bana dedi.Sevgilimde bana sormadan verdi aslında ben de sinirle versene sen bir dedim ama sevgilimin beni duyduğunu sanmıyorum.Alo dedi ben x in sevgilisiyim dedi.Ben de bende y nin sevgilisiyim dedim.(İsimler yerine harf kullandım.)İşte kusura bakma x biraz sarhoşta konuşamadı dedi.Ben de yoo biz gayet güzel konuştuk bir sorun olmadı dedim.İşte sen nerede yaşıyorsun dedi biraz daha konuştuk.Tanıştığımıza memnun olduk faslı sonrada görüşürüz dedik birbirimize ve telefonu sevgilim geri aldı.Sevgilimin söylediğine göre ilk başta kıza telefonu verdikten sonra tuvalete gitmiş.Ve kız telefonu ona verirken komik komik göz hareketleri yapmış.Bunu açıklamasının sebebi sen neden güldün demiştim o da bana kız telefonu verirken tuhaf tuhaf göz işaretleri yaptı dedi.Neyse bu göz işaretlerini yaptıktan sonra biz sevgilimle konuşmaya devam ettik ikimiz yine aradan bir kaç saniye geçti ve bu kız : Ayrıldınıııızz mıııııı diye bağırdı.Ben haliyle çok sinirlendim ne demek bu soru neden öyle bağırıyor biz zaten yeni tanıştık ne alaka şimdi bu soru dedim.Bu sırada sevgilim de odasına geçmişti.Kızdım sen neden bana sormadan telefonu veriyorsun.Bak senin yüzünden senden yüz buldu ve bu şekilde davrandı bağırdı dedim.O kız o evdeyken odanın kapısını kitleyeceksin dedim.Neyse ertesi sabah bu kız gitmiş yanına sevgilimin:Kız arkadaşın benim hakkımda kötü birşey söyledi mi diye sormuş.Sevgilimde ayrıldınız mı diye bağırman tuhafına gitti demiş.Sonrasında bu kız sevgilimi gördüğü her yerde ciddi misiniz? Evlenecek misiniz? tarzı sorular sormuş.Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu kızı yanlış anlamakta haklı mıyım?Abisine de sinir oldum nasıl uyarmaz o kızı anlayabilmiş değilim.
Abisiyle telefonda mı tanısmak gibi ne aciliyetiniz vardı?

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Konu silimi için size başvuruyormuşuz sanırım.Silebilir misiniz lütfen? Bunun dışında girmediğim süre zarfında bayağı ileri derecede akıllarınca aşağılamaya çalışanlar olmuş ki siz bunu yaparken kendi kişiliğinizi ortaya koyup kendi kendinizi rezil etmişsiniz.Yaşattıklarınızı yaşamadan ölmemenizi diliyorum.Bu kadar ağır eleştiride bulunduğunuz her şeyin aynısı başınıza gelir de anlarsınız.Ama bir yandan da iyi oldu forumda gereksiz yorum yapan çoğu insanı engelleyip daha kaliteli insanların yorumlarını görmek iyi olacak bundan sonra.

Sevgilimle telefonda konuşuyorduk, bana abim seninle tanışmak istiyor yanında da sevgilisi var tanışmak ister misin dedi.Ben de tabii tanıştır dedim.Telefonu götürdü abisine verdi,yalnız telefonu abisine verirken abisinin sevgilisi arkadan kız değil değil mi o diye bağırdı.Neyse sonra biz abisi ile konuştuk tanıştık.Biz konuşurken abisi ile yine sevgilisi arkadan:Ne sen sizli mi konuşuyorsun diye soru sordu.Sonra bizim konuşmamız bitti telefonu sevgilime verdi abisi.Kız arkadan :Ver ver ver telefonu bana dedi.Sevgilimde bana sormadan verdi aslında ben de sinirle versene sen bir dedim ama sevgilimin beni duyduğunu sanmıyorum.Alo dedi ben x in sevgilisiyim dedi.Ben de bende y nin sevgilisiyim dedim.(İsimler yerine harf kullandım.)İşte kusura bakma x biraz sarhoşta konuşamadı dedi.Ben de yoo biz gayet güzel konuştuk bir sorun olmadı dedim.İşte sen nerede yaşıyorsun dedi biraz daha konuştuk.Tanıştığımıza memnun olduk faslı sonrada görüşürüz dedik birbirimize ve telefonu sevgilim geri aldı.Sevgilimin söylediğine göre ilk başta kıza telefonu verdikten sonra tuvalete gitmiş.Ve kız telefonu ona verirken komik komik göz hareketleri yapmış.Bunu açıklamasının sebebi sen neden güldün demiştim o da bana kız telefonu verirken tuhaf tuhaf göz işaretleri yaptı dedi.Neyse bu göz işaretlerini yaptıktan sonra biz sevgilimle konuşmaya devam ettik ikimiz yine aradan bir kaç saniye geçti ve bu kız : Ayrıldınıııızz mıııııı diye bağırdı.Ben haliyle çok sinirlendim ne demek bu soru neden öyle bağırıyor biz zaten yeni tanıştık ne alaka şimdi bu soru dedim.Bu sırada sevgilim de odasına geçmişti.Kızdım sen neden bana sormadan telefonu veriyorsun.Bak senin yüzünden senden yüz buldu ve bu şekilde davrandı bağırdı dedim.O kız o evdeyken odanın kapısını kitleyeceksin dedim.Neyse ertesi sabah bu kız gitmiş yanına sevgilimin:Kız arkadaşın benim hakkımda kötü birşey söyledi mi diye sormuş.Sevgilimde ayrıldınız mı diye bağırman tuhafına gitti demiş.Sonrasında bu kız sevgilimi gördüğü her yerde ciddi misiniz? Evlenecek misiniz? tarzı sorular sormuş.Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu kızı yanlış anlamakta haklı mıyım?Abisine de sinir oldum nasıl uyarmaz o kızı anlayabilmiş değilim.
Buyutmusunuz.Kafalar ıyıymıs ıste

Buyutmusunuz.Kafalar ıyıymıs ıste
Kız sarhoş değildi kesinlikle. Abiside değildi ben sevgilimin bu kısımları uydurduğunu düşünüyorum.Kendisi ile yollarımızı ayırdık.Ve sonrasında öğrendiğim kız sevgilimi her gördüğü yerde hala birlikte misiniz ciddi misiniz evlenecek misiniz gibi sorular soruyormuş.Bir insan kaynına neden sürekli sevgilinle hala birlikte misin diye sorar her gördüğü yerde? Bu arada kapıyı niye kilitlettiğimi soran arkadaşlar yine sonradan öğrendiğim bir şey var o kız kız arkadaşın benim hakkımda kötü bir şey söyledi mi diye soru sormadan önce erkek arkadaşım kızın kapıyı zorlama sesleriyle uyanmış alın size niye kilitlettin sorusuna cevap :) Neyse dediğim gibi benim amacım konuyu hortlatmak değil:KK70: Konuyu sildirmek. Bu kadar ağır eleştiride bulunan kadın arkadaşlarım kendi kayınbiladerlerinin eşlerinin veya sevgililerin kendi kocalarına veya partnerlerine göz dikecek kadar sapkın bir kadınla karşılaştıklarında tepkileri bu kadar sakin olacak mı merak ediyorum.Ailece içinde bu kadar ileri gidebilecek bir hemcinslerine tepkileri benim kadar sakin olur muydu olmazdı tabiki. Ki tekrar söylüyorum inşallah kendileri de yaşarlar böyle bir dilekte bulunmazdım ama o kadar ağır laflar edilmeye çalışılmış ki. İş yerinde müşterilerine sakin davranmak zorunda kalanlar öfkelerini burada insanları linç ederek çıkartıyorlar sanırım şok oldum cidden.Bu arada sarhoş değillerdi dememin sebebi konuşurken böyle dil kayması yoktu gayet akıcı konuşuyordu ikiside

Son düzenleme:
Kız sarhoş değildi kesinlikle. Abiside değildi ben sevgilimin bu kısımları uydurduğunu düşünüyorum.Kendisi ile yollarımızı ayırdık.Ve sonrasında öğrendiğim kız sevgilimi her gördüğü yerde hala birlikte misiniz ciddi misiniz evlenecek misiniz gibi sorular soruyormuş.Neyse dediğim gibi benim amacım konuyu hortlatmak değil:KK70: Konuyu sildirmek. Bu kadar ağır eleştiride bulunan kadın arkadaşlarım kendi kayınbiladerlerinin eşlerinin veya sevgililerin kendi kocalarına veya partnerlerine göz dikecek kadar sapkın bir kadınla karşılaştıklarında tepkileri bu kadar sakin olacak mı merak ediyorum.Ki tekrar söylüyorum inşallah kendileri de yaşarlar böyle bir dilekte bulunmazdım ama o kadar ağır laflar edilmeye çalışılmış ki. İş yerinde müşterilerine sakin davranmak zorunda kalanlar öfkelerini burada insanları linç ederek çıkartıyorlar sanırım şok oldum cidden
Yolları ayırdıysanız sırun yok .Umarım daha ıyısı olur

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Konu silimi için size başvuruyormuşuz sanırım.Silebilir misiniz lütfen? Bunun dışında girmediğim süre zarfında bayağı ileri derecede akıllarınca aşağılamaya çalışanlar olmuş ki siz bunu yaparken kendi kişiliğinizi ortaya koyup kendi kendinizi rezil etmişsiniz.Yaşattıklarınızı yaşamadan ölmemenizi diliyorum.Bu kadar ağır eleştiride bulunduğunuz her şeyin aynısı başınıza gelir de anlarsınız.Ama bir yandan da iyi oldu forumda gereksiz yorum yapan çoğu insanı engelleyip daha kaliteli insanların yorumlarını görmek iyi olacak bundan sonra.
forumda yazdiklariniz silinmiyor. kimse de sizi pohpohlamak zorunda degil. akillara zarar seyler yazip sonra herkesten cok minnos yorum beklemek gereksiz cunku yazdiginiz sey cok sacma.

yasattiginizi yasamadan olmezsiniz falan ne alaka her seyi bu kadar ciddiye alirsaniz yaslanirsiniz. bize cikardiginiz sesi keske siz telefonda konusurken gozleriyle degisik hareketler yapan muptezele cikarsaydiniz.

forumda yazdiklariniz silinmiyor. kimse de sizi pohpohlamak zorunda degil. akillara zarar seyler yazip sonra herkesten cok minnos yorum beklemek gereksiz cunku yazdiginiz sey cok sacma.

yasattiginizi yasamadan olmezsiniz falan ne alaka her seyi bu kadar ciddiye alirsaniz yaslanirsiniz. bize cikardiginiz sesi keske siz telefonda konusurken gozleriyle degisik hareketler yapan muptezele cikarsaydiniz.
Sizi niye gerdim bu kadar anlamadım?Pohpohlanmayı isteyen kim?Akıllara zarar olan koca koca insanların o yazdıkları seviyesizce yorumlar oluyor.Ses çıkarttırmadığımı uyartmadığımı nereden biliyorsunuz?Allah mısınız beni gizliden mi izliyorsunuz haberim mi yok? Akıllara zarar şeyler derken ne kastettiniz ben burada yaşadığım kötü bir tecrübeyi anlattım bana akıla zarar olanı söyler misiniz?Kaldı ki sizin önceki yazdığınız mesajınızı beğendim ve size hiçbir şey söylemedim.Düşüncelerim ve duam değişmeyecek.

Sizi niye gerdim bu kadar anlamadım?Pohpohlanmayı isteyen kim?Akıllara zarar olan koca koca insanların o yazdıkları seviyesizce yorumlar oluyor.Ses çıkarttırmadığımı uyartmadığımı nereden biliyorsunuz?Allah mısınız beni gizliden mi izliyorsunuz haberim mi yok? Akıllara zarar şeyler derken ne kastettiniz ben burada yaşadığım kötü bir tecrübeyi anlattım bana akıla zarar olanı söyler misiniz?Kaldı ki sizin önceki yazdığınız mesajınızı beğendim ve size hiçbir şey söylemedim.Düşüncelerim ve duam değişmeyecek.
ben daha once bu konuya yazmadim. allah falan da degilim. beni germediniz siz cok gerginsiniz ondan size herkes gergin geliyor herhalde.

ben daha once bu konuya yazmadim. allah falan da degilim. beni germediniz siz cok gerginsiniz ondan size herkes gergin geliyor herhalde.
Germediğim için mi bu şekilde saldırmaya geçtiniz kim gergin şu an acaba ?Olayın üzerinden aylar geçmiş gergin olduğumu nereden çıkarttınız bitmiş gitmiş ilişki.Allah filan değilseniz o zaman bilmediğiniz şeyleri biliyormuşçasına görüyormuşçasına yorum yapmayın.Sizin üzerine alınacağınız bir şey yok.Neyse engelliyorum ya cidden gecenin bu vakti huzursuzluk çekemicem.

Olayın üzerinden aylar geçmiş gergin olduğumu nereden çıkarttınız bitmiş gitmiş ilişki.Allah filan değilseniz o zaman bilmediğiniz şeyleri biliyormuşçasına görüyormuşçasına yorum yapmayın.Sizin üzerine alınacağınız bir şey yok
iste aylar gecmis ona ragmen buradaki kadinlara saydirip kendinizce beddua ettiginiz icin gergin gorunuyorsunuz. normal degil yani. ama sizin beni anlama ihtimaliniz yok iyi forumlar.

iste aylar gecmis ona ragmen buradaki kadinlara saydirip kendinizce beddua ettiginiz icin gergin gorunuyorsunuz. normal degil yani. ama sizin beni anlama ihtimaliniz yok iyi forumlar.
Öyle mi bakın mesela siz şu anda blue gitar nickli bir üye ile başka bir bdv konusunda tartışıyorsunuz ki kendisi o kadıncağıza yaptığı linçlemeyi bana da yapmaya kalktı.Beddua etmiyorum sadece ilahi adaletin yerini bulmasını diliyorum.Kaldı ki adam kesmiyorum hakaret etmiyorum sadece herkesin yaşattığını yaşaması dileği ile dedim.Normal olmayan da sizin alınıp atlamanız.

Öyle mi bakın mesela siz şu anda blue gitar nickli bir üye ile başka bir bdv konusunda tartışıyorsunuz ki kendisi o kadıncağıza yaptığı linçlemeyi bana da yapmaya kalktı.Beddua etmiyorum sadece ilahi adaletin yerini bulmasını diliyorum.Kaldı ki adam kesmiyorum hakaret etmiyorum sadece herkesin yaşattığını yaşaması dileği ile dedim
size gore birinin gorusunu begenmemek tartismak mi demek? niye her seyi bu kadar icsellestiriyorsunuz ya forum burasi istedigimi yazarim saygisizlik yapmadigim surece. allah yardimciniz olsun iyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X