- 19 Ağustos 2008
- 17.812
- 53.642
Oğlum hasta. Bu onun karekteri değil. Köpeği değil izinsiz bir çöp dahi almamalı.bu madde kişiliği değiştiriyor. Sadece madde bulmanın yollarını düşündürüyor. Bakın ona araba alacağımı bakmasını söyledim. 18 yaşındaki bir çocuk sabaha kadar bakmazmı? İnanın bakmadı. Telefonunda geçmişe baktım hiç arattırmamış. Ben işteyken 2 TL için beni arayıp ulaşamadığı için almayan bir karekter de çocuk... Malesef şimdi durum bu.
Beni bilirsin hiç istemem seni incitmeyi ama bu konuya artık biraz profesyonel bakmalısın ; sen, oğlun ve kızın birlikte bir tedaviye başlamalısınız acilen. Konularının ardından böyle bir çocukluk travmasının çıkacağını tahmin etmiştim, artık kontrolü kaybediyorsun lütfen yardım al, arkadaşın şunun bunun tavsiyesini bırak artık, git bir hastaneye bağıra bağıra yardım iste nice lütfen lütfen yap bunu. Ailece toparlanmaya ihtiyacınız var, yarın öbür gün kızınla ne olacak bilemezsin, bu çocukları ve kendini kurtarmak zorundasın, lütfen artık harekete geç, çok güzel şeyler başardığını bilenlerdenim, bağımlı olduğun bir eşi boşayıp, kendine sıfırdan iş kurmayı başarmış becerikli bir kadınsın, sorunların farkındasın, senin gibi bir annenin kızıyım ben, tek farkınız o babamı sevmezdi. Ama onun yaralı psikolojisi dört evladının hayatını mahvetti ve sonunda kendi de mahvoldu. Aç açıkta kalmadık ama yaşadıklarımı anlatsam insanlar aklını oynatır, bunlar dönüşü olmayan yollar, toparlan ne olur, acil yardım al
İlaveten oğlunu asla kızınla başka bir şehirde baş başa bırakma, ona ortam değiştirtmek, göz kulak olmak kızın için korkunç bir sorumluluk ve inan bana bundan kötü sonuçlar alırsın. Gidecekseniz hep birlikte gidin bence
Son düzenleme: