- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.629
- 598
- Konu Sahibi killerbeauty
O diğer saplantım. Karıştırma onu şimdiArkadaş feminist değil satanist
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O diğer saplantım. Karıştırma onu şimdiArkadaş feminist değil satanist
Hayır öyle olsaydı abimin yanında kız arkadaşı var dediğinde o an konuşmayı kabul etmezdimKızın davranışları abartılı o konuda hak veriyorum size ama sizin derdiniz genel olarak dişi sineklerle bence.
Fekişip de olabilirdik.Feminikiz arkaaşım ne feşimizti
Ne güzel bende öyle olabilsem keşkeValla öyle tipler varki her güm yüz yüze gelmek zorunda kalıyorum. Ben işimde ve çevremde profesyonelim sinirlensem yada nefret etsem bile asla bunu kimseye yansıtmam ve içimdede tutmam. Hayat böyle şeylere kafa takacak kadar uzun degil maalesef
Dedeler gider almaya.Değerini bilmiyosun işte, aşağılamışsın ayakları. Alacaz o ayakları senden ihtiyacı olana verecez.
O diğer saplantım. Karıştırma onu şimdi
O zaman aramıza hoş geldiniz. Nur topu gibi elti olmuşsunuz birbirinize daha şimdidenHayır öyle olsaydı abimin yanında kız arkadaşı var dediğinde o an konuşmayı kabul etmezdim
Aşk olsun hiç kıymet bilmez miyimm :))Değerini bilmiyosun işte, aşağılamışsın ayakları. Alacaz o ayakları senden ihtiyacı olana verecez.
Allah sonumuzu hayır etsinO zaman aramıza hoş geldiniz. Nur topu gibi elti olmuşsunuz birbirinize daha şimdiden
Çabuk çık bu konudan, kış kışArkadaş feminist değil satanist
Kız ben daha yeni geldiydim ne çabuk banlandınAllah sonumuzu hayır etsin
Feminik fetişikler de konuda durmasa iyi olur, satanikler de yandan yandan tek sıra halinde lütfen.Kız ben daha yeni geldiydim ne çabuk banlandın
Katılıyorumbaşlık zincirleme isim tamlaması olmuş
konunuzu okuyup yorum yapacağım şimdi :))
**okudum. 26 yaşındaymışsınız. çok özür diliyorum ama ne saçma bir olay bu böyle? abiyle telefonda mı tanışılır? ben de ilk başta okurken bir yerde oturup tanışacaksınız sandım. sevgiliniz de bi garip. hadi hiç olmadı görüntülü arama yapılır, bildiğin sesli arama ile tanışmak da neyin nesi?
abinin sevgilisiyle ne diye konuştunuz? çok yüz göz olunmuş, gereksiz davranışlar sergilenmiş.
böyle tanışma meseleleri bence ilişki oturduktan sonra olmalı en azından.
konunuz baştan sonra falsolu geldi bana özür diliyorum
hele sevgilinize ''o kız evdeyken kapını kitleyeceksin'' demeniz?
konuda herkes bi anormal geldi
Tamam kaçıyorumFeminik fetişikler de konuda durmasa iyi olur, satanikler de yandan yandan tek sıra halinde lütfen.