Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

Görüştürmeyin değil zaten. Dua edin de o istemesin demiştim. çünkü bir baba figürü olarak da çok içi açıcı gelmedi bana.
anliyorum senide.. ama iliskiler farklidir canim.. ikili iliskide farklidir.. baba cocukta.. kardes iliskiside.. cocugunu gercekten cok seviyodu belki o yönde allah yüzüne bakar onlarin.. baska beklentim yok zaten.

Ya ben mi yanlış anlatıyorum anlamadım.. dönsün demiyorum ki. Merak ediyorum sadece böyle olupta pişman olanı varmı. Çünkü o çok emin. Ve bende şundan eminim onu kimse çekmez. Ben onun düştüğünü görmek istiyorum maddi manevi. Birde ortaya çıkmışken herşey niye ona gitmiyo da ailesinde kalıyo hala? Çocuklarını niye siliyo aldatan insan bunu anlamıyorum.. ona söyle bişey oluyo ikinci çocuk hesapta yoktu yani maddi açıdan çöküntü onun için.
Valla sizin ilk düşünmeniz gereken çocuklarınız ve geleceginiz pess doğrusu . Siz bir avukata gidin ve boşanma aşamasında tazminat ve nafaka konusunda harakete geçin . Bende almanyada yaşıyorum ve buradaki kanunlar kadını ve çocugu ön planda koruyor vakit kaybetmeden avukata gidin . Ister pişman olsun ister olması bu onun problemin . Geri dönse bile gene sizi aldatır hemde defalarca aldatır işte bundan emin olun .

öylede canim.. ama ben mesela pisman olmasini istiyorum bugün yarin umrumda olmiycak.. o cocuklarina karsi sorumlugunun farkina varcak belki belkide degil bilmiyorum.. ama insanin öfkesi gecince niye ben cocuklarami görüsmeyin diyeyimki.. sonucta cocuklarda istemeye bilir ama eger ben onlara gidemezsiniz dersem bana kin duycaklar ki sucsuzken suclu duruma düsecegim.. cünkü bizim aramizdaki onlarin sorunu degilki.
Kimsenin pişman olmasını isteme. pisman olacak insan bu kadar ilerisini yapmaz.
Amaaaa madem pişman olmasını istiyorsun Seda Diker in telepati çalışması var. Yapmak istersen ve internette bulamazsan atarım sana. En azından içindeki duyguları atar negatif enerjiden bosalirsin.
Güzel bir çalışma. Ben eşimle kavga ettiğimde bir iki defa yapıyorum hemen özür diliyor gelip. Çünkü çalışma esnasında sen ona tüm duygularını haykırıyorsun karşına alıp. Hayali olarak karşına alıyorsun tabi ki
Senin söylediklerini duymuyor ama beyin frekansı anlıyor. Vs..
Ama bunu yapsan ve özür dilerse bile sana geleceği garanti değil. Sadece biraz için sogur.

Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?
Bu yazdıklarınızdan eşinizle tekrar biraraya gelmek istediğinizi çıkarıyorum.Normal karşılıyorum çünkü bazı insanlar acı çekmekten hoşlanır.

Aynisi basima geldi ve evlendiler. Bosanmak icin cildirdi. Ben 5 yasinda cocukla ortada kaldim. O kadinla evlendi arka arkaya cocukta yapti. Evladim buyudu is sahibi oldu simdiye kadar aramayan sormayan adam evladimin karsisina cikmaya ugrasiyor.
cok üzücü bi durum cocugun icin..

sagol ya allah senide bildigi gibi yapsin.. sanada diycek bi lafim yok yasamayan bilmez.. ozaman öyle yazdim evet ama insan ayni yerde kalmiyo.. neyin ne oldugunu bilmeden bi dengesizde sensing herhalde..
ya siz kim oluyorsunuz da beddua edebiliyorsunuz Allah seni bildiği gibi yapsın falan ne hakla beddua ediyorsunuz?

Ailesini de kendisini de ....et.
Şu andan itibaren önemli olan senin ne düşündüğün. Umarım dediğin gibi dönmek istese bile sen kabul etmeye kalkmazsin.Bazı arkadaşlar profiline ayrılmak istemediğini yazmışsın diyorlar.Bunu yeni gördüm.
Eğer niyetin buysa seni savunduğum için utanç duyarım.
onuda cok önce yazmistim.. anlam veremiyorum

ya siz kim oluyorsunuz da beddua edebiliyorsunuz Allah seni bildiği gibi yapsın falan ne hakla beddua ediyorsunuz?
Canım onları bana yazmıştı.
Konu sahibinin kafası karışık. Hamile olduğu için hormonlar da tavan.
Boşver. Biz diyeceğimizi dedik. Ister uygular ister uygulamaz.

Valla sizin ilk düşünmeniz gereken çocuklarınız ve geleceginiz pess doğrusu . Siz bir avukata gidin ve boşanma aşamasında tazminat ve nafaka konusunda harakete geçin . Bende almanyada yaşıyorum ve buradaki kanunlar kadını ve çocugu ön planda koruyor vakit kaybetmeden avukata gidin . Ister pişman olsun ister olması bu onun problemin . Geri dönse bile gene sizi aldatır hemde defalarca aldatır işte bundan emin olun .
zaten hersey acildi.. döncek bisey yokki

hepiniz dünde mi yasiyosunuz? ve evet dini bilginiz olup olmadigi yazdiklarinizdan belli..
off bu size son yorum yazışım çok sıktınız ama iyi kıvırıyorsunuz helal bildiğini yap eleştilere de açık değilseniz burda derdinizi paylaşmayın ayrıca dünde yaşamak ne alaka profiline bakıyorum ayrılmak istemediğinizi yazmışsınız burda da beni yanlış anlıyorsunuz öyle demek istemedim falan bla bla bla :ukala::ukala::ukala: sadece şunu diyebileceğim bencilsiniz

Kimsenin pişman olmasını isteme. pisman olacak insan bu kadar ilerisini yapmaz.
Amaaaa madem pişman olmasını istiyorsun Seda Diker in telepati çalışması var. Yapmak istersen ve internette bulamazsan atarım sana. En azından içindeki duyguları atar negatif enerjiden bosalirsin.
Güzel bir çalışma. Ben eşimle kavga ettiğimde bir iki defa yapıyorum hemen özür diliyor gelip. Çünkü çalışma esnasında sen ona tüm duygularını haykırıyorsun karşına alıp. Hayali olarak karşına alıyorsun tabi ki
Senin söylediklerini duymuyor ama beyin frekansı anlıyor. Vs..
Ama bunu yapsan ve özür dilerse bile sana geleceği garanti değil. Sadece biraz için sogur.
Ayy bana da atar mısınız o çalışmayı? Merak ettim dinlemek isterim bende..

İlk çocuğun kaç yaşında konu sahibi merak ettim. Kocanın seni aldattığını bilmeden 2.bebeğe hamile kalmışsın anladığım kadarıyla yoksa korunurdun sanırım.Üzülme bir kapı açar Allah sana.

Canım onları bana yazmıştı.
Konu sahibinin kafası karışık. Hamile olduğu için hormonlar da tavan.
Boşver. Biz diyeceğimizi dedik. Ister uygular ister uygulamaz.
kafam karisik degil canim.. ama sendin galib otur düsün hak etmissin niye aldatildin diyen.. yani hemcimsin olarak aldatilmanin sebebini bende göre biliyosun ya ona kizdim.. cünkü yapan insanin icinde varsa buna ne engel olabilir soruyorum sana. bugünümüzde dünyaca ünlü 90-60-90 mankenler aldatilmiyo mu? herseyleri var rahat mi batiyo.. yani aldatilmanin kaynagi bence aldatilan tarafta yatmiyo.. o yüzden kizdim sana.. elbette ki benimde hatalarim olmustur belki ama aldatmanin sence bi gecerliligi var mi her ne olursa olsun? insan ne yaparsa kendine yapar bacim..
ben gayet toparlandim merak etme.. demek istedigim sadece anlamadan okumadan yazanlar varya onlari allaha havale ediyorum cünkü.. sizin yazdiginiz gibi olay baska bi boyut aliyo.. yok bilerek hamile kalmis falan. ben cok sonra ögrendim ve benle olduktan sonra bana seni kullaniyorum dedi.. ne yapa bilirim. insan esinden böyle bisey beklemiyosa olan olmussa neyi degistire bilirsin?
cocugumu aldirmadim cünkü allah korkusu var icimde.. bu benim kararim o döner diye yapmadim.. yavruma kardes olur diyo benim icin cok zor olacak bir ken ikiyle ortada kalmak ama ben buna gögüs gelebilirim.. ve sonra onlarla mutlu olacak olan benim.. o bize uzaktan bakmakla yetincek.. belki mutlu olur belki olmaz allah bilir ama evlatlarindan oldu bu ona en büyük ceza.. insanin kanindan canindan ötesi yok cünkü.. ben bunu baska adamada degismem kimseyede.. sadece isterimki birazcik pisman olur akli basina gelir onlara görüsür insallah..

İlk çocuğun kaç yaşında konu sahibi merak ettim. Kocanın seni aldattığını bilmeden 2.bebeğe hamile kalmışsın anladığım kadarıyla yoksa korunurdun sanırım.Üzülme bir kapı açar Allah sana.
aynen öyle bacim ki korunmami esim istemiyo zaten ben istemistim.. cünkü hemen ikinci cocugu düsünmüyodum ilk cocugum daha 1 yasinda.. onun icin diyorum ya haberim yoktu böyle bisey yapip yapacagindan.. bana hersey normalmis gibi davraniyodu.. sadece son zamanlarda durgunlasmiti uzaklasmaya baslamisti onuda anladigimda gec olmustu zaten.

Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?

Pardon da, kimse eski eşi ve çocukları var diye mutsuz olmak zorunda değil. Gayet de mutlu olabilir.
Maddi gücü azalacak diye de dert etmek zorunda değil.

Düşünceleriniz de çok tuhaf. Hiç etkilenmedim o yüzden.
Ve hala adam döner mi derdi pes!

off bu size son yorum yazışım çok sıktınız ama iyi kıvırıyorsunuz helal bildiğini yap eleştilere de açık değilseniz burda derdinizi paylaşmayın ayrıca dünde yaşamak ne alaka profiline bakıyorum ayrılmak istemediğinizi yazmışsınız burda da beni yanlış anlıyorsunuz öyle demek istemedim falan bla bla bla :ukala::ukala::ukala: sadece şunu diyebileceğim bencilsiniz
nerde yaziyo o cok merak ettim.. profil diyip duruyosunuz ya.. ben bu sayfada herseyi bulamiyorum sorun o.. ama sizin sorununuz beni anlamamak..

Pardon da, kimse eski eşi ve çocukları var diye mutsuz olmak zorunda değil. Gayet de mutlu olabilir.
Maddi gücü azalacak diye de dert etmek zorunda değil.

Düşünceleriniz de çok tuhaf. Hiç etkilenmedim o yüzden.
Ve hala adam döner mi derdi pes!
olani var mi ben merak ediyorum.. cevremde hep olmayani var cünkü.. ve esimin bu yaptigina göre bence olamiycak cünkü dürüstce gitmediki..

Bebegi aldirsaydin ya ne gunahi var bi de onu kullanarak kocani elde etme niyetindesin gunah yaa evliliğinden emin olmadan cocuk yapip sonra bu cocuklara ne olacak diye düşünmek yerine kendini dusunuyorsun

Back