tabiki hissediyorsun önce sonra bir dedektif gibi iz sürüyorsun ve sonuçda yakalıyorsunSorum bu kadar.
Affetmesine kimse birsey demedi ki. Ben de aldatıyorsam kesin ayrilirim diyen bir kadin degilim neticedw. Bizim kizdigimiz hanımefendinin butun suçu o kadına atıp 'kadin daha edepli olmali, erkek yapabilir' mantigi. Kadin erkek ayrimi yapmasi.Bİr insan büyük bir travma atlatmış. Ve bunu anlatmış. Alıntılama üzerine alıntılama. Ve Ne kadar güzel bir şekilde de herkes üstüne gitmiş. Zaten o herşeyin farkında belki sizin kustuguniz o öfke ondada var ya da nefret ya da tiksinme ve bazıları deştikçe deşiyor yara olan yere bıçakla gire gire. Napsın affetmiş işte olan olmuş üzerinden 7 yıl geçmiş. Sizin bu yaptığınız belki şuan onun içini kemirtiyordur belki hatırlayıp şuan eşiyle sıkıntı yapıyor. İki çocukları var güzelce yetistirsin. İnsanın yarasını gerçekten delinmemesi gerekir yaa. Üzüldüm ben şahsen inşallah. Rabbim eşini sana yöneltir ve güvenilir biri olur. En zoru nedir En azından bunu öğrendim. Yaptığımız hataları kurban oldugum Bizi yeri göğü yaratan Rabbim affediyor. Biz ise affetmekte ne kadar aciziz. Affedenide cahil görüyoruz. Başıma gelmediği için ilk yorumu okuyunca ben affetmem olurum diyip affetmem. Ama devamını okuyunca onun yerine bile koymak istemedim çünkü zor. Her insan her yükü taşıyamaz.
Of ya bu erkekler nasıl bisey ya. Kendilerinin kaldıramayacağı şeyleri karşıdakini yaşatmasıBir gece saat 3 gibi beni aradı, içebildiği kadar içmiş belli. Aynen şu cümleyi kurdu:
"Seni ne kadar çok sevdiğimi kanıtlayayım mı? Şu an çok güzel bir kadının yatağından kalktım, ona dokunmadım. Aklıma sen geldin, dedim ki o kız beni seviyor yapmayayım."
Kanımın damarlarımdan akış hızını duydum sanırım o an.
Salak herif.
Allahım hayatımda neden hiç normal bir erkek olmadı benim ya.
Popolarına tekmeyi yediklerinde uyanıyorlar.Of ya bu erkekler nasıl bisey ya. Kendilerinin kaldıramayacağı şeyleri karşıdakini yaşatması
Sorum bu kadar.
[/QUOTE
Aldatıldığımı eşimin metresinden öğrendim cnm.sürekli gizli telefonlar aldım bi bayan kocan seni aldatıyo diyo inanmam için 5.telefonda eşinin cinxel organında şöyle bi leke var diyince:) ben şok.neyse çok uzun hikaye neticede eşim 2 senedie iş arkadaşıyla beni aldatıyomuş.herşey çıktı açığa.1 senedirde vazgeçmedi sevgilisinden.şimdimi ne durumdayım kasımda boşandım inanılmaz mutluyum boşluktada değilim huzur murluluk sevgi yle besleniyorum.bunların hepsinden beni yoksun bırakmıştı sevgilisi yüzünden.2 çocuğum var onlarla birbirimize yetiyoruz.çok şükür elhamdurillahErkek milleti bencil kendinden başkasını düşünmez yüksek egolu oluyorlar.bana yaşatmadığı kötülük kalmadı, çamır at izi kalsın misali benim çenem bitirmiş evliliği.yanlış anlamayın kendisini 15 senedir tanıyorum 10 yıldır evliyim 1 yıldır kötü kadın oldum bu duruma sessiz kalmadığım için.çenemi kapatıp oturmamışım yani bişeyleri görmezden gelmek yerine isyan etmişim.genişlik.insanlıktan nasibini almamış.ettiğim emekler puffffff gitti.koca bir yalan boşa geçmiş yıllar ve emek.lütfen krndinizi kaptırıcak kadar sanki ondan başka bir hayat düşünemiyormuş gibi yapmayın ben öyle yaptım ve çok üzüldüm.güvenmeyin ne olur bişey olmaz demeyin!!!!! Ben belki uyanık olup zamanında farketseydim bu kadar ilerlemeden bişeyler belki baştan engel olabilirdim ama resmen iki hayat yaşamış eşim bağlanmış kopmadı bırakmadı herşeye rağmen.acı ama gerçek dikkatli olun.
Daha çok salaktı benceAtlantistebiranka , çok romantikmiş:)
Buna çok insnıyorum.maskesi düşünce altından çok farklı bir kişilik çıktı brnim tanımadığım.10 senelik evliliği meer ben yürütmüşüm iyi niyetim aptallığım.adam ben hamileyken düşünün 1 çocuğumla beni geceleri evde bırakırdı işyerinde sorun var diyerek gelmez otellerde gezerdi sevgilisiyle.bende sabaha kadar sansılarla kramplarla boğuşurdum.revamı inş yanına kalmazİnsan saf duygularla sevince Allahu teala Kuluna hissettiriyor
Ben hamileyken baslamis megerse.. Telefon da sifreler msjlasirken gülmeler yüzüme bakmamalar.. Dogum yaptıktan 4 ay sonra öğrendim oda instagram sifresini tesadüf ögrendim.. Kadın msj atiyor buna buda bana diyorki arkadasımın sevgilisi bnm instagramımdan yazısıyolar bende süoelendim kizi sahte hesap tan ekledim resimler gezmeler neler neler bana vermediği değerler çok aşağılık bi şekilde.. Sonrası pismanlar öxür dilemeler sadece 2 ay sürdü..
Çok üzüldümmBuna çok insnıyorum.maskesi düşünce altından çok farklı bir kişilik çıktı brnim tanımadığım.10 senelik evliliği meer ben yürütmüşüm iyi niyetim aptallığım.adam ben hamileyken düşünün 1 çocuğumla beni geceleri evde bırakırdı işyerinde sorun var diyerek gelmez otellerde gezerdi sevgilisiyle.bende sabaha kadar sansılarla kramplarla boğuşurdum.revamı inş yanına kalmaz
Brnde yanlarına kalmasın istiyorum.çok çektirdi bana.kadınla kötü olmamak için benle kavgalı mesajlar atardı tartışma çıkarırdı kopyalar sevgilisine atardı bak biz kötüyüz kavgalıyız ben sana değee veriyorum ona bak köpek muamelesi yapıyorumu gösteriyodu.çok adi oluyorlar dilerim kalmasın yanına.2 küçük çocuğum var.bide bazı erkekler var dışarda bişey yapıyosa mesela karısı hissetmiyo seviyo saygı gösteriyo bu bi bahane değil elbette ama bizden herşeyi almıştı sevgi ilgi mutluluk aynı eve ruh gibi girip çıkıyodu.yüzüme bakmıyosu sürekli elinde telefon.şu telefonu biraz bırakta şu çocukların yüzüne bak derdim zor zar saatler sonra.bazı hem cinslerimizdede allah korkusu yok bilerek yuva patçalamırmı? Neymiş evli erkeğe aşık olamazmıymış açıklamaya bakarmısınız kadının savunması.dünyanın çivisi çıkmış.o kadın olmuş ben el olmuşum:)Çok üzüldümmKeşke böyle şeyler yaşanmasa ama herkez yaşamak istediğini yaşıyor şu zamanda evli bekar diye bişey kalmamış daha önce bi konu açılmıştı oraya yazmıştım Kimsenin yanına kalmıyor Dayım halamı aldatıp üzerine kuma getirdi tabi biz öğrendiğimizde 2çocugu oldugunu öğrendik halam yıkıldı biz yıkıldım iki kızı yıkıldı sonra halam ah etti Çok acılar yaşadı
Yıllar sonra
Dayımda Şiroz+Hepatitb teşhisi konuldu
Gözümün önünde kan kustu ölmedi ama daha beter oldu ...Rabbimin adaleti şaşmıyor Elhamdulillah
İnanın Bu durumda kaybeden taraf siz değilsiniz Eşiniz kaybetti en başta sizi çocuklarını merhametini insanlıgını adamlıgını belkide ahiretini .. Yuva bozanın yuvasıda hem dünyada hem ahirette olmasın inşallah En büyük ihaneti Erkek değil Kadın kadına yapıyor malesef Kadının canını yakanda kadın ..Brnde yanlarına kalmasın istiyorum.çok çektirdi bana.kadınla kötü olmamak için benle kavgalı mesajlar atardı tartışma çıkarırdı kopyalar sevgilisine atardı bak biz kötüyüz kavgalıyız ben sana değee veriyorum ona bak köpek muamelesi yapıyorumu gösteriyodu.çok adi oluyorlar dilerim kalmasın yanına.2 küçük çocuğum var.bide bazı erkekler var dışarda bişey yapıyosa mesela karısı hissetmiyo seviyo saygı gösteriyo bu bi bahane değil elbette ama bizden herşeyi almıştı sevgi ilgi mutluluk aynı eve ruh gibi girip çıkıyodu.yüzüme bakmıyosu sürekli elinde telefon.şu telefonu biraz bırakta şu çocukların yüzüne bak derdim zor zar saatler sonra.bazı hem cinslerimizdede allah korkusu yok bilerek yuva patçalamırmı? Neymiş evli erkeğe aşık olamazmıymış açıklamaya bakarmısınız kadının savunması.dünyanın çivisi çıkmış.o kadın olmuş ben el olmuşum:)
hissediyordum zaten, sabah uykusundan kalkıp koşuya çıkmalar, bizden kopuk yaşaması. daha çok detay varda, hatırlamak istemiyorum.
ben konduramıyorum tabi, hani denir ya ayakta uyuyup otele para ödeyenlerdenim. tel hep ortada durur bakmazdım. kızım benden daha uyanık. bir sabah evde kıyamet koptu. mesaj gelmiş, kızım başucundan telini almış okumuş. ilk defa telefonu kurcalandı diye çok sinirlendi. ben hala hiç bir şey anlamıyorum. nasıl güveniyorsam.
aradan zaman geçti boşanıcaz, kızım o zaman itiraf etti. ağlama anne artık diye anlattı. mesajda günaydın aşkım, güne senin aşkınla başlamak ne güzel yazıyormuş.
tabi sonrası yıllarca atlatamadığım travmalar, depresyonlar. kızım da ben de çok hasarlı çıktık bu boşanmadan.
artık hiç bir şeye inancım kalmadı.
hani kimsenin ahı kimsede kalmazdı. öyle mutlular ki; kızları da oldu.
ben bir daha hayatımı kuramadım. kız evladıyla yeniden kime güvenirim ki.