aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Valla arkadaşım biz ne desek sen anlamak istemeyeceksin. Seninle beraberken başkasının koynuna giren adamla ilgili o kadar güven dolu cümleler kurman bile çok ironik; eminim o kadının kocasıda aynı şeyi söylüyordur eşi için. Hani diyorsun ya acaba bile demedi diye ee sende demiyorsun arkadaşım. Ben bu zihniyeti eşine yansıttıysan eşinin karakteri ortadayken yapmıştır büyük ihtimalle diyorum. Bunu da mesleki tecrübe dayanarak söylüyorum sende aldatmadı diyorsun. Ben hala aynı fikirdeyim güya aşık olduğu kadını başka bir erkeğe söz vermiş bir kadınla aldatan adamda en az o kadın kadar ahlaksızdır, sonrasında da şeytana uydum diye savunma yapıp, tüm suçu karşısındaki kadına atıp yaptığının sorumluluğunundan kurtulmaya çalıştığından dolayı da karaktersizdir ve tekrar yapar. Kimse o kadın için aman ne ahlaklı kadın demedi. Sadece kocanda onunla aynı bir farkı yok diyoruz biz. Ama sen kocanla devam etmek için tüm öfkeni o kadına yöneltmişsin bu çok sağlıklı bir düşünce değil ve ciddi anlamda insana zarar verir.

Bİr insan büyük bir travma atlatmış. Ve bunu anlatmış. Alıntılama üzerine alıntılama. Ve Ne kadar güzel bir şekilde de herkes üstüne gitmiş. Zaten o herşeyin farkında belki sizin kustuguniz o öfke ondada var ya da nefret ya da tiksinme ve bazıları deştikçe deşiyor yara olan yere bıçakla gire gire. Napsın affetmiş işte olan olmuş üzerinden 7 yıl geçmiş. Sizin bu yaptığınız belki şuan onun içini kemirtiyordur belki hatırlayıp şuan eşiyle sıkıntı yapıyor. İki çocukları var güzelce yetistirsin. İnsanın yarasını gerçekten delinmemesi gerekir yaa. Üzüldüm ben şahsen inşallah. Rabbim eşini sana yöneltir ve güvenilir biri olur. En zoru nedir En azından bunu öğrendim. Yaptığımız hataları kurban oldugum Bizi yeri göğü yaratan Rabbim affediyor. Biz ise affetmekte ne kadar aciziz. Affedenide cahil görüyoruz. Başıma gelmediği için ilk yorumu okuyunca ben affetmem olurum diyip affetmem. Ama devamını okuyunca onun yerine bile koymak istemedim çünkü zor. Her insan her yükü taşıyamaz.

Affetmesine kimse birsey demedi ki. Ben de aldatıyorsam kesin ayrilirim diyen bir kadin degilim neticedw. Bizim kizdigimiz hanımefendinin butun suçu o kadına atıp 'kadin daha edepli olmali, erkek yapabilir' mantigi. Kadin erkek ayrimi yapmasi.

Bir gece saat 3 gibi beni aradı, içebildiği kadar içmiş belli. Aynen şu cümleyi kurdu:
"Seni ne kadar çok sevdiğimi kanıtlayayım mı? Şu an çok güzel bir kadının yatağından kalktım, ona dokunmadım. Aklıma sen geldin, dedim ki o kız beni seviyor yapmayayım."
Kanımın damarlarımdan akış hızını duydum sanırım o an.
Salak herif.
Allahım hayatımda neden hiç normal bir erkek olmadı benim ya.

Of ya bu erkekler nasıl bisey ya. Kendilerinin kaldıramayacağı şeyleri karşıdakini yaşatması

Birde telefon hep şifreliydi şifreler değişirdi eve gelince telefon uçak modunda yada sevgilisini engellemiş oluyodu bunları sonradan öğrendim.kesinlikle ikimizin watsap resmi olmazdı.koymazdı kavga dövül koyardı 1-2 günde kalkardı meer kavga ediyolarmış senebide buymuş.watsap yazılarıyla oynanmalar,vs vs tekefon sürekli yatağın etrafında ekranın ön kısmı yere doğrudur.watsap mesajları ana ekrana düşmez.iç ekrana düşer yani telefonu açıp öyle okırsunuz telefon tuş kilidindeyken okunmaz.cin gibiler.erkekler maymun iştahlılar.brnim kocam kesinlikle yapmaz derdim 5 sene konuştuk o derece güvrniyodum oda güven veriyodu ama sonradan neler neler duydum işyerinde kaç tane karı kız götürmüş.çalışma saatleride çok geç gelirdi.

ki bende kendime bakarım hatta çevre hep der sen eşine göre daha güzelsin.karakter meselesi erkekler heyecan gizli kaçamak aşk bekar erkek gibi bunları yaşamak istiyorlar sürekli ama malesef çoluk çocuktan sonra eşle değil daha özgürce başka bedenlerde yaşamak istiyorlar.düşünün vazgeçiremedim sevgilisinden.2 çocuk bir yuva var.hem cinslerimizde çok fena bide evli olduğunu beni çocukları biliyor kadın.evime kadar biliyo düşünün.geceleri gelip kontrol ediyomuş araba evinin önündemi önündeyse azına ediyomuş kocamın niye eve gittin diye.

İnsan saf duygularla sevince Allahu teala Kuluna hissettiriyor
Buna çok insnıyorum.maskesi düşünce altından çok farklı bir kişilik çıktı brnim tanımadığım.10 senelik evliliği meer ben yürütmüşüm iyi niyetim aptallığım.adam ben hamileyken düşünün 1 çocuğumla beni geceleri evde bırakırdı işyerinde sorun var diyerek gelmez otellerde gezerdi sevgilisiyle.bende sabaha kadar sansılarla kramplarla boğuşurdum.revamı inş yanına kalmaz

Dikkatli olun başka yollardan devam ettirebiliyorlar.bana 1 yılda 50 kere bitti dedi ama bitmedi hatta kadın bile ona ayak uydurup sırf adamı kandırmıyım diye sinsice yürütüyolardı.herşeye dikkat ediyodu.:)) töbe ya oros pu diyesim geldi birden

Çok üzüldümmKeşke böyle şeyler yaşanmasa ama herkez yaşamak istediğini yaşıyor şu zamanda evli bekar diye bişey kalmamış daha önce bi konu açılmıştı oraya yazmıştım Kimsenin yanına kalmıyor Dayım halamı aldatıp üzerine kuma getirdi tabi biz öğrendiğimizde 2çocugu oldugunu öğrendik halam yıkıldı biz yıkıldım iki kızı yıkıldı sonra halam ah etti Çok acılar yaşadı
Yıllar sonra
Dayımda Şiroz+Hepatitb teşhisi konuldu
Gözümün önünde kan kustu ölmedi ama daha beter oldu ...Rabbimin adaleti şaşmıyor Elhamdulillah

Brnde yanlarına kalmasın istiyorum.çok çektirdi bana.kadınla kötü olmamak için benle kavgalı mesajlar atardı tartışma çıkarırdı kopyalar sevgilisine atardı bak biz kötüyüz kavgalıyız ben sana değee veriyorum ona bak köpek muamelesi yapıyorumu gösteriyodu.çok adi oluyorlar dilerim kalmasın yanına.2 küçük çocuğum var.bide bazı erkekler var dışarda bişey yapıyosa mesela karısı hissetmiyo seviyo saygı gösteriyo bu bi bahane değil elbette ama bizden herşeyi almıştı sevgi ilgi mutluluk aynı eve ruh gibi girip çıkıyodu.yüzüme bakmıyosu sürekli elinde telefon.şu telefonu biraz bırakta şu çocukların yüzüne bak derdim zor zar saatler sonra.bazı hem cinslerimizdede allah korkusu yok bilerek yuva patçalamırmı? Neymiş evli erkeğe aşık olamazmıymış açıklamaya bakarmısınız kadının savunması.dünyanın çivisi çıkmış.o kadın olmuş ben el olmuşum:)

İnanın Bu durumda kaybeden taraf siz değilsiniz Eşiniz kaybetti en başta sizi çocuklarını merhametini insanlıgını adamlıgını belkide ahiretini .. Yuva bozanın yuvasıda hem dünyada hem ahirette olmasın inşallah En büyük ihaneti Erkek değil Kadın kadına yapıyor malesef Kadının canını yakanda kadın ..

hissediyordum zaten, sabah uykusundan kalkıp koşuya çıkmalar, bizden kopuk yaşaması. daha çok detay varda, hatırlamak istemiyorum.
ben konduramıyorum tabi, hani denir ya ayakta uyuyup otele para ödeyenlerdenim. tel hep ortada durur bakmazdım. kızım benden daha uyanık. bir sabah evde kıyamet koptu. mesaj gelmiş, kızım başucundan telini almış okumuş. ilk defa telefonu kurcalandı diye çok sinirlendi. ben hala hiç bir şey anlamıyorum. nasıl güveniyorsam.
aradan zaman geçti boşanıcaz, kızım o zaman itiraf etti. ağlama anne artık diye anlattı. mesajda günaydın aşkım, güne senin aşkınla başlamak ne güzel yazıyormuş.
tabi sonrası yıllarca atlatamadığım travmalar, depresyonlar. kızım da ben de çok hasarlı çıktık bu boşanmadan.
artık hiç bir şeye inancım kalmadı.
hani kimsenin ahı kimsede kalmazdı. öyle mutlular ki; kızları da oldu.
ben bir daha hayatımı kuramadım. kız evladıyla yeniden kime güvenirim ki.

Allah yardımcınız olsun.İnşallah güzel günler görürsünüz. İnşallah kızınız da güçlü çıkar bu travmadan ve parlak, mutlu bir geleceği olur.

Yeterince negatiflik var.. okudukça çok kötü hissettim bu konuyu...içim acıdı...bu konunun kime ne faydası var? Lütfen yaraları deşmeyin

Mune bu konu dert spesifik dert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…