- 3 Şubat 2009
- 9.735
- 16.488
- 44
- Konu Sahibi Butterfly9
Kizin numarasini bulamaz misiniz ki? Telefon arama dökümünü istetseniz eşinizin? Veya telefonunda kayitli midir kiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç anlamaya çalışmayın ben çalışmıyorum çünkü anlayacak bir şey yok insanlar boşanma sebebinin illaki aldatılma şiddet vs olması gerektiğine inanıyor başka türlü boşanılmaz özellikle çocuk varsa değer görmemek sevgisizlik güvensizlik bizim toplumun çoğuna göre sebep bile olamaz biz asla hayatımızın merkezine kendimizi koymayı öğrenemedik şurada çocuğum için diyenlere bile öncelik sensin sen mutlu ol ki çocuğun mutlu olsun dedik bunu bile çoğunluğa anlatamadık aman başında baba olsun kötü olsun ama olsun toplumun genel zihniyeti buImTheDevil e neden kızılmış, anlamadım. Adam kadını evden yollama derdinde, kadın mutsuz. Anlaşarak da boşanabilir. Adamın görüştüğü biri varsa boşanmak için elinden geleni yapar. Konu sahibi daha önce de aldatma temalı konu açmış, kanıtlayamamış. Ömür boyu kanıtlamayı mı bekleyecek? Evde 3 yaşında, anneye muhtaç küçücük bir çocuk var, anne perişan. Her gün bu şüpheyle yaşanır mı? Bu toksik adamdan ne kadar çabuk kurtulup, çocuğuyla yeni bir hayata başlarsa o kadar iyi. Böyle kendisine yazık ediyor.
Bunu yapıyorsa sana kanıt bekleme boşa gitsin mal adam küsüp surat atmak ne . Ama aldatıldığını kanıtlarsan da iyi olsun . Hoş boşansan bu adam çirkefleşir . Bune ya sende bir evlatsın annenin babanın gözbebeğisin . Hem aldat hem surat yap paşaya bak . Şenimi beğenmiyor o gitsin o zaman , sen niye gidicen evdenÖrneğin bir yere gitmemi istiyor evde tek kalmak istiyor, ufacık şeyi büyütüp uzaklaşıyor gibi. Örneğin geçen dışarı ciktij kasiyerle kibar konusmusum diye günlerce küstü i günü de zehir etti. Ki benm konuşma şeklim bu herkes bilir o da
Hayır WhatsApptan değil, benden gizli kullandığı sahte Instagram hesabından iletişim kuruyorlar yüksek ihtimallw, WhatsApptan asla iletişim kurmaz oAnladığım kadarıyla watsabtan iletişim kuruyorlar ki öyle hissetmişsiniz bir uygulama var eşinizin watsabının kopyasını kendinize indiriyorsunuz ama o program eşinizde de yüklü olması gerekiyor sonra ordan evde o kiminle mesajlaşsa hepsi bir bir önünüze düşer
telefon saklamaya başladı saklamayan adam buldum telefonunu ne mesajlar ne mesajlar birde kadının eşi fark etmiş hat değiştirirken eski mesajları olay orada patladı hala yazarken bile ellerim titriyor bak kaç sene oldu boşandım 13 seneden fazla ama o acıyı tarif edemiyorum ağlayamıyorum artık taşlaştım aldatan erkek afedersiniz mal gibi oluyor sürekli arkasında bir açık bırakıyor dikkatli bak herşeyıneGece boyunca uyuyamadım hiçbir şey yiyemiyorum Uyustum acıdan uyustum. Ne yapacağım bilmiyorum kafamı toparlayamiyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm peki siz nasl kanitladiniz