Ama evlenmiş. Gidip evleniyor, ne kadar sinir bozucu. Farklı bitmesini istemiştim paragrafın.erkek arkadaşımdı , konsere gidecekti arkadaşlarıyla . Erkek arkadaşımın başka düşmanı bana mesaj attı seninki kankasıyla konserlerde fink atıyorlar diye. Şüphe ile devam edemezdm. Ayrıldık , delirdi inkar etti , sonra gitti kankasıyla evlenmiştinolduu inkarlar dicektimmm de banane
Cok uzuldum arkadaşım peki eşiniz eskı esiylemı yasıyor suan ayrıldınız mı acabaBenim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Biz evlendikten sonra eşimin eski eşi kanserim diye bu salağı kandırdı. Eşim bu olaydan sonra evde hiç yoktan tartışma çıkardı. Sonra da evi terk etti. Eski eşi ufak bir operasyon geçirmiş. Bu salak da altını bile temizlemiş. Bana bunları kayinpederim anlattı. Sağolsun kayınpederim hep yanımda oldu.
Boşanma davamız devam ediyor. Bu süreçte birlikte yaşadılar. Ama o adam bütün parayı bitirip bir de isten atılınca eski eşi tekmeyi basmışCok uzuldum arkadaşım peki eşiniz eskı esiylemı yasıyor suan ayrıldınız mı acaba
Aynı evde yasadıklarına dair bir kanıt falan yok mu acaba yada yanayana olan resımlerıTabi bu durum bana patladı yine bu adam bana iftira atarak benden tazminat istiyor.
Çok şükür çocuğum yok. Ama delillerim var. Hts kayıtları otel kayıtları hepsi mevcutAynı evde yasadıklarına dair bir kanıt falan yok mu acaba yada yanayana olan resımlerıAllah kolaylık versin cok zor umarım davanız biter de kurtulursunuz bir an once cocuk var mı acba
Allah kolaylık versin arkadaşım umarım bir an önce mahkemeden haklı ve kendini kanıtlamış olarak çıkarsınÇok şükür çocuğum yok. Ama delillerim var. Hts kayıtları otel kayıtları hepsi mevcut
INŞAALLAH. ALLAH RAZI olsun güzel duaların için.Allah kolaylık versin arkadaşım umarım bir an önce mahkemeden haklı ve kendini kanıtlamış olarak çıkarsın
Evet cnm ayrıldık 1 yıl uğraştım düzelsin diye kadınlada konuştum iki evladım var yuvanın yıkılmasından en çok onlar etkilenir yazık herkes kendi keyfinde dedim merhamet vicdan yok insanlarda.keyif verici madde gibi elim kopmadı çok uğraştım üstüne hakaretler yedim ben uğraştıkça yuva için o bunu benim için uğraşıyo gibi kendini ulaşılmaz görüp egosu kabardı.duymadığım hakaret kalmadı adamın içinden yatan bir canavar çıktı.brnim en çok canımı yakan hamileyken bunu yapmaya başlaması.evde çok yanlız gecelerim oldu hep işteyim aıkıntı var diyip gelemiyorum diyip kandırdı bende aptal gibi çok güvenirdim aklıma hiçbişey gelmezdi uyanık olmak lazımmış.yapcak adam kafesede koysanız o kafesi kırar yine gider yapar.kanında varsa.bilrmiyorum zor günler geçirdim maddi manevi 2 çocukla.allahından bulsunlar ne diyim.hep eş kişisinede dedim sen beni ve çocukları 250 gr lık zevke değiştirdin diye.çokta zoruna giderdi söylediğim laf ama hakediyodu.öylede yaptı.Ayrıldınız mı?
Pakormanda iki gün süren üniversite şenliklerine birgün beni birgün onu götürünce ortak tanıdıklar söylemişti
Ben de uni.de biriyle gorusuyordum. Uni. 1. Sinifiz lise sondan beri sevgiliyiz. O istanbul uni.de okuyodu. Baya uzaktik ama ayni bolumden arkadasim vardi. Tabi ben fotograf paylastigim icin tanimis benim ex manitayi. Kiz beni aradi seninki kampuste bi kizla elele geziyor diye. O gunun gecesi bi merakla bindim otobuse 12 saat yol gittim. 18 yasinda anadan babadan habersiz ne isim varsaSoylemedim de ona geldigimi. Kampusun kapisinda pusu kurdum. Baktim tin tin elele geliyorlar. Dikildim karsisina. Adam sok. Kizi aldim yanindan usulca kafeye goturdum. O bana fotolari gosterdi ben ona. Gulduk kizla hangimiz aldatilmis olduk simdi falan derken ben daha onceydim ya benim aldatildigima karar kildik ikimizde tekmeyi bastik tabi.
Arsiz bu adamlar ya biri neyine yetmiyor
Sen bu kafayla daha çok aldatılırsınBence bir erkekle kadinin bunu yapmasi bir degil yaa hem de bir kisi de degil.Biz kadinlar erkek milletine gore hem yaradilis hem de duygusal yonden bir degilizz.Zaten diom ya cok caresiz zamanimda el uzatti tuttum ama dersen icin rahat mi hayir hic de olmayacak