aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Benim eski çalıştığım iş yerinde evli adamla kadın açık açık ilişki yaşıyolardı utanmadan herkez bildiği halde.umursamıyolardı.adam spora gidiyodu bayan bundan küçüktü bi bakımlı olmalar falan(adamın evvelki haliyle ilişkisi olduktan sonraki halini bildiğim için kıyasladım)bakımsızın bi anda spor parfüm v.s boğulması gördüğüm kadarıyla.

Daha da komigi var: is arkadasi ile mailindeki ask yazismalarini kizin masasina gelip kendine mail attigi, sonra gidip cevapladigi, yine gelip onun bilgisayarindan yazmak suretiyle sayfalar dolusu ask yazismasi olusturdugu seklinde aciklamisti.. cünkü kiz askimizi(!) kiskaniyormus 🤦🏻‍♀️
En efsane savunma, adamın hayal gücüne hayran kaldım...

O kız her paylaşımımı beğeniyordu bende Şüphe duymuştum. Buluşalım dedim dersim var yoğunum dedi bende tamam dedim. Eve bi geldim o kızla sarmaş dolaş sosyal medyada fotolar.
Sordum bu nasıl olur diye.
Ee senden istediğimi alamadım ona gittim benim suçum ne dedi.
Meğer o kızla da paralel bi ilişkisi daha varmış.
Sonuç : hayatımdan bi pislik daha eksildi.
Ay bi de yüzsüz değiller mi, cinnet geçiriyorum böyle sözler duyunca,:sinirli: Allah kurtarmış valla

Ona neler saydim tabi yazsam burda ban yerim evet kadina da hak degil ama sadece bir kere diye yalvaran kadini da bisey yapip kenara atmak bence hak.
Bu yazdıklarından dolayı senin yerine de utanıyorum merak etme. Ne denir ki? 🤷🏻‍♀️ Herkes bir şeyler yazmış, anlamayacağını düşünerek kendimi yormadım. Cahillik zor iş.

Neyin farkında değilsiniz biliyor musunuz; İki insan sevişince kirlenen kişinin kadın olduğunu düşünüyorsunuz. Çünkü size göre namusu bir tek kadın taşır. Sizin bu düşünceleriniz; sevişti diye öldürülen, tecavüzcüsüyle evlendirilen, mini etek giydi diye tecavüzü hak gören, tecavüz edene değil de uğrayana 'kirli' etiketi yapıştıran zihniyeti besliyor. Hepsi bi zincirin halkası gibi. O namus kavramını kadının vajinasından çıkarıp, insanoğlunun zihniyetinde arayabiliyor olsaydık bugün istismar edilmiş hiç bir kadın/çocuk 'namusu kirlendi' demesinler diye susmuş, susturulmuş olmak zorunda kalmayacaktı. Tecavüze uğrayanlar değil, edenler utanacaktı. İşte sizin o küçücük fikriniz birlik olduğunuzda koca bi çığ oluyor ve toplum olarak hepimiz bunun altında kalıyoruz. O yüzden lütfen değişin ! Kendi çocuklarınızın iyiliği için değiştirin bu zihniyeti.
Cok guzel ve dogru yazmissin ama o sahis icin fikrim degismez.Ben sanirim kendimi ifade edemedim sizden farkli dusunmuyorum ki zaten o sahis haric

Ona neler saydim tabi yazsam burda ban yerim evet kadina da hak degil ama sadece bir kere diye yalvaran kadini da bisey yapip kenara atmak bence hak.
Sizin de kiz cocugunuz var, boyle seyler dusunurken hic korkmuyor musunuz ?
Ne kadar iğrenç dusunceler ya resmen midem bulandi. Oglunuzu bu zihniyetle yetistirmeyin lutfen eviniz resmen bomba gibi.

Belki de kadın eşinizi bi şey yapıp kenara atmıştır, onu da siz almışsınızdır. Şanslı kızmış, evlenen o olmamış.
Ya size anlatamiyor muyum durumu aaa ne guzel yaptin aferin deyip affettim mi ben?Yil gecti babam öldu gercekten pisman oldu ve benimde iyi kotu ona ihtiyacim vardi evlendim anlio musun acaba????Annemde yoktu eski nisanlim babasiyla resmen kapima dayandii akrabalardan talipler türedi benim yuregimde esim haric kimse yoktu tuttum elinden herkes bay mukemmeli sevmiyorr nasip olmuo. Hepinize de soyluyorum ben yasadigim ve yasayacagim olaylara engel olamadim yuregime de soz dinletemedim ama yazanlar yapabilmis ne guzel tebrik ediyorum ve iyi mi kotu mu yapmisim diye sormuyorumm ki...Biraz anlasanizz uzerinden 6/7 yil gecmis buraya yazmisim demek icim ruhum kirik paylasiyorum ohh ne guzel olmus diye dolanmiom etrafta

Sizin de kiz cocugunuz var, boyle seyler dusunurken hic korkmuyor musunuz ?
Ne kadar iğrenç dusunceler ya resmen midem bulandi. Oglunuzu bu zihniyetle yetistirmeyin lutfen eviniz resmen bomba gibi.
Hayir korkmuyorum eger benim kizim hayatinda biri varken hele ki o biri askerlik yapip gelip dugun is telasina dusmusken kizim ayni seyi yaparsa ona da fikrim degismez.Bunun erkegi kadini yok edepli olacaksin.Evim bomba falan degil valla gayet guzel buyutuyorum cocuklarimi.Fikrine de saygi duyuyorum ama ben senin gibi dusunmuyorum sende benim gibi dusunmek zorunda degilsin

Belki de kadın eşinizi bi şey yapıp kenara atmıştır, onu da siz almışsınızdır. Şanslı kızmış, evlenen o olmamış.
Valla evlendikten sonra bile kucaginda cocukla esimin dukkanina bakacam diye dusen o oldugu icin galiba ben sansliyim ne diyim bilemedim sana🤔Esine sirf cocugu icin demedim bu kez burada da o sansli sanirim

Bu yazdıklarından dolayı senin yerine de utanıyorum merak etme. Ne denir ki? 🤷🏻‍♀️ Herkes bir şeyler yazmış, anlamayacağını düşünerek kendimi yormadım. Cahillik zor iş.
Sen kosede utana dur canim o zaman ne diyeyim.Ama cahil sensin ki bilmedigin hayatlar hakkinda bu denli yorum yapip birde cahil diyorsun akil mi istemisim icimde kalmis demek biseyler 7 yil gecmis paylasmisim rica ederim yazma cwp falanda kinadigini yasarsan helallik almaya beni de bulamazsin

Valla evlendikten sonra bile kucaginda cocukla esimin dukkanina bakacam diye dusen o oldugu icin galiba ben sansliyim ne diyim bilemedim sana🤔Esine sirf cocugu icin demedim bu kez burada da o sansli sanirim

Ben şanslıyım mı ? Tam empati kurayım az diyorum bir bomba daha bırakıyorsunuz. Siz şanslı falan değilsiniz, iki adet kötü insanın olayları arasında kenarda kalmış mutsuz bir insansınız sadece. Üzüldüm adınıza, hala bahaneler üretme, kendinizi haklı, eşinizi kıymetli gösterme peşindesiniz ama öyle olmadığını herkes görüyor maalesef.

Ya size anlatamiyor muyum durumu aaa ne guzel yaptin aferin deyip affettim mi ben?Yil gecti babam öldu gercekten pisman oldu ve benimde iyi kotu ona ihtiyacim vardi evlendim anlio musun acaba????Annemde yoktu eski nisanlim babasiyla resmen kapima dayandii akrabalardan talipler türedi benim yuregimde esim haric kimse yoktu tuttum elinden herkes bay mukemmeli sevmiyorr nasip olmuo. Hepinize de soyluyorum ben yasadigim ve yasayacagim olaylara engel olamadim yuregime de soz dinletemedim ama yazanlar yapabilmis ne guzel tebrik ediyorum ve iyi mi kotu mu yapmisim diye sormuyorumm ki...Biraz anlasanizz uzerinden 6/7 yil gecmis buraya yazmisim demek icim ruhum kirik paylasiyorum ohh ne guzel olmus diye dolanmiom etrafta
Sizin anlamak istemediğiniz o kadının eşinizden bir farkı yok, yani o pislikse eşiniz ondan bin beter pislik; sizinde o kadının nişanlısından bir farkınız yok, siz affetmişsiniz o da affetmiş işte; onların ne yaşadığını da bilmiyorsunuz, belki gerekçesi vardı sizin gibi. Öyle olaylardan kendini soyutlayınca hiçbirşey yaşanmamış olmuyor. Siz içinizi rahatlatmak için sürekli hemcinsinize saydıracağınıza bence gerçeği kabullenin; eşinizde o kadında aynı kumaştan; biri atlas; diğeri toz bezi değil yani. Buradakiler seni affettiğinden çok, sırf kocanı aklamak için tüm suçu ona buna atmana kızıyor, olayda zerre suçu olmayan nişanlıya bile laf etmişsin sanki ondan farkın varmış gibi, o kız nişanlısı varken beraber olmuş ilk günden, eşin sen varken, hatta seni bile gözü görmemiş ki ilişkiniz bozulmuş, ne yani ikisinde farklı olan şey cinsel organlar iken, tüm suç kadına yüklemek hak mı? Namusun ve ahlakın kadının erkeği olmaz. Bence senin bu konuda psikolojik yardım alman gerekiyor, ciddi şekilde. Ayrıca sen şu zihniyetinin yarısını bile kocana hissettirdiysen; kesinlikle tekrar aldatılmışsındır ancak haberin yok.

Ya nerden biliyorsunuz bir kere diye yalvardigini???
Gordunuz mu mesajini bunu soylerken yaninda miydiniz?
Ya da evlenelim diye yalvarirken siz orda miydiniz??
Esinizin arkadasinin soylediklerinin dogru oldugu ne malum??
Esiniz bulunmaz hint kumasi mi??
Size bir suru yalani oldugu belli kendinizi bosuna kandirmayin esiniz bal gibi de seve seve birlikte olmus.
Ha diyelim bir kere diye yalvardi hadi oldu oyle bir sey hak etmis gibi bir zihniyet yerin dibine batsin...

Sizin anlamak istemediğiniz o kadının eşinizden bir farkı yok, yani o pislikse eşiniz ondan bin beter pislik; sizinde o kadının nişanlısından bir farkınız yok, siz affetmişsiniz o da affetmiş işte; onların ne yaşadığını da bilmiyorsunuz, belki gerekçesi vardı sizin gibi. Öyle olaylardan kendini soyutlayınca hiçbirşey yaşanmamış olmuyor. Siz içinizi rahatlatmak için sürekli hemcinsinize saydıracağınıza bence gerçeği kabullenin; eşinizde o kadında aynı kumaştan; biri atlas; diğeri toz bezi değil yani. Buradakiler seni affettiğinden çok, sırf kocanı aklamak için tüm suçu ona buna atmana kızıyor, olayda zerre suçu olmayan nişanlıya bile laf etmişsin sanki ondan farkın varmış gibi, o kız nişanlısı varken beraber olmuş ilk günden, eşin sen varken, hatta seni bile gözü görmemiş ki ilişkiniz bozulmuş, ne yani ikisinde farklı olan şey cinsel organlar iken, tüm suç kadına yüklemek hak mı? Namusun ve ahlakın kadının erkeği olmaz. Bence senin bu konuda psikolojik yardım alman gerekiyor, ciddi şekilde. Ayrıca sen şu zihniyetinin yarısını bile kocana hissettirdiysen; kesinlikle tekrar aldatılmışsındır ancak haberin yok.
Valla hic bir cumlemde helal olsun kocacigim demedim hencinsime de yuklenmem de cocugu olduktan sonra dahi arayista olmasi valla canim tum dunya toplansa o kadin icin fikrimi degisemiyorum kusura bakma.Esimin de yaptigi kesinlikle onaylanacak bir sey degiil.Yardimda aldim zamaninda merak etme bundan hayiflanmam cekinmem.Esim de aldatmadi eminim herkes hata yapar o kadinin nisanlisina da laf soylemem adam gibi konustum bile bile devam etti sadece acaba deseydi bari yaaa

Ya nerden biliyorsunuz bir kere diye yalvardigini???
Gordunuz mu mesajini bunu soylerken yaninda miydiniz?
Ya da evlenelim diye yalvarirken siz orda miydiniz??
Esinizin arkadasinin soylediklerinin dogru oldugu ne malum??
Esiniz bulunmaz hint kumasi mi??
Size bir suru yalani oldugu belli kendinizi bosuna kandirmayin esiniz bal gibi de seve seve birlikte olmus.
Ha diyelim bir kere diye yalvardi hadi oldu oyle bir sey hak etmis gibi bir zihniyet yerin dibine batsin...
Herhalde gordum msjlari neden boyle konusabiliyorum o kadin hakkinda sence??Bizim ayrildigimiz donem baska profilden msjlar esim kendince kanit sundu kurtulamadim seytana uydum ayagina heee surda haklisin ki kadinda kafasina silah dayamadi.Ama o yazilardan sonra ben onu aradigimda ozurler dileyip aksamina benimle evlenn diye esime salya sumuk olmasina karsilik hak etti diyorum

Ben şanslıyım mı ? Tam empati kurayım az diyorum bir bomba daha bırakıyorsunuz. Siz şanslı falan değilsiniz, iki adet kötü insanın olayları arasında kenarda kalmış mutsuz bir insansınız sadece. Üzüldüm adınıza, hala bahaneler üretme, kendinizi haklı, eşinizi kıymetli gösterme peşindesiniz ama öyle olmadığını herkes görüyor maalesef.
Walla sen sansli sansiz aradin bende bir yakistirma yaptim.Evet bilemezsinnn cok haz aldim sevgilimin boyle bir ise girismesine heyecan oldu manyak bir seydi ne diyim sana...Arkadasim ustunden 7 yil gecmis ne yapayim evlenmeden once sunu yaptin deyip adama dalayim mi?Bazi sebeplerle affettim elini tuttum binlerce kes af diledi sence ben gercekten af etmis olsam amannnn deyip geriye atsam buraya niye yazayimm.Siz kiza takildiniz ama dedigim az kizda nisanlisiyla evlendi ve hala aranmadaydi esim nosunu degisti camdan nosunu sildirdi bi hata yapmis yanlisa düsmus diyemiyorum kiz o muameleyi hak etti ben onu aradigimda esimi sucladim onu degil medeni sekilde konustum ama sonradan davranisi hiiim evet sen hak etmissin kizim oldu.Esimi de ovmuyorum bu hangi cumlemde var bilemedim.

X