- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 36
Allahima sukur aldigim karardan cok memnunum canim.Ben affettim o da hakkini verdi.Kiz yoksa bosanayim miii?Adres ver coluk cocuk toplayip geliom sana.Senin kafa bana aldatilirsam yol sunar kafanin imkanlarindan faydalanmaliyimSen bu kafayla daha çok aldatılırsın
Mide meselesi. Buyuk konusmak istemem ama aldatilmak affedilemez. Bunun bende affi yok.İki kız da harikasınız.Yine de sorun etmeyen, devam eden, beni tercih etti diyen kızlar oluyor malesef.
Ben her zaman kadınlardan yanayım,ne eşinin sana yaptığını ne de diğer kıza söylediği şeyi bir kadın olarak sindiremedim.Dilerim eşin hatasını anlamıştır bir daha seni hiç üzmez çok mutlu bir yuvan olur,inan ki buraya yazanlar senin kötülüğünü istemiyor,bir kere hayal kırıklığına uğramışsın zaten,en azından şu erkekle kadının yapması aynı değil kafa yapısından çık da eşin senin şu sözlerini bir daha bir şey yapacak olursa güvence olarak kulllanmasın.Sana gelip zaten ben erkeğim demesin.Allahima sukur aldigim karardan cok memnunum canim.Ben affettim o da hakkini verdi.Kiz yoksa bosanayim miii?Adres ver coluk cocuk toplayip geliom sana.Senin kafa bana aldatilirsam yol sunar kafanin imkanlarindan faydalanmaliyim
yuh ama o kadının yatağına girene kadar aklına gelmemişsin bi de utanmadan diyo mu bunu. romantik mi sanmış kendini umarım ağzını ddağıtıp bırakmışsındır ıssız ve arsız adamı orada.Bir gece saat 3 gibi beni aradı, içebildiği kadar içmiş belli. Aynen şu cümleyi kurdu:
"Seni ne kadar çok sevdiğimi kanıtlayayım mı? Şu an çok güzel bir kadının yatağından kalktım, ona dokunmadım. Aklıma sen geldin, dedim ki o kız beni seviyor yapmayayım."
Kanımın damarlarımdan akış hızını duydum sanırım o an.
Salak herif.
Allahım hayatımda neden hiç normal bir erkek olmadı benim ya.
Ben o konuyu acildiginda okumustum. Ama ayrıntısını daha sonra yasananlari takip etmemistimDun bir askerle evli olan kullanicinin komsu kiziyla aldatilmasini okudum. Oncesinde bu kizla sevgiliymis zaten ayrilinca diger hanimla evlenmis cocuklari olmus. Cok uzuldum, etkilendim. Adam komsu kizinin cazibesine yenilmis. Kullaniciyi dik durusundan dolayi takdir ettim.
Eskiyi deseleseydi belki o kizla ayni apartmanda oturmayacakti. Eskiyi kurcalamak lazimmis demek ki.
Öperler öyle romantizmi. Anında kapının önüne koydum salağı.yuh ama o kadının yatağına girene kadar aklına gelmemişsin bi de utanmadan diyo mu bunu. romantik mi sanmış kendini umarım ağzını ddağıtıp bırakmışsındır ıssız ve arsız adamı orada.
Efsane oldu Matruj. Hamileydim o zaman. Ne ağlamıştım.Ben o konuyu acildiginda okumustum. Ama ayrıntısını daha sonra yasananlari takip etmemistim
Dün bende tekrar konu hortladugi icin baktim ve gelişmeleri okudum ogrendim. Inan bende hala kendime gelemedim
.o kadincagiza uzuntumden..
Bende dua ederek öğrendim ama düşünüyorum keşke hiç öğrenmesem ve eşim dediğim insan bu işleri bi şekilde bıraksaymış düzelseymiş de ben bir dönem aldatıldığımla kalıp psikolojik olarak çökmeseymişim.... boşa geçen 5 yıl ve 10 aylık bebeğimle çıkmaza girmeseymişim. Aynaya bakamıyorum sürekli uyumak istiyorum bazen oğlum olmasa bu adama neler yapardım diyorum . Anne olmasam o adamı annesiyle vururdum diyorum. Ben hiçbir şey yapmadım tertemiz bir eş oldum ama eş seçtiğim insan ....Çok tuhaf geldi. Ben gece gündüz dua etsem dualarım kabul olmaz. Ne güzel kabul olmuş, karşınıza çıkmış.
Bende dua ederek öğrendim ama düşünüyorum keşke hiç öğrenmesem ve eşim dediğim insan bu işleri bi şekilde bıraksaymış düzelseymiş de ben bir dönem aldatıldığımla kalıp psikolojik olarak çökmeseymişim.... boşa geçen 5 yıl ve 10 aylık bebeğimle çıkmaza girmeseymişim. Aynaya bakamıyorum sürekli uyumak istiyorum bazen oğlum olmasa bu adama neler yapardım diyorum . Anne olmasam o adamı annesiyle vururdum diyorum. Ben hiçbir şey yapmadım tertemiz bir eş oldum ama eş seçtiğim insan ....
Hayır öyle düşünmeyin. Aldatmak karakterle alakalı bir durum. Sonradan bırakmazdı. Öğrenmeseniz de düşündüğünüz gibi olmazdı. Kendinizi bir an önce toparlamaya bakın. Kendinize yeni bir düzen kurun. Ahlaksız bir adam için kendinizi bu kadar üzmeyin.Bende dua ederek öğrendim ama düşünüyorum keşke hiç öğrenmesem ve eşim dediğim insan bu işleri bi şekilde bıraksaymış düzelseymiş de ben bir dönem aldatıldığımla kalıp psikolojik olarak çökmeseymişim.... boşa geçen 5 yıl ve 10 aylık bebeğimle çıkmaza girmeseymişim. Aynaya bakamıyorum sürekli uyumak istiyorum bazen oğlum olmasa bu adama neler yapardım diyorum . Anne olmasam o adamı annesiyle vururdum diyorum. Ben hiçbir şey yapmadım tertemiz bir eş oldum ama eş seçtiğim insan ....
Vaayy bu da iiymişayyyy ben de rüyamda 2 kişiyle aldattığını görmüştüm gercek çıktı. Mal başka isimle facebook açmış kızla da ilişki yapmış bulamam sandı ama buldum. Arayıp ana avrat söverken ben değilimmmm o beee ikizim o hesaptaki dedigercekten ikizi vardı ama benim onları çok net ayırabildiğimi hesaba katmıyordu
konunun adını yazar misinizEfsane oldu Matruj. Hamileydim o zaman. Ne ağlamıştım.
O adamin ve kadinin pismanliklar icinde kivranmasini cok isterim.