aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

okumak istemyorsanız girmeyin başlığa. o zaman benim isteğimle de başka konu kapansın!

Çok üzüldümm😞Keşke böyle şeyler yaşanmasa ama herkez yaşamak istediğini yaşıyor şu zamanda evli bekar diye bişey kalmamış daha önce bi konu açılmıştı oraya yazmıştım Kimsenin yanına kalmıyor Dayım halamı aldatıp üzerine kuma getirdi tabi biz öğrendiğimizde 2çocugu oldugunu öğrendik halam yıkıldı biz yıkıldım iki kızı yıkıldı sonra halam ah etti Çok acılar yaşadı
Yıllar sonra
Dayımda Şiroz+Hepatitb teşhisi konuldu
Gözümün önünde kan kustu ölmedi ama daha beter oldu ...Rabbimin adaleti şaşmıyor Elhamdulillah

Çok üzüldüm canım rabbimin adaleti tabiki. Bunami takildin demede yanlış yazmışsın galiba dayın halanlami evliydide aldattı yoksa yengemi yazicaktinda hala yazdın anlamadim.

Çok üzüldüm canım rabbimin adaleti tabiki. Bunami takildin demede yanlış yazmışsın galiba dayın halanlami evliydide aldattı yoksa yengemi yazicaktinda hala yazdın anlamadim.
Estagfirullah canım ,
Evet doğru yazdım Dayım halamla evliydi annemle halamı berdel gibi yapmışlar
Dayım başka kadınla evli biraz karışık bi durum
Halam şuan nenemle yaşıyor yine evin gelini ama dayım kocalık yapmıyor yok yani

hissediyordum zaten, sabah uykusundan kalkıp koşuya çıkmalar, bizden kopuk yaşaması. daha çok detay varda, hatırlamak istemiyorum.
ben konduramıyorum tabi, hani denir ya ayakta uyuyup otele para ödeyenlerdenim. tel hep ortada durur bakmazdım. kızım benden daha uyanık. bir sabah evde kıyamet koptu. mesaj gelmiş, kızım başucundan telini almış okumuş. ilk defa telefonu kurcalandı diye çok sinirlendi. ben hala hiç bir şey anlamıyorum. nasıl güveniyorsam.
aradan zaman geçti boşanıcaz, kızım o zaman itiraf etti. ağlama anne artık diye anlattı. mesajda günaydın aşkım, güne senin aşkınla başlamak ne güzel yazıyormuş.
tabi sonrası yıllarca atlatamadığım travmalar, depresyonlar. kızım da ben de çok hasarlı çıktık bu boşanmadan.
artık hiç bir şeye inancım kalmadı.
hani kimsenin ahı kimsede kalmazdı. öyle mutlular ki; kızları da oldu.
ben bir daha hayatımı kuramadım. kız evladıyla yeniden kime güvenirim ki.

Size öyle geliyo.bence öyle fotoğraflara göre değerlendirmeyin.siz kaç senenizi verdiniz? Belki kocanızda sorun var belli bir süre geçtikten sonra 3-5 sene ne biliyim sonra onada aynısını yapar.bunu yapan adama gelen kadındada sorun var neden şunu demiyolar eşine bunu yapan yarın banada yapabilir neticese eşiylede severek evlendi.o heycan bitcek onlarda da merak etmeyin.bence eşiniz bi yanlış yaptı dik durmaya çalışıyo sadece çünkü artık başka çaresi yok.onun bence vicdanı merhameti kanıyoda erkekler kuyruklarını indirmezler dik görünmeye çalışırlar.bence üzmeyin kendinizi ni erkek en iyiside olsa onca sorumluluğu var bencil oluyolar genelde de.oh be diyin elin dereini çekceğime kızımın dereini çekerim yer içer gezerim keyfime bakarım diyin.mutlu olun sevin sevilin huzur çok önemli.huzursuz güvensiz bir hayat sürmektense onurlu gururlu yaşayıp dik durun.o kaybettiklerine yansın.tekrardan çocuk büyütmekle uğraşsın yazık adam baba olamamışya😄valla çok sinirleniyorum hiç üzülmeyin sizin 1 benim 2 kızım var.erkeksiz yaşanmıyomu? Belki karşınıza düzgün biri çıkıcak hayat sadece evlilikten ibaret değil çok iyi iki arkadaş olabileceğiniz erkek arkadaşınız olur belki.olumsuz düşünmeyin

Estagfirullah canım ,
Evet doğru yazdım Dayım halamla evliydi annemle halamı berdel gibi yapmışlar
Dayım başka kadınla evli biraz karışık bi durum
Halam şuan nenemle yaşıyor yine evin gelini ama dayım kocalık yapmıyor yok yani

Hem dünyada hem ahirette alır karşılığını canım merak etme. Üç beş gunluk hevesler için yuvalarından huzurlarindan ahiretlerinden vazgeciyolar Rabbim en ağır şekilde sorsun inşallah..

Ya size anlatamiyor muyum durumu aaa ne guzel yaptin aferin deyip affettim mi ben?Yil gecti babam öldu gercekten pisman oldu ve benimde iyi kotu ona ihtiyacim vardi evlendim anlio musun acaba????Annemde yoktu eski nisanlim babasiyla resmen kapima dayandii akrabalardan talipler türedi benim yuregimde esim haric kimse yoktu tuttum elinden herkes bay mukemmeli sevmiyorr nasip olmuo. Hepinize de soyluyorum ben yasadigim ve yasayacagim olaylara engel olamadim yuregime de soz dinletemedim ama yazanlar yapabilmis ne guzel tebrik ediyorum ve iyi mi kotu mu yapmisim diye sormuyorumm ki...Biraz anlasanizz uzerinden 6/7 yil gecmis buraya yazmisim demek icim ruhum kirik paylasiyorum ohh ne guzel olmus diye dolanmiom etrafta
Boşver yasamayan anlayamaz. Sevgin herseyin omune gecmis senin sevdigini aklamak icin o sekilde dusunuyosun oylede yap mutli ol gecmisi dusunup bosuna kendini uzme tekrardan kinlenme. Simdi oyle kizlar taniyorum ki gercktn seytan gibiler. Erkeklerdede cok suc var tabi ki asla sucsuz demiyorum icimden coknsey saydrmak geliyor boylelerine ama kadinlarda hayatinda biri olan evli olan iliskisi olan erkeklere yanasmayi cok sevitorlar. Ben anlayamiyorum omu degil.bni secti bnmle olgniyo diye egolari mi ttamin oluyo yarismayi mi seviyolar anlmadim ama bilmiyolar ki bugun bana yapan adaam yarin ona da yapacak yenisini bulunca. Flan fistl.iste. bu konslar anlt amlat bitmez takma sen evlissin mutlulugun bak cocuklrnda olmus hersey gecti gitti nasip bu. Hayirlsii boyleymis. En azndan ne plursa olsun sevdgnle evlndin

Yeterince negatiflik var.. okudukça çok kötü hissettim bu konuyu...içim acıdı...bu konunun kime ne faydası var? Lütfen yaraları deşmeyin

@Mune bu konu dert spesifik dert değil
Konuya girmessin olur biter. Ayni seyleri yasayan kadinlar birbirine bak nasil destek oluyor fikir veriyor. En azindan ortak yaralarını anlatarak iclerini dokerek rahatlıyorlar. Cok meraklisiniz birseylere bulaşmaya.

Dersim normalden iki saat daha erken bitince kendi evimde, bana kankam diye tanıştırdığı, zamanında evimde yedirip içirip muhabbet ettiğim kızla benim yatağımda basmıştım. Nolur nolmaz sende de bulunsun diye bir yedek anahtar vermiştim; vermez olsaymışım.

ki bende kendime bakarım hatta çevre hep der sen eşine göre daha güzelsin.karakter meselesi erkekler heyecan gizli kaçamak aşk bekar erkek gibi bunları yaşamak istiyorlar sürekli ama malesef çoluk çocuktan sonra eşle değil daha özgürce başka bedenlerde yaşamak istiyorlar.düşünün vazgeçiremedim sevgilisinden.2 çocuk bir yuva var.hem cinslerimizde çok fena bide evli olduğunu beni çocukları biliyor kadın.evime kadar biliyo düşünün.geceleri gelip kontrol ediyomuş araba evinin önündemi önündeyse azına ediyomuş kocamın niye eve gittin diye.
Ayrıldınız mı?

Astoria Astoria , ne olur şaka olsun! ne cesaret ya! başka evde gidin yapın bari, hiç mi korkmuyorlar! karşılaşınca ne oldu? ya ne ilginç, kanka diyorsa sizden önce de vardır, neden o zaman sizle evlenmiş?

Dikkatli olun başka yollardan devam ettirebiliyorlar.bana 1 yılda 50 kere bitti dedi ama bitmedi hatta kadın bile ona ayak uydurup sırf adamı kandırmıyım diye sinsice yürütüyolardı.herşeye dikkat ediyodu.:)) töbe ya oros pu diyesim geldi birden
Bitmedi zaten hep başkaları oldu..

Daha da komigi var: is arkadasi ile mailindeki ask yazismalarini kizin masasina gelip kendine mail attigi, sonra gidip cevapladigi, yine gelip onun bilgisayarindan yazmak suretiyle sayfalar dolusu ask yazismasi olusturdugu seklinde aciklamisti.. cünkü kiz askimizi(!) kiskaniyormus 🤦🏻‍♀️
iyi film izlemiş =) buyuk detayı kaçırmış 'kadın yemez':KK14:

Astoria Astoria , ne olur şaka olsun! ne cesaret ya! başka evde gidin yapın bari, hiç mi korkmuyorlar! karşılaşınca ne oldu? ya ne ilginç, kanka diyorsa sizden önce de vardır, neden o zaman sizle evlenmiş?

Evli değildik canım çok şükür ki, eski erkek arkadaşım :) O anı çok hatırlamıyorum inan, aklım başımdan gitmişti. Sadece adama tokat attığımı hatırlıyorum, kızın da ayakkabılarını bile almadan kaçtığını. Benden önce de varmış tabi, kullanılan ben oldum işte. Fantezi yapıyorlardı belki de. Ama kızdan bir kez olsun şüphelenmemiştim. Kız o kadar iyiydi ki bir kere ayakkabım vurmuştu, yara olmuştu ayaklarım. Kız koşa koşa benim için yara bandı aramıştı, ayağıma kendi yapıştırmıştı. İnan en son aklıma gelecek kişiydi. Ciddi bir depresyona girdim o süreçte, notlarım düştü. Çok kolay atlatmamıştım o dönemi. Şu anda hiçbir şey hissetmiyorum ikisine karşı ama hayatımdan çaldıkları o dönem misliyle çıksın inşallah ikisinden de.

erkek arkadaşımdı , konsere gidecekti arkadaşlarıyla . Erkek arkadaşımın başka düşmanı bana mesaj attı seninki kankasıyla konserlerde fink atıyorlar diye. Şüphe ile devam edemezdm. Ayrıldık , delirdi inkar etti , sonra gitti kankasıyla evlenmişti :KK53: nolduu inkarlar dicektimmm de banane

Affetmesine kimse birsey demedi ki. Ben de aldatıyorsam kesin ayrilirim diyen bir kadin degilim neticedw. Bizim kizdigimiz hanımefendinin butun suçu o kadına atıp 'kadin daha edepli olmali, erkek yapabilir' mantigi. Kadin erkek ayrimi yapmasi.
Erkek yapabilir demedim.Yapti esim ve asla aman ne olacakk da demedim.Benn kadinla esim istemeseydi olmazdi mantigiyla konustum kadin helallik istedi af diledi nisanliyim zaten dedi al bu da yedek olsun dedim kapattim.Aksamina esime kostu agladi sizladi evlenelim diye.Bende ikisini basbasa biraktim.1 yil kadar vakit gecti esim geldi kizda nisanlisiyla evliydi zaten.Ama utanmaz hala esimin isyerinin oralarda geziyordu cocugu vardi ya.Esim nosuna kadar degisti camdan kazitti noyu.Esim mukemmel demiyorum ama o kiz ahlaksiz o gece aldigi cevabi hak etti.Edepden hatta insanliktan bir haber mahlukat icin guzel bir kelime soyleyemeyecegim kusuruma bakmayin.Esim de yapmadi bi daha en azindan ben oyle biliyorum.Simdi evliyiz 3 cocugumuz var sukur herkes kadar sorunlarimiz var.Ne yapayim adama hee sen bunu yapmistin zor zamanima denk geldin evlendim seninle diyip bosayayim mi?Doveyim mi??

Bİr insan büyük bir travma atlatmış. Ve bunu anlatmış. Alıntılama üzerine alıntılama. Ve Ne kadar güzel bir şekilde de herkes üstüne gitmiş. Zaten o herşeyin farkında belki sizin kustuguniz o öfke ondada var ya da nefret ya da tiksinme ve bazıları deştikçe deşiyor yara olan yere bıçakla gire gire. Napsın affetmiş işte olan olmuş üzerinden 7 yıl geçmiş. Sizin bu yaptığınız belki şuan onun içini kemirtiyordur belki hatırlayıp şuan eşiyle sıkıntı yapıyor. İki çocukları var güzelce yetistirsin. İnsanın yarasını gerçekten delinmemesi gerekir yaa. Üzüldüm ben şahsen inşallah. Rabbim eşini sana yöneltir ve güvenilir biri olur. En zoru nedir En azından bunu öğrendim. Yaptığımız hataları kurban oldugum Bizi yeri göğü yaratan Rabbim affediyor. Biz ise affetmekte ne kadar aciziz. Affedenide cahil görüyoruz. Başıma gelmediği için ilk yorumu okuyunca ben affetmem olurum diyip affetmem. Ama devamını okuyunca onun yerine bile koymak istemedim çünkü zor. Her insan her yükü taşıyamaz.
[/QUOTE
Ciddi bir travmaydi ya ustune olanlar her sey anlatilmiyor iste.Inan hayatim ev is mezarlik olmustu deli diyecekler diye aglayamiyor anlatamiyor bagiramiyordum bile.Esim bir nebze yarama derman oldu onun actigi yara baska tabi.Ama ben gene de sukrediyorum geldi elimden tuttu.Hic ailesini aniden genc yasta kaybetmis birini tanir misiniz bilmem.Onunla ugrasmak zordur surekli huznu sinirli halleri bagirmalari aslinda belki de size bile degildir ama cekmek zorunda kalirsiniz.Esimin taammul ettigi zamanlarda oldu etmedigi zamanlarda ama o olmasaydi ne yapardim bilmiyorum.Bugun iyiyim saglamim her turlu yoluma bakarin sukur meslegimde var ama o gunlerde uyanmaya bile takatim yoktu kararlarimi dogru yanlis olcup tartmak hikaye yuregimi dinledim sadece.

X