Passaro Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2017 333 126 9 Şubat 2020 Konu Sahibi amelie08 #201 TeRaPi oRDusU 03 .!.: Evlenmeden önce çok ihanet yaşadım (eşim değil) ne zaman aldatilsam hep rüyalarıma girerdi bi kaç hafta sürerdi.ogrenince biterdi rüyalar Rüyalarımdan öğrenirdim ben yani Genişletmek için tıkla... Gerçekten Allah gösteriyor şaka gibi ben de adını bile rüyada gördüm sabah baktım doğru. Kadınlar hissediyor...
TeRaPi oRDusU 03 .!.: Evlenmeden önce çok ihanet yaşadım (eşim değil) ne zaman aldatilsam hep rüyalarıma girerdi bi kaç hafta sürerdi.ogrenince biterdi rüyalar Rüyalarımdan öğrenirdim ben yani Genişletmek için tıkla... Gerçekten Allah gösteriyor şaka gibi ben de adını bile rüyada gördüm sabah baktım doğru. Kadınlar hissediyor...
duha_can Velhasıl ziyan olduk, ziyadesiyle... Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 1.277 2.457 9 Şubat 2020 Konu Sahibi amelie08 #202 Passaro .!.: Gerçekten Allah gösteriyor şaka gibi ben de adını bile rüyada gördüm sabah baktım doğru. Kadınlar hissediyor... Genişletmek için tıkla... Konunuzu hatırlıyorum. Üzüldüm şu an, inşallah iyi olursunuz.
Passaro .!.: Gerçekten Allah gösteriyor şaka gibi ben de adını bile rüyada gördüm sabah baktım doğru. Kadınlar hissediyor... Genişletmek için tıkla... Konunuzu hatırlıyorum. Üzüldüm şu an, inşallah iyi olursunuz.
Passaro Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2017 333 126 9 Şubat 2020 Konu Sahibi amelie08 #203 duha_can .!.: Konunuzu hatırlıyorum. Üzüldüm şu an, inşallah iyi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
duha_can .!.: Konunuzu hatırlıyorum. Üzüldüm şu an, inşallah iyi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim