aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Şimdi anladım.. Hiç sevmediğiniz biriyle evlenmektense sevdiğiniz fakat kırgın olduğunuz kişiyi seçmişsiniz. Böyle bir seçim yapmak zorunda kalmadım. Bunları anlatmasaydınız da asla anlamazdım. İnşallah eşiniz sizi üzmez, güveninizi yeniden kazanır. Hep mutlu olun, Allah sabır versin..

Namus sadece kadına özgü birşey se yusufun sakındığı neydi? diye bir söz var... malesef türkiyedeyiz deyip sıyrılmak olmaz,değişmeye değiştirmeye de çabalamak gerekiyor.

Allah pişman etmesin ama iyi cesaret sizinki arkadaşım..

Ona neler saydim tabi yazsam burda ban yerim evet kadina da hak degil ama sadece bir kere diye yalvaran kadini da bisey yapip kenara atmak bence hak.

Bu mesajlarınızı okumadan ilk mesajınıza cevap yazmıştım, Allah pişman etmesin ama iyi cesaret diye.

Şimdi madem hemcinsinize bu muameleyi hal görüyorsunuz; o zaman sizin de her şeyi apaçık görüp yine de evlendiğiniz kişinin sizi tekrar tekrar aldatması da size hak, ne diyelim

Aynen dedigin gibi paranoyak oldum bir gun pesinden mi gitsem diye ciktim evden psikologa gittim simdi duzeldi bosanma arefesinde girisim sayilayabilecek harici bir seyini gormedim ama gorursem bitti pamuk ipliginde bu mesele o da biliyor.

Hıhı evet, kesin öyledir. Bir defa yapan hep yapar bunu siz bilin; bi kere affeden hep affeder bunu o zaten biliyor.

Hay bunlari okumaz olaydım

Ben 1 kere aldatildim bildiğim kadarıyla. (Esim degil) 20 yasindaydim ozaman. Sevgilim subaydi. Aramiz cok iyiydi bir cuma gunu işyerinin düzenlediği yemeğe katildi. O yemekten sonra degistigini hissettim. Mesela facebook sifresini değiştirmiş hemen. Neyse buldum girdim ozel msjlarimizi silmezdi onlari silmis,benimle alakali herseyi kaldirmis. Bildirmlerine baktim bir kiz bunun butun resimlerini begenmis,buda o kizin.. aradim hemen ne oluyor bunlar neden şifreni degistirdin bana ait seyleri sildi H kim diye. Inkar etti arkadasim dedi aramizda birseu yok kuruntu yapma seni aldattigim felan da yook dedi.. Tabi ayrildik yinede bu olanlar uzerine. Beyfendi biz ayrildikdan 1 hafta sonra o kizla iliskisi var yapti ve 3 sene çıktılar... ilk ve en aci deneyimdi

Ne demek muameleyi hak goruyorum o kendini beni bile bile kullandirip attiriyorsa ben onun icin ne yapabilirim ve aynen de oyle kendini degersizlestirip birinin onune atarsa ona her sey haktir.Ayrica esimin beni aldatmasi ne alaka...Burda kimseyle kavga etmiyoruz dertlesiyoruz zaten o isin icindeyken de suan ki gibi dusunemiosun

Ona neler saydim tabi yazsam burda ban yerim evet kadina da hak degil ama sadece bir kere diye yalvaran kadini da bisey yapip kenara atmak bence hak.
Arkadaslar ne dememe mi bekliyorsunuzz?Arkadas beni bilmesine ragmen madem flort iliski olmuyor bari bir kez goruselim demis tamam sevgilim ciddi s.refsizlik yapmis ama bu kadin nee onu alip basima mi koymaliyim.Gercekten sinanmadiginiz acidan konusmamaliyiz...

Belki de kadın eşinizi bi şey yapıp kenara atmıştır, onu da siz almışsınızdır. Şanslı kızmış, evlenen o olmamış.

Son düzenleme:

Eşinizin sizi aldatması ne alaka mı? Tam olarak mesele bu zaten. Evliyken aldatmadı amaaa’ya girmeyin hiç, boşanma aşamasına geldiğimizde deneme haricinde bi şeyini görmedim gibi bi şey yazmıştınız tam hatırlamıyorum. Hah işte o da aldatma oluyor.

Kızınıza bunlardan aman ha bahsetmeyin, sizin gibi gereksiz affedici olmasın.

Hayır bir de o kadar normalleştirmişsiniz ki bizim garipsememiz anormal geliyor size.

O kız her paylaşımımı beğeniyordu bende Şüphe duymuştum. Buluşalım dedim dersim var yoğunum dedi bende tamam dedim. Eve bi geldim o kızla sarmaş dolaş sosyal medyada fotolar.
Sordum bu nasıl olur diye.
Ee senden istediğimi alamadım ona gittim benim suçum ne dedi.
Meğer o kızla da paralel bi ilişkisi daha varmış.
Sonuç : hayatımdan bi pislik daha eksildi.

Gece gece güldürdün valla

Neyin farkında değilsiniz biliyor musunuz; İki insan sevişince kirlenen kişinin kadın olduğunu düşünüyorsunuz. Çünkü size göre namusu bir tek kadın taşır. Sizin bu düşünceleriniz; sevişti diye öldürülen, tecavüzcüsüyle evlendirilen, mini etek giydi diye tecavüzü hak gören, tecavüz edene değil de uğrayana 'kirli' etiketi yapıştıran zihniyeti besliyor. Hepsi bi zincirin halkası gibi. O namus kavramını kadının vajinasından çıkarıp, insanoğlunun zihniyetinde arayabiliyor olsaydık bugün istismar edilmiş hiç bir kadın/çocuk 'namusu kirlendi' demesinler diye susmuş, susturulmuş olmak zorunda kalmayacaktı. Tecavüze uğrayanlar değil, edenler utanacaktı. İşte sizin o küçücük fikriniz birlik olduğunuzda koca bi çığ oluyor ve toplum olarak hepimiz bunun altında kalıyoruz. O yüzden lütfen değişin ! Kendi çocuklarınızın iyiliği için değiştirin bu zihniyeti.

Şüphe bu ya dua etmiştim bir gece Allah ım her neyse çıkar karşıma diye. Ertesi gün konser için bilet yazdırıcam mailine girdim. İş mailinden kendine ve kızın mailine Bi posta göndermiş. Bende ampul yandı hemen. Telefon hattı da benim üzerime kayıtlı üstelik. Döküm aldım hemen sayfalarca konuşmalar. Kızı aradım tanımıyorum dedi ya. Ağır travmaydı vallahi. Hak tecelli ediyor Allah çıkarıyor insanın karşısına. Ve hisler asla yanılmıyor.

Çok tuhaf geldi. Ben gece gündüz dua etsem dualarım kabul olmaz. Ne güzel kabul olmuş, karşınıza çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…