Esimle flort donemi cilginca ask yasarken (ben oyle saniyordum)askimiz bi donem sekteye ugradi.Birden ayriliklar anlamsiz kavgalar cikiyordu.Bir ayrilip bir baristigimiz donem bir mekana gitmistik arkadas grubuyla hic adetim olmadigi halde teline bakayim dedim yeni barismistik adimi ne diye kaydetti merak ediodum msjlara da bakayim dedim ve o ann askim ozledim ama.Ben lannnnnnn diye cigliklar atip benimkine yumrukla giristim icecegini ustune döktum beni sakinlestirenlere de arada vurmusum.Kizin nosunu aldim aradim aaaa resmi gordum benim musterim cici guzel bir kizz ve en ilginci nisanli bu kiz
Esime o zaman sevgilimdi tabi yazio yazio niyeti baska bir seymis nisanlisi askerde olunca yavrum yanginlardaymis meger benimki de iyilik yapmak istemis.Bana sevgilin seni seviyor biz sadece bikac kez gorustuk ama sonra pesimi birakmadi dedi.Dedim al bu da sana yedek olsun kapattim.Esimin savunmasi da elemanim benim telden yazisiyordu oldu tabi ben kizla konustum diyene kadar.Aksam o pesimi birakmiyor diyen kiz parkta salya sumuk ben sana asik oldum benimle evlen diye sevgilime yalvariyordu esimin verdigi cevap ilk gunden koynuma giren bu denli tecrubeli birini es diye alamam olmus o an bana bunlari yetistiren arkadasi bile utanmis.Kim neyi hak etti bilmiyorum ben 1 yil affetmedim bunu kadermis evlendik ama