aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Kız yanındayken bana mesaj atıyormuş benleykende Kıza ama hep bahanesi oğlum yanımda uyuyor telefon sessiz de duymazsam merak etme bekar bir babaydı sonra diğer kız bunu bana mesaj atarken yakalıyor benim numaramı öğrenip bana yazıyor kız adamın bahanesi de senden önceydi ayrıldık ayrıldığımızı kabul edemiyor

Ben ona nedense guvendim evlendikten sonra yazan arayan ya da baska bir sey olursa hemen msji aramayi vs bana soylerdi iyice guvenimi kazanmisti ki bosanma durumlarina geldigimizde kopmustuk o sirada biseyler olmus resmen dalga gecio ve niyette belli ama artik ona hic guvenim yok bilio.Her ne yapsa aciklama yapmak zorunda zaten yapinca da yarim inanio yarim inanmio

Uzaklasiyolar. Brnim oyle olmustu.4 yildir birlkteydik ve ilk defa bnden ayrilmak istemisti. Bni sevmedigini bile soyledi. Ama biz cok sey yasadgmiz icin bitirmezdim kucuk bir uerde yasyrduk herkws ailem bliyordu. Nisanlndik. Bnimle h8c lonusmak istemiyordu konusmuyordu. Daha sonra bnde uzaklastim tabi. Bn uzaklasinca degerimi anladi pesimden lostu agladi yalvardi baristim yine sonra ogrnedim facesine girdim orda yuklenen kisilerde canim diye kaydrtmis gordum. Megersem aylardir bnden gizli hat ve telefon kullnyirmus bana o jatti cok aonra soylmisti ama sirket yelfnu sakin arama faln filan mesgl calmasin diyordu pic kurusu. Sonra ogrendim ki 8 aydir haytinda basia biri varmis kzii aradim herseyi ogrendim. Mesjlarini bole gordum. Ondan sonra uste cikti oyle boyle iste. Sadece onunla klsa yine iyi gorntulu konusma uyglamarinda neler neler....iyi kadinlar kotu adamlara denk geliyor hayatmj maffetti tabi ki.

Bu adamla nasıl evlendin nasıl miden aldı ya. Eşinin kadına verdiği cevap hoşuna gitmiş belli ki diyemedin mi sen de ilk günden o kadının koynuna girdin senin gibi biriyle ben niye evleneyim diye. Tabi erkeğe hak kadına müstehak. Yazık olan sqna olmuş bu zihniyette birini kocan yapmışsın.

Bahsettiğim şeyi tam da son cümlenizde anlatmışsınız.

Dedim ya affetmedim zaten 1 yil sonra babami kaybedince zamaninda gercekten sevdigim bir oydu elini uzatti tuttum o zaman ki psikolojiyle ilac oldu bana.

Dedim ya affetmedim zaten 1 yil sonra babami kaybedince zamaninda gercekten sevdigim bir oydu elini uzatti tuttum o zaman ki psikolojiyle ilac oldu bana.
Ona neler saydim tabi yazsam burda ban yerim evet kadina da hak degil ama sadece bir kere diye yalvaran kadini da bisey yapip kenara atmak bence hak.

Memlekete giderken gece 2 de mola verdiğimizde aradığında meşguldü yarım saat öyleydi haliyle şüphelenmiştim memleketten geldiğimde buluştuğumuzda elinden telefonu aldım şifresini kırdırıp msj okuyunca öğrendim bu sırada telefon 1 hafta bende kaldı kızla konuştuğumda öğrendim benden ayrıldığını söylemiş

Arkadaşlar ben size can dostumun aldatıldığını nasıl anladığını yazayım;
Arkadaşım eşini çok seven her istediğini yerine getiren gözünün içine bakan birisiydi. Eşi olacak kişi ise bildiğin hödüktür ve arkadaşım ben onun merhametini ve sadakatini seviyorum derdi hep. Velhasıl lafı uzatmayım. Eşinin ailesinin whatsaap grubu varmis bir gün bunlar akşam çay içerken whtsaaptan msj geliyo ve eşi olacak kişi açıyor grup yazışmalarını büyük bir özgüven ile okuyo ve o da yaziyo. Herkes bilir whtsaapta en çok hangi emojileri kullanirsaniz onlar açılırya...iste burda basliyo hikaye adam sık kullanılan emojileri açınca bir sürü kalp, kalpli gülen yüz dudak resmi. Canim arkadaşımın orda şimşekler çakıyor tabiki bu adam bana bunları hiç atmaz kiiii. Gece hemen whatsaap webi kuruyor sabahı zor ediyor. Sabah eşinin ilk attığı msj günaydın aşk ve kalp emojisi...

Sonrasini anlatsamm ne diyeceksiniz ben gunlerce kendime gelemedimmKizin nisanlisini buldum tabi evlenmisler o zamana. Erkek profiliyle o askerdeyken yaptiklarini anlattim.Bana bir suru erkek ismi saydi su musun bu musun?diye yuhh dedim onlar kim.Aksamina kizin profiline baktim muhabbet kusu gibi mubarekk asklar canlar havalarda ucusuyor neyin icine girdim ciktim anlamadimmm.Galiba olay kizin guzel olmasi ve kocasinin onu takintili sevmesi kiz ne dediyse inanmis herhalde bilmiom

Siz gözünüzle gördüğünüz halde inanıp evlenmişsiniz, kızın nişanlısı niye inanıp evlenmesin ki?

Siz gözünüzle gördüğünüz halde inanıp evlenmişsiniz, kızın nişanlısı niye inanıp evlenmesin ki?
Bence bir erkekle kadinin bunu yapmasi bir degil yaa hem de bir kisi de degil.Biz kadinlar erkek milletine gore hem yaradilis hem de duygusal yonden bir degilizz.Zaten diom ya cok caresiz zamanimda el uzatti tuttum ama dersen icin rahat mi hayir hic de olmayacak

Aynen dedigin gibi paranoyak oldum bir gun pesinden mi gitsem diye ciktim evden psikologa gittim simdi duzeldi bosanma arefesinde girisim sayilayabilecek harici bir seyini gormedim ama gorursem bitti pamuk ipliginde bu mesele o da biliyor.

Umarım erkek çocuğunuz yoktur ... sizin kafanızda ki kadınlar erkek annesi olmasın

Bence bir erkekle kadinin bunu yapmasi bir degil yaa hem de bir kisi de degil.

Bu konuda sizin gibi düşünmüyorum. Benim inancıma göre her iki cinse de günah, haram. İnancımı bir kenara bıraktığımda erdemli bir insanın yapacağı davranış değil. Erdemin, ahlakın da cinsiyeti yok.

Hem de bir kişi ile değil demişsiniz. Eşinizin bir kişiyle kaldığını nereden bileceksiniz?

Tüm bunlardan bağımsız olarak zor zamanınızda sığındığınız bir liman olmuş. Bu konuda bir şey söyleyemiyorum. Rabbim daha kötü zamanları göstermesin.

Umarım erkek çocuğunuz yoktur ... sizin kafanızda ki kadınlar erkek annesi olmasın
Arkadasim inan bende senin gibi olsun isterdim ama burasi turkiye.Ayrica kizimda var oglumda bende kizlarimin erkek cocuklarindan ayristirilan bir dunyada ulkede buyumesini istemezdim ama toplumumuz belli.Benim dogrum hata yapilabilir ama bir kadinin edepsizce o hatayi yapmasi beyniyle bir yerinin yer degistirmis karsi cinsimizle bir tutulamaz bizim nefsimiz daha saglam ya da olmali.

Anlayisin icin tsk ederim canim.Annem zaten yoktu babam 2 aya yakin yogum bakimda kaldi o kapida yattim kalktim.Babam öldu.Eski nisanlim babasiyla kapima geldi evlenecekmisizzzz normalde o kapiya gelmeye yurekleri olmazdi.Akrabalar aa dayinin oglu yillardir seviyor seni olabilir benceler.Kardesim nisanli ee sen ne zamanlar.Ben sukrediyorum o pazar gunu telim caldi esim aradi evlenme teklifi etti diye.Guvenim yarim galiba hep oyle olacak ama icimde olabilecek tek kisi oydu

Ay çok korkunç bi hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…