ALLAH önümüze çıkartıyor ve kesinlikle kadınlar hissediyor canım. Ben mi bir mesajla öğrenmiştim. Benim yanıma gelirken üstün zekalı sevgilim o kadına uygun bir dille yalan söylemeyince yakalanmışti. Ama ondan daha üstün zekalı ben yalvar yakan binlerce yeminine kanmıştım. O kadında buna takıntılı kadın olmuştu. Adam! hem aldatıyor hem de aldattığını kadına sahip çıkamayan karakter yoksunu idi.
İnsan saf duygularla sevince Allahu teala Kuluna hissettiriyorçok üzüldüm nedense
O kadın olduğunu nasıl öğrendiniz pekiİnsan saf duygularla sevince Allahu teala Kuluna hissettiriyor
Rüyamı Sabah ezanı okunmak üzereydi o saatlerde gördüm uyandım sanki dünyam başıma yıkılmıştı Dilim tutulmuş gibiydiO kadın olduğunu nasıl öğrendiniz peki
Trajik yani gerçekten ben de çok seviyordum o zaman onun 2 gün izni vardı bir günü biz beraberken diğer gün babamın yanındayım diye diyip kızla bulusuyormus o gün biz karşılaştık ya ertesi gün bunlar kızla ayrılıyor Allahın işi ya kız beni aradı onun da haberi yokmuş bana yalvarirken ona hiç birşey demeden terketmis. Yani gerçekler rüyayla mesajla ve ya benim ki gibi kanlı canı ortaya çıkıyor üzülmeni anlıyorum ben de çok üzülmüştüm günlerce ağlamıştım ama geçti gitti hepsi.Rüyamı Sabah ezanı okunmak üzereydi o saatlerde gördüm uyandım sanki dünyam başıma yıkılmıştı Dilim tutulmuş gibiydi
İnanmak istemedim en başta
Sonra beyefendinin instagramına girdim aynı kadınla takipleşiyorlar bi kaç hafta geçti
Bana istek attı o kadın ben sevgilisiyim dedi
Ne istiyosun fln dedi
Anladımki Dünya hayatı Sadece imtihanmış
Hatta itiraf etti konuşmuşlar
Ben çok saf sevdim hemde çokk
Aynen Kuzum çok haklısın ama bende hala geçmedi hep aklıma gelir hatta o kadının bana yazdıgı küfürler hala duruyor kayıtlıTrajik yani gerçekten ben de çok seviyordum o zaman onun 2 gün izni vardı bir günü biz beraberken diğer gün babamın yanındayım diye diyip kızla bulusuyormus o gün biz karşılaştık ya ertesi gün bunlar kızla ayrılıyor Allahın işi ya kız beni aradı onun da haberi yokmuş bana yalvarirken ona hiç birşey demeden terketmis. Yani gerçekler rüyayla mesajla ve ya benim ki gibi kanlı canı ortaya çıkıyor üzülmeni anlıyorum ben de çok üzülmüştüm günlerce ağlamıştım ama geçti gitti hepsi.
Küfürler miAynen Kuzum çok haklısın ama bende hala geçmedi hep aklıma gelir hatta o kadının bana yazdıgı küfürler hala duruyor kayıtlı
Evett canım Biliyor ya Adamın hayatında ben varım hazmedemedi tabi neler neler hemdeKüfürler mi